Şimdi Ara

Yutubır olucam ama konuşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube için çok kaliteli malzemeler buldum, video içeriklerine de hafif başladım ama önemli bir sorun evet gerçekten konuşamıyorum, sanırım sessiz büyümekten ses tonum tuhaf çıkıyor, normal tonda konuşunca da 3-4 dk sonra sesim kesilmeye ve çıkmamaya başlıyor, sürekli okuma pratiği yaparak geçecek bir şey mi yoksa ciddi bir durum mu?

• yapay zeka ve elevenlabs ne güne duruyor babayiğit.

bendede atnı sorun var yazıda iyiyim seste pek konuşkan değilim. utanıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 30 Ağustos 2024; 22:49:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap ya da vikipedia makalelerini seslendirerek okumalısın. Her bir kelimeyi yavaş yavaş acele etmeden ve gırtlağını biraz zorlayarak seslendirmeye çalışmalısın. Ortalama 2 hafta içinde bülbül gibi şakırsın. 

• 4F3 kullanıcısına yanıt

Hocam hiç kullanmadım elime yüzüme bulaştırmak da istemiyorum, bide gerçek hayatta da sorun oluyor zaten yutubırlık diye başlamışken direkt bütün diksiyonu düzelteyim dedim

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

benimde sosyal medyaya içerik üretesim varda birşey gelmiyor aklıma kafam karışıyor birde disiplin gerek

Hangi içerikte ne üreteceksin bilmiyorum ama ne üreteceksen üret metnin olsun metni oku seslendir videonu at sonra izle tekrar tekrar izle dinle sana belki daha kötü gelecek çünkü insana kendi sesi kayıttan dinletilince kötü gelir çünkü biz sesimizi kaynak biz olduğumuz için içten duyuyoruz.
    Böyle çek çek dinle metni seslendir tonlaman ve diksiyonun gittikçe düzelir kötü ses yoktur yanlış kullanılan ses vardır bunu unutma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Yok hocam bunu zaten yapıyorum ama benimki genel bir sorun arkadaşlarımdan da alıştıra alıştıra söyleyenler oldu maalesef diksiyonum kötü ve sesim çıkmıyor, biraz konuşunca bir süre sonra zorlanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi arkadaşınla ortak yap. Sen içerik üret o konussun

• F1SECO kullanıcısına yanıt

Arkadaşım yok

• 4F3 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam evde bir şeyi sürdürmek çok zor boş boş geçiriyorum bütün vakti maalesef

Reis sen pratik yap geçer ne tarz videolar çekmeyi düşünüyorsun

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

Yabancı kanallarda özellikle gizemli olaylarla ilgili vb. içerikleri türkçeye çevirmeyi düşünüyorum, biraz inceledim de trde böyle kanal hem az var hem olanlar da orijinalleri kadar detaylı değil aynı seyir zevkini vermiyor

Anladım Enes Batur un mr beast ın iceriklerine copy paste yapması gibi reis konuşmayı pratikle hallet bide komik sempatik olursan izlenir baya

• Hocam bilgi vermene gerek yok çek istediğin gibi önemli olan konuşmaya alışman bu da bazen 1 ay bazen 1 yıl sürüyor hiçbir büyük kanalın ilk videoları güzel değil

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Biliyorum da bu konularda çok çekiniyorum hocam mesela ben bir kanalın başarısız videolarını izlerken üstüne düşünmüyorum bile ama millet benimkiyle dalga geçecek gibi hissediyorum

• "Forumdaki ucubeler" isimli bir video yapalım ortaklaşa.

• Kanka günde 3 saat bağır

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Bağırmak daha beter olur hocam

Hocam animasyon yaptığım cringe bir kanalım vardı genelde seviliyordu ama dediğim gibi crnge olarak bakan da çoktu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.