Şimdi Ara

Yürüme Egzersizine Basladım 1. Gün (Günlük Halinde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ne zamandır su zayıflama isini kafaya koymustum artık ama zaman olmuyordu dersler sınavlar derken karne günü geliyor zaten okula gitmiyeyim dedim bizim burda park var cocuklar gencler yaslılar her türlü insan var Yürüyeceğim dedim.Kahvaltıda yumurta çay bir dilim krempeynirli ekmek biraz lor yedim.Neyse bunlar önemli değil.Geçtim başlangıç çizgisine açtım s health adlı uygulamayı hedef 10 bin adım hedef yakılacak kaloriyi ise 497 kalori yaptım baslangıc olarak tabiki bana fazla geliyordu 10 bin adım tecrübeli arkadaşlar için bir hiçtir neyse uygulamayı başlattım yürümeye başladım bir yerde yokuş var tabi neyse 5 tur yürüdüm bu arada parkın cevresi bin metre son 500 metre kala tempolu sekilde kostum uygulamaya baktıgımda 10 bin adımı geçmişti doğrusu bu kadar çabuk olacağı hiç ama hiç aklıma gelmezdi kaloriye baktım 340 larda bişeydi eve gidene kadar attığım adım sayısı 15131 yaktığım kalori 467 olmustu.Eve geldim 1 tane kombo yedim icinde 5 tane var 481 kalori oldugunu görünce korktum baya 1 tane yedim ve ardından mandalina tükettim. Yarın hedefim 20 bin adım kaloriyide 600 yapacağım.Ne önerirsiniz ne yemeliyim içmeliyim ? İlk güne göre nasıl Olumlu-olumsuz her türlü yoruma açığım

• ss geldi
     Yürüme Egzersizine  Basladım 1. Gün (Günlük Halinde)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAFTADA 1 GÜN DİNLENMEK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.