Şimdi Ara

Yürüyüşümdeki sorunu saptayamıyorum(videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7.sınıftan beri yürüyüşümde bir gariplik hissediyorum sanki yürürken çok kasıntılı gibi yürüyorum. Aslında ben kendimi kasmıyorum ama yürürken kasıntı yürüdüğümü hissediyorum. 3 yakın arkadaşımdan biri geçen gece buluştuğumuzda uzaktan amele gibi yürüyüşünden tanıdım dedi. Biri lucifer michaleson gibi yürüyorsun dedi. Biri bir şeyin yok dedi ama ben bir şeylerin olduğunu hissediyorum fakat kaynağını saptayamıyorum. Geçen güne kadar sorun bacaklarda sanıyordum ama arkadaşım ellerini cebine sokunca normal yürüyorsun diyince sorunun kollardan kaynaklanabileceğini düşündüm. Sosyal anksiyetem, özgüven problemim veya farklı psikolojik sorunum yok. Yürüyüşümün videosunu ekliyorum. Sorunun saptanmasında ve çözümlenmesinde yardımcı olabilecek yorumlarınızı bekliyorum.

Filmincomyoutube
    February 12, 2024
    https://www.youtube.com/watch?v=EY5-3eXOjck

• Hocam bence siz beceremiyorsunuz karı kız işini. 3 4 sene sevgili olmak okey de ilişkiye girmek için evlenmeyi bekleyelim derse basarım tekmeyi. Bana namuslu kız lazım değil. Aradığım kızın özelliklerini yazıyorum:
    Dinlerle alakası olmayacak.(koyu chpli olacak)
    Diz boyu edepsizlik arsızlık olacak.
    Kara mizahtan anlayacak.
    İngilizcesi, gavur kültürü iyi olacak.
    Ahlaksız laflar edip aklı baştan alacak.
    Yazın crop, tayt ve şort dışında bir şey giymeyecek sokakta sevgilim olduğunu görenler beni kıskanacak.
  • GTA SA daki Cj gibi yürüyorsun la. Ama bence kötü gözükmüyor. Herkesin yürüyüşünde kendine ait bir özellik oluyor genelde. Takma kafana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • santa loves kids kullanıcısına yanıt

O zaman biraz kaslansam daha doğal gözükecek.

• çoğu kişide yürürken eller daha fazla sallanır sende putinin sağ kolu gibi duruyor biraz o yüzden olabilir ama çok takılcak bir şey yok normal gözüküyo.

https://youtu.be/FDxTHzY8aNo?si=A5_50Yj9-pUNu605&t=25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaiox -- 13 Şubat 2024; 1:15:21 >
  • Profilindeki eleman gibi yürüyon cidden ama fena değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanki hep sağa yatırmışsın

• Hocam bence siz beceremiyorsunuz karı kız işini. 3 4 sene sevgili olmak okey de ilişkiye girmek için evlenmeyi bekleyelim derse basarım tekmeyi. Bana namuslu kız lazım değil. Aradığım kızın özelliklerini yazıyorum:
    Kara mizahtan anlayacak.
    Yazın crop, tayt ve şort dışında bir şey giymeyecek sokakta sevgilim olduğunu görenler beni kıskanacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

Şunu kopyala yapıştır yapıp beğenileri almak kolay da videoyu izleyip değerlendir bakalım belki göremediğimiz bir şeyi görürsün

• rahat yürüyonuz hocam, normal bana göre. canlı yürüyüş dediğimiz normal yürüyüşü bir amacınız olmadığı taktirde yapmazsınız zaten, eminim ki bir amaç için yürüdüğünüzde bahsedilen normal yürüyüşü sergiliyorsunuzdur.

• Hocam neden insanların söylediklerine takılıyorsunuz kime ne yani yürüyüş şeklinizden.İnsanlar bana da “kusur”larımı söylüyorlardı (kime göre neye göre kusur yani) söylediklerini umursamayınca konuşmayı bıraktılar.

• Yok la bi şey yok bunda. Ben de bir şey var sandım.

Kara mizahtan anlayacak.

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

@daily.hocambencesizbeceremiyorsunuz

• Bir şey yok gibi ama kafanda taktıysan spor salonuna yazıl koşu aletinde bayağı koş biraz spor yap. lise başında bir sene full gitmiştim yürüyüşümü ciddi düzeltmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanzaKudurooo -- 13 Şubat 2024; 21:39:55 >
  • Bu şakanın çok tutması lazımdı la

• ölcem şimdi tam hayalimde kurguladığım tip

Kişilik analizi: ergen, sessiz, lol oynar, ateist, sigara alkol bağımlısı, saçma sapan idoller, ailesine düşman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.