Şimdi Ara

Yüz Bakımı Taktikleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dun yüzüme tarcinli süt maskesi uyguladim yuzde 8 10 civarı ise yaradi

Bugün salatalikli şeker sürdüm suan bekliyorum sonucu

Sizin bir taktiginiz var mı yüzdeki yağ ve siyah noktalar icin

Bir de goz altlarim da asiri mor uyku duzensizligi yuzunden ve yillardir duzelmiyor ona ne yapabilirim???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yüzünüzü sabah akşam dove sabun ile yıkayın ama sade beyaz olanından
    göz altı morlukları içinde at kestaneli bir krem var markası macitefendi diye geçiyor
    eğer siyah nokta ve sivilceriniz fazlaysa benzamycin jel krem var onu doktara danışıp kullanabilirsiniz gözenkleri küçültüp siyah noktaları yok ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanılmıyorr

yüzünüzü sabah akşam dove sabun ile yıkayın ama sade beyaz olanından
    göz altı morlukları içinde at kestaneli bir krem var markası macitefendi diye geçiyor
    eğer siyah nokta ve sivilceriniz fazlaysa benzamycin jel krem var onu doktara danışıp kullanabilirsiniz gözenkleri küçültüp siyah noktaları yok ediyor
    Hocam dove sabun sivilcelere baya iyi geliyordu siyah noktalara da iyi gelir mi?

Bende baya gozenek de var

Suratimda yara izi de var aslinda ona bir sey yapilabilir mi ki

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    siyah noktaları geçireceğini sanmam sadece artmaması için yardımcı olur

gözenekleriniz var ise şu dediğim kremi alın bence bide tonik uygulayın yüzünüze ben gül suyuyla tonik yapıyorum doğal olması açısından onu da deneyebilirsiniz

yara izini bir şeyin geçireceğini sanmam maalesef

• quote:

siyah noktaları geçireceğini sanmam sadece artmaması için yardımcı olur

gözenekleriniz var ise şu dediğim kremi alın bence bide tonik uygulayın yüzünüze ben gül suyuyla tonik yapıyorum doğal olması açısından onu da deneyebilirsiniz

yara izini bir şeyin geçireceğini sanmam maalesef
    Eyvallah reis sağol

• Yüz Bakımı Taktikleriniz

Gratis yada watsondan almıştım suratımı cam gibi yaptı. çok yağlı cildim. Ama bunu veren kişi yanına bişey daha yapıştırmak lazım dedi onu kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 10 Ağustos 2021; 21:7:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Gratis yada watsondan almıştım suratımı cam gibi yaptı. çok yağlı cildim. Ama bunu veren kişi yanına bişey daha yapıştırmak lazım dedi onu kullanmadım.

Siyah noktaları ve gozenekleri yok eder mi reis

Birde fiyati nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yüzünüzü sabah akşam dove sabun ile yıkayın ama sade beyaz olanından

hocam benzamycin jel krem reçete ile satılıyor benim sağlık sigortam yok doktora gidemem buna alternatifne önerirsiniz siyah noktalar için

• quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

evde varmış şimdi yüzüme uyguladım biraz bekletip yıkayacağım

edit: alın bölgemde burun ve çevresinden daha etkili oldu burnuma 3gündür ne sürsem vız geliyor korkunç birsiyah nokta ve gözenek topluluğu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 11 Ağustos 2021; 5:31:7 >

• Macit efendi'nin göz altı morlukları için olanını mı, normal kestane özlüsünü mü kullanıyorsunuz? Normal olanından alacam da o işe yarıyor mu emin olmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akbey617 kullanıcısına yanıt
    Yüz Bakımı Taktikleriniz
    bundan alın fiyat performans ürünü bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanılmıyorr -- 11 Ağustos 2021; 9:59:17 >
    Yüz Bakımı Taktikleriniz
    şu ürüne bir göz atın ama dediğim gibi bu ürünler kökten bir çözüm sunmaz bu ürün azda olsa azaltıyor ama isterseniz bir güzellik merkezine gidip temizletebilirsiniz tek seans yetiyor genellikle ondan sonra bu tür ürünlerle takviye yaparsanız baya minimuma indirirsiniz.

• Alıp deneyeyim bakalım, teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şu ürüne bir göz atın ama dediğim gibi bu ürünler kökten bir çözüm sunmaz bu ürün azda olsa azaltıyor ama isterseniz bir güzellik merkezine gidip temizletebilirsiniz tek seans yetiyor genellikle ondan sonra bu tür ürünlerle takviye yaparsanız baya minimuma indirirsiniz.
    Teşekkür ederim hocam da guzellik merkezi falan bizi bozar yav son 3 gündür degisik kürler uyguluyorum evde iyi geliyorlar 1 ay falan uğraşacağım baktim olmuyor belki erkekler icin de varsa o tarz bir yer düşünürüm

Siyah nokta ve gozenekler cok fena bende acayip kafama takıldı doğal kür öneriniz varsa onu da almak isterim

doğal kürler hakkında pek bi bilgim yok açıkçası dediğim temizleme işlemini bazı berberler de yapıyor büyük bi şehirde yaşıyorsanız biraz araştırmayla nerelerin yaptığını bulursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.