İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "kararname çocukları" diyerek eleştirdiği Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kendisini savunurken 2006'da doçent olduğunu iddia etti. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, “2006 yılında doçent oldum” sözlerine bakanlığın web sitesi ile yanıt verdi. Burada yer alan bilgilere göre Bakanlığın sitesi, Yusuf Tekin'i yalanlıyor. Sitede Tekin'in 2007'ye kadar yardımcı doçent olduğu belirtilirken şu ifadelere yer veriliyor: Ongun, söz konusu linki paylaştı ve şunları söyledi:
T24 |
Yusuf Tekin, “2006 yılında doçent oldum” dedi, Bakanlığın web sitesinde farklı çıktı!
-
-
"Doçent olmak" ile "Doçent kadrosunda bulunmak" arasındaki fark daha çok kişi tarafından bilinse, bakanın profesörlüğünün de rektörlüğü gibi şaibeli bir durumda olduğu daha net anlaşılırdı. Üniversitelerde çalışanlar dışında bu fark yeterince bilinmiyor maalesef.
-
İmamoğluna ayar verecem diye eğitimden yola çıkarsa, imamoğlu böyle madara eder. Bu elemanın nasıl prof ve rektör olduğunu açıkladı. Tam akpye yakışır şeyler.
-
güzel detay 👏👏
bakan ve yardakçıları bile kendini bu şekilde savunamıyor :)
neyse, yandaşlardan biri mesajınızı görürse
konu bu şekilde evrilir :)
2018 de khk ile rektörlük şartıda değişmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Offf ne büyük GAF aman Allah'ım nayırr nolamaz. Yarın Taksim meydanını hazırlayın idam için.
Sen git 17-18 yıl önceki olayı unut dimi olacak iş değil. 2007 demeyip 2006 mı demiş Vaay anasını yaa en az 6 ay bu konuyu konuşmalıyız çok büyük mesele ve dert. Burada İmamoğlu partlatmaya PR'ını yapmaya iş değil polemik üretmeye devam o zaman.
Sorsam dün ne yediğini hatırlamayacak tipler komisyonda kavga dövüş altında saatler süren oturum sırasında yorgun argın yaptığı bir tarih hatası üstünden ucuz siyaset peşinde koşarak mı iktidara yürüyecek muhalefet ?
Not: Bu her olaya cevap verem İmamoğlu ve onun sözcüsü Murat Kurum neden inatla bu YATAY-DİKEY geçiş aynı anda nasıl olmuş Nasıl Kıbrıs'tan İstanbul Üniversitesi'nin üst düzey bir bölümüne geçişmiş onu açıklamıyor acaba ?
-
Bu adam milli eğitimin başında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X