Şimdi Ara

Araç Temizliği ve Bakımı / Meguiars ürünleri - Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araç temizliği/bakımı için amerikadan gelecek arkadaşlara meguiars ürünleri aldıracağım. Fakat detailingle ilgili detaylı bilgim olmadığından bilenlere sormak istedim. Araç beyaz mk3 leon fr.

Almayı düşündüğüm ürünler;
    Meguiars ultimate wash and wax
    Meguiars ultimate quick wax
    Meguiars water magnet microfiber drying towel
    Meguiars x3002 microfiber wash mitt

Bunlar kesin olarak almayı düşündüğüm ürünler
    Bunlara ekstra olarak;
    Meguiars supreme shine microfiber towel, bu ürün kurulamak için mi yoksa başka bir iş için mi, nerede kullanılır, almama gerek var mı sizce, ucuz birşey zaten.
    Yıkama eldiveni-kurulama havlusu-ultimate wash wasx'tan ikişer tane getirtsem mi sizce, eldivenle kurulama havlusunun ömrü ne kadardır?

Asıl merak ettiğim kısım; aracı yıkama şeklim benzinlikte tazyikli su ile kaba kirlerin alınması + şampuan + tekrar tazyikli su ile durulamak şeklinde olacak. Şampuan kısmını çift kova yöntemiyle mi uygulamalıyım yoksa köpük makinesi mi almalıyım sizce? Bu arada köpük makinesi foam lance diye geçiyor sanırım, içine şampuanı koyup köpük haline getirip benzinlikteki gibi püskürten alet sanırım doğru mu biliyorum emin değilim, bunun aparatı vs olduğu yazıyor nette. Bu alet hakkında bilgisi olan yazabilir mi, hatta amazon veya walmart'tan orta kalitede bir aletin linkini atabilir mi?

Ayrıca lastik parlatıcı olarak meguiar endurance jel önerilmiş baya.
    Diğer konularda da öneri vs varsa yazarsanız sevinirim.

İyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Hocam ta Amerika'dan getirtmenize gerek yok,aynı ürünleri direk kendi sitesinden adresinize kargolatabilirsiniz.

Tazyikli su-çift kova-tazyikli su kombinesi iyidir.

Ben kendi aracımda Sonax'ın ürünlerini kullanıyorum ve gidip direk elden Sonax bayisinden alıyorum.Çok çok memnunum.

• Konuya girecek arkadaşlara turtle wax sampuani oneririm. 60 kusur yikama yapiyorsun bir siseyle. Guzel de parlatiyor. Meguars da kullandim. Gerek yok o kadar paraya

• Amerikada ürünler Türkiye fiyatının yarısından az neredeyse, yani turtle wax'tan daha ucuza mâl olmuş olacak.
    @Pi
    Köpük makinesi nasıl olur hocam, kovaya göre daha temiz iş çıkarabilir miyiz?
    @kartalus

• FireProoF_ F kullanıcısına yanıt
    O zaman bir sey diyemem. Ucuza gelecekse sorun yok. Da bu malzemeleri nasil getirecek arkadas? Ucakla gelseler hem yer sıkıntısı hem sivi olmasindan dolayi kisitlama var bildigim kadariyla.

• FireProoF_ F kullanıcısına yanıt
    Yıkama eldiveni ve kova taraftarıyım be hocam.Öyle daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Oto Bakım Ürünleri ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • detailturkey.net

• Detaylı bakım için her zaman yeterli zaman - imkan vb bulamayabilirsiniz ancak kullanacağınız kaliteli malzemeler ile aracınızı kendiniz yıkarsanız uzun bir süre detaylı bakıma ihtiyacınız olmayabilir, bunun için özellikle Meguiars ın yazdığınız ürünlerini arkadaşların da belirttiği gibi basınçlı makina ve çift kova ile kulanırsanız sonuçtan memnun kalırsınız.
  • Güzel bir konu olmuş

• Bu iş genelde sabır işi, ama bununla ilgili bir forum var öncelikle oraya bakmanın tavsiye ederim, meguars fazla abartılacak bir marka olmadığını orda görebilirsin, foam lance için basınçlı yıkama makinesi gereklidir, benzinlik köpüğü genelde ucuz ve araca zarar verebilecek maddeler içerebilir, köpükle kaba kirlerinden arındırma işlemi yapılıp, daha sonra çift kova ile yıkama yapılır, sadece köpük yetersizdir tam temizlik için.

• Bence meg. abartıldığını kadar iyi değil.Ben iç parlatıcı aldım 30 lira verip öyle çok büyük bir fark göremedim autokitin 10 liralık parlatıcısından.
    Sonax ın fiyatıda 3 lira pahalıydı.
    Eğer bunu bitirebilirsem sonax alırım büyük olasılıkla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Bu iş genelde sabır işi, ama bununla ilgili bir forum var öncelikle oraya bakmanın tavsiye ederim, meguars fazla abartılacak bir marka olmadığını orda görebilirsin, foam lance için basınçlı yıkama makinesi gereklidir, benzinlik köpüğü genelde ucuz ve araca zarar verebilecek maddeler içerebilir, köpükle kaba kirlerinden arındırma işlemi yapılıp, daha sonra çift kova ile yıkama yapılır, sadece köpük yetersizdir tam temizlik için.

Eyvallah hocam meg alma sebebim hem ortalama üstü olması hem yurtdışından ucuza gelecek olması, tr fiyatları gerçekten abartı.

• Yukarı

• Up

• Merak ettiğim o sıvı ürünler uçakla nasıl gelecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

Merak ettiğim o sıvı ürünler uçakla nasıl gelecek?

Konu hakkında bilgim yok, uçak altı bagajda getiremez miyiz?

• Uçaklara sıvı alinmasi çok kısıtlı artik. Bebek mamalarini bile gösterip giriyorsunuz. Kaldiki içi kimyasal sıvı olan ürünleri almayacaklardir

• quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

Uçaklara sıvı alinmasi çok kısıtlı artik. Bebek mamalarini bile gösterip giriyorsunuz. Kaldiki içi kimyasal sıvı olan ürünleri almayacaklardir

Uçak altı bagajda getirilebilir diye biliyodum?

• Valla konu Amerika ise 11 eylül paranoyasindan sonra su bile almazlar bence. Ama yinede bi sormak lazim, boşuna sipariş vermeyin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.