|
%100 elektrikli Hyundai INSTER tanıtıldı: 355 km'ye kadar menzil
-
-
İzmitli Ayten'in Kızı geliyor
-
şehir içi A segment harika özellikle
iş yapar... Fiat 500e'den umarım ucuza satılır...
şöyle uygun bir seçenek olsada alınsa diye hep hayal kuruyoruz ama hayal olarak kalıyor genelde...
yine milyonların konuşulduğu bir araç olacak gibi... şöyle günümüz i10 fiyatına satılsa diye bekliyorsun...
sadece 42Kwsa ile 49Kwsa ile (7kwsa) neden iki farklı model yapılmış
(Zoe benzer özellikler sunuyordu) ama 7kwsa ile nasıl menzile 55km ekleyecek o kısmını pek anlamadım...
-
Bu çöpler satılabilsin diye mi ambargo yiyor lan Çinliler :) :)
355km bunların söylediği. Yani gerçekte 300 anca, kışın da 250 belki
-
Tam şehir içi araç. Ucuz, ufak, teknolojik, elektrikli ve içi geniş.
Evinizde şarj etme ihtiyacınızı giderebiliyorsanız benzinciye, servise gitme derdinden bile kurtulursunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nerede üretilecek çnemli olan o eğer Çin üretimi olacaksa TR de unutalım bu modeli
-
Ben beğendim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kore üretimi. Ucuz olsa, bir de param olsa eşime alsam 😊
Doruhüso çöp ne alaka Hyundai en çok arıza yapan araçlar sıralamasında en üst sıralarda yer alıyor yani az arıza yapıyor ama menzili az mış sana katılıyorum
-
dışı çok tatlı ya ama iç tasarımı, özellikle bu rengi rezalet
-
menzil düşük ama ucuz olursa satar.
distribütör yerli olursa ucuz olmaz. Hyundai bu kaliteli, hepsinden pahalı olmalı deyip 1.5 milyona çakmaya çalışır. kimse de almaz bir iki meraklısı hariç.
-
Avrupada 25 bin euronun altında olacakmışmışmış.
Ucuz falan olmaz bu ülkemizde kimse kimseyi kandırmasın
-
355 gercek değer 290 olsa bile bence çok 150 km yeterdi
Türkiye şartları için tam ideal araç olmuş, neden böyle bir araç yapılmaz diye düşünürdüm hep. Küçük araç+düşük menzil+hızlı şarj tam İstanbul işi. Benzinlisi Kore'de üretiliyor muhtemelen bu da Kore'de üretilir.
-
Küçücük araba ama içi geniş ve yatak bile olabiliyor. BAYILDIM
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İzmitli Ayten'in Kızı geliyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X