Şimdi Ara

Yüz felci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun sabah uyandigimda yüzümün sol tarafini hareket ettiremiyordum ve hala ettiremiyorum sizin basinizdan boyle bir olay gectimi yardiminiza ihtiyacim var konu yanlis yerde ise pm atin silicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzünü emersen geçer
  • KBB'ye görün bu onların işi. 2006'da bu hastalığı geçirdim, hiç acille falan uğraşma doğrudan KBB'den doktorla görüş. Tavsiyem de Cerrahpaşa KBB Nazım Korkut.
  • Acele edersen ilaçla geçiyor, ne kadar geç kalırsan o kadar sıkıntı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzüne masaj yap, arada sıçak su ile ovala ama ıslak bırakıp soğuk yeme

Doktora görün

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Acele edersen ilaçla geçiyor, ne kadar geç kalırsan o kadar sıkıntı

Geç kalma olayı gerçekten sıkıntı. Nazım hoca fotoğraf makinesinden görseller göstermişti, 4 yıldır hasta olan insanlar varmış doktora gitmemişler. Diyarbakır'dan gelen 4 yıllık paraliz (yüz felci) olan hasta görüntüsünü göstermişti.

Dostum sana büyük ihtimalle kortizon tedavisi uygulayacaklar. Ben ilk olarak acil'e gitmiştim, eksik tedaviden dolayı düzelemedim. Sonra Nazım hoca iğne ve kortizon hapları vermişti düzeldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkleons

Yüzüne masaj yap, arada sıçak su ile ovala ama ıslak bırakıp soğuk yeme

Doktora görün

Her sabah sacimi yikama aliskanligim var o sıkıntı yaparmi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Acele edersen ilaçla geçiyor, ne kadar geç kalırsan o kadar sıkıntı

Geç kalma olayı gerçekten sıkıntı. Nazım hoca fotoğraf makinesinden görseller göstermişti, 4 yıldır hasta olan insanlar varmış doktora gitmemişler. Diyarbakır'dan gelen 4 yıllık paraliz (yüz felci) olan hasta görüntüsünü göstermişti.

Dostum sana büyük ihtimalle kortizon tedavisi uygulayacaklar. Ben ilk olarak acil'e gitmiştim, eksik tedaviden dolayı düzelemedim. Sonra Nazım hoca iğne ve kortizon hapları vermişti düzeldim.

Hocam sakiz felan cigne diyorlar birde kortizon tedavisi noluyor

• Bundan 6 ay önce geçirdiğim hastalık ilaç egzersiz ve sakızla düzeldi ama sen gel bana sor bi ilaç vardı p ile başlıyordu beni benden aldı hayatında bu kadar çok yan etkisi olan ilaç görmedim adamı resmen diri diri mezara koyuyor prednol idi sanırım allah yardimci olsun bol sakız çiğnemek ve egzersiz yap acilen bi doktora git önce

• Mesajı atan citi reismiş ya,yeni baktım nicke

Şaka Bi yana sen de git hocam yarın hemen, bak citizen başkanın başına gelmiş adam direk isim veriyor git diye..

Bi de işe bak be, ben hasta olsam bırak yöneticilerin bizzat benle ilgilenmesini,ban atarlar foruma virus getirme diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lepistes92

Bundan 6 ay önce geçirdiğim hastalık ilaç egzersiz ve sakızla düzeldi ama sen gel bana sor bi ilaç vardı p ile başlıyordu beni benden aldı hayatında bu kadar çok yan etkisi olan ilaç görmedim adamı resmen diri diri mezara koyuyor prednol idi sanırım allah yardimci olsun bol sakız çiğnemek ve egzersiz yap acilen bi doktora git önce

Cok sagolun hocam Allah razi olsun

• Kucukken gecirmistim nasil duzeldi hatirlamiyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: L.E.O.N.A.R.D.O.

quote:

Orijinalden alıntı: Darkleons

Yüzüne masaj yap, arada sıçak su ile ovala ama ıslak bırakıp soğuk yeme

Doktora görün

Her sabah sacimi yikama aliskanligim var o sıkıntı yaparmi hocam

Kurulanmayı unutma yeter dediğim gibi yüzünü sıcak tut(Sıcak havlu koya bilirsin) ve doktora görün

• gülünce bi taraf

yanda mı kalıyo

oyle bi yontemi vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

KBB'ye görün bu onların işi. 2006'da bu hastalığı geçirdim, hiç acille falan uğraşma doğrudan KBB'den doktorla görüş. Tavsiyem de Cerrahpaşa KBB Nazım Korkut.

seninde nasıl bir hayat hikayen var valla insan olduğundan şüpheleniyom ne ara bunları yaşayıp programcı oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

gülünce bi taraf

yanda mı kalıyo

oyle bi yontemi vardı

Aynen hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.