Şimdi Ara

*Yüz Bakımı*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 18 yaşındayım yüzümde siyah noktalar ve yağlanma var.Araştırma yapınca yağlanmayı önleyici kremlere rastladım.Bu kremlerin zararı oluyor mu?Bir de tonikler var.Tonikler etkili oluyor mu?Sizler bana yüz bakımı için neler önerirsiniz?

• Arkadaşım sana berber yöntemi vereyim, eminim ki işine yarıyacaktır,

Bir kaba pudra döküyorsun, üzerine yavaş yavaş kolonya dökeceksin ne tam katı kalıcak, ne de su gibi olacak, hamur gibi kıvama gelince yüzüne süreceksin ve yatıcaksın, 15 - 20 dk arası kalıcak suratında, emin ol sivilcelerden, yağlardan vs. kurtulacaksın. Okulda ki lakabım babyface di.

Ekleme : Ayrıca Dove sabunla günde 3 sefer yıkarsan suratını iyi gelir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horozistan20 -- 7 Kasım 2009; 14:10:25 >
  • krem illa kullanacağım diyorsan avene ürünlerinden başka marka,ASLA kullanma..
  • Ben kullanıma hazır paketlerde satılan çamur maskelerinden kullanıyorum çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Arkadaşım sana berber yöntemi vereyim, eminim ki işine yarıyacaktır,

Bir kaba pudra döküyorsun, üzerine yavaş yavaş kolonya dökeceksin ne tam katı kalıcak, ne de su gibi olacak, hamur gibi kıvama gelince yüzüne süreceksin ve yatıcaksın, 15 - 20 dk arası kalıcak suratında, emin ol sivilcelerden, yağlardan vs. kurtulacaksın. Okulda ki lakabım babyface di.

Ekleme : Ayrıca Dove sabunla günde 3 sefer yıkarsan suratını iyi gelir :)

kolonya nedir arkadaşım, herkese önerme bu tip şeyler herkesin cildi farklı kolonya gibi ciddi bir ürün ters tepebilir bence.

standart cilt temizleyicileri gayet güzel iş görüyor bana kalırsa.

• yüz temizleyiciler benim gibi hassas bir yüzün varsa yüzünü kızartıp ekstra akneler(yüzün yağ dengesini bozduğu için) çıkarmaktan başka bir işe yaramaz.
  • Yüz bakım ürünleri kullanacaksan set halinde düzenli kullanmalısın. Yoksa etkisini göremezsin. Yağlanmayı önlemeyi abartırsan bu sefer kuruluktan dolayı cilt daha fazla yağ salgılamak ister. Tonikler sadece derinlemesine temizler. Ayrıca marketlerde satılan ürünler pek işe yaramıyor. Dermatologların tavsiye ettiği ürünleri kullanmanı tavsiye ederim. Bazı eczanelerde cilt uzmanları oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım doktora git onun kolay bir çözümü vardır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.