Şimdi Ara

Yuto Nagatomo KAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profesyonel futbolcu Yuto Nagatomo'nun Futbol A Takımımıza geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulubü F.C. Internazionale Milano S.p.A ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

• Yukarıda da yazdım Nagatomo'yu hiç beğenmiyorum, iyi oyuncu değil bana göre. Lakin şunu yazmışsın '' Bu inter de bile yedek kalan Nagatomo'mu iyi sol bek? ''

İşte Nagatomo o Inter'de bile yedek kalmış, iyi değil diyorum. Bizim Caner de o Inter'de kadroya bile giremeden yollanmış, düşün ne kadar kötü olduğunu işte

Hani biri Kötü Inter'in yedeği, diğeri ise Kötü Inter'in yedeği bile olamamış, umarım anlatabiliyorumdur.
  • Ndayie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan ali ve Canerden iyi , Clichy ve Adrianodan kötü bir bektir hayırlı olsun.

• Lato dan kat kat iyi.
  • Hayırlısı olsun inşallah sene sonuna kadar işimizi görecek bir performans sergiler.
  • 5 yılda tek gol tek asist yapamamış kral adamsın Nagatommmmo
  • Canerden iyi mi Caner sağ ayağıyla top diye oynar. Vasat bir sol bek. Hasan Ali Kaldırımla benzer özelliklerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Dzsudzsak mı Stoch mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Martin Linnes
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sol bek mevkisi dolsun diye alınmış bir futbolcu, orjinali sağ ayak fakat ikisini de kullanabiliyor.

Büyük beklentiye girmemek gerek, hücumdan ziyade defansı öncelikli olan klasik defansif sol bek...Fakat İtalya gibi sert bir ligde uzun süre tecrübe edinmiş bek olduğu için en azından defansif açıdan rahatlatacaktır.

Ondan iyi şuandan kötü demenin manası yok, oynasın görelim...
  • hoca demedi mi sağ ayaklı sol bek istemiyorum diye bu herif de sol ayaklı diilmiş hoca istemezdi zaten bunu en son umuttan ii diye aldıklarımızı gördük ondan bundan ii diye oyuncu mu alınır bu herif de zaten savunmacı bi bek gibi duruyor savunmacı bek sevmem büyük takım beki hücumcu olacak boş transfer
  • Sol bek alacagiz diye oylesine yapilmis bi transfer. Pek bi beklentm yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Canerden iyi mi Caner sağ ayağıyla top diye oynar. Vasat bir sol bek. Hasan Ali Kaldırımla benzer özelliklerde.

Caner dünya üzerinde hiçbir sol beki top diye oynayamaz

Nagatomo'yu hiç sevmem, beğenmem ama onun yıllardır kaldığı Inter'de Caner ne kadar kalmış bir düşünsene

• Teknik bir oyuncu topla iyi bir oyuncu türkiye liginde her türlü etkili olur , lato gibi kazma değil önüne adam geldiğinde hemen geriye oynamaz en azından
  • Evra varken neden bu adam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim eski Beck gibi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leş gibi sol bektir kimse kimseyi kandırmasın :)
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Kriter de İnterde oynamak anlaşılan. İlk geldiği yıl kazandığı İtalya Kupası dışında kazandığı kupa yok. Bundan da İnter'in bu yıllarda ki oyuncu seviyesini anlamak mümkün. Bu inter de bile yedek kalan Nagatomo'mu iyi sol bek? Gerçi beğenmem falan dediği adamın Canerden iyi olduğunu iddia etmesinden Caner kompleksi olduğunu anlayabiliyoruz. Perreira ve Frank de Boer gibi kötü teknik adamlara denk gelmesi Caner'in şansızlığı oldu. Şenol Güneşle çalıştığı sezonda aşil tendonu koptu. Buna rağmen Gs ve Fb'de ki tüm sol beklerden daha iyi oyuncu Caner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Kriter de İnterde oynamak anlaşılan. İlk geldiği yıl kazandığı İtalya Kupası dışında kazandığı kupa yok. Bundan da İnter'in bu yıllarda ki oyuncu seviyesini anlamak mümkün. Bu inter de bile yedek kalan Nagatomo'mu iyi sol bek? Gerçi beğenmem falan dediği adamın Canerden iyi olduğunu iddia etmesinden Caner kompleksi olduğunu anlayabiliyoruz. Perreira ve Frank de Boer gibi kötü teknik adamlara denk gelmesi Caner'in şansızlığı oldu. Şenol Güneşle çalıştığı sezonda aşil tendonu koptu. Buna rağmen Gs ve Fb'de ki tüm sol beklerden daha iyi oyuncu Caner.

Yukarıda da yazdım Nagatomo'yu hiç beğenmiyorum, iyi oyuncu değil bana göre. Lakin şunu yazmışsın '' Bu inter de bile yedek kalan Nagatomo'mu iyi sol bek? ''

İşte Nagatomo o Inter'de bile yedek kalmış, iyi değil diyorum. Bizim Caner de o Inter'de kadroya bile giremeden yollanmış, düşün ne kadar kötü olduğunu işte

Hani biri Kötü Inter'in yedeği, diğeri ise Kötü Inter'in yedeği bile olamamış, umarım anlatabiliyorumdur.

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Bende kriter İnter mi diyorum? İnter son 7 sezonda 1 İtalya kupası kazanabilmiş bir takım. Kaldıki Japonya da forma satmak için İnter'in kadrosunda bulundurduğu bir oyuncuydu. Caner yerine Nagatomoyu seçen teknik adam da zaten 5 haftada postalandı. İngiltereye gitti ordan da postalandı. Yani kısaca Caner gözü bantlı sahaya çıksın Nagatomodan daha iyi sol bek. İnterde kimin oynadığı bu gerçeği değiştirmiyor.
  • Yuto Nagatomo KAP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 31 Ocak 2018; 18:15:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

leş gibi sol bektir kimse kimseyi kandırmasın :)

Hasan Ali ve İsmail'den iyi olduğu kesin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.