|
Bildirim
Haberler iyice kontrolden çıkmaya başladı. Tamamı yabancı markalara ait yabancı ülkelerden satın alınan parçalar vergi muafiyeti için Türkiye’de birleştirilince %100 yerli ve tamamen Türkiye’de üretilmiş mi oluyor?
|
DH lütfen başlığı türkiyede montajı yapılan diye değiştirir misin? Algı yapmaya gerek yok gerçekleri yazın, makyaj yapmayın
|
Fiyati goremedim. O kadar büyük ekrana hd çözünürlük de güzel olmuş. 3 gb ram de günümüz standartlarının üzerinde. İslemci modeli açıklanmamış ama eskiler iyidir diyerek 14 nm uzerinde harika bir mtk işlemci koyduklarını düşünüyorum.
5000 mah devasa uber batarya ve lcd nin muhteşem birleşimi ile de 5 gune kadar bataryası gidecektir. Satışa başladığı an almayı düşünüyorum sonradan pahalanır çok rağbet görür. |
haber değil reklam yapıyorsunuz anladıkta bari reklamı düzgün yapın. her satırı cümlesi berbat ötesi, yazı sonuna bakın hele MK fatality'leri gibi.
"5000 mAh batarya ile kaliteli iletişimi erişilebilir fiyatlarla sunacak." |
% 100 Turk mali ise marka neden Zte, markasi neden Turk ismi olmuyor.Mesela, Ahmet,Mehmet gibi.
Yanlis bilgi veriyorsununuz,ha %100 Turk montaji deseniz bir derece. |
%100 derken...???
İşlemcisini de mi burada üretmişler... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 27 Ağustos 2022; 11:33:49 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 27 Ağustos 2022; 12:10:48 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türkiye'de montajı yapılan artık Amiral gemisi seviyesinde bir telefon olmalı. Herkes iyisini almak istiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefon piyasaya çıkalı bir seneyi geçmiş. Ülkemizde üretmek için neden eski bir cihaz seçilmiş, anlamadım? İşlemci bilgisi gsmarena'da bile yok. Ama düz V30 modelinde Unisoc çipset olduğuna göre, bu telefonda da durum aynıdır muhtemelen. Şimdi buna da 5000 lira fiyat çekerler. Yazık... www.gsmarena.com ZTE Blade V30 Vita - Full phone specifications https://www.gsmarena.com/zte_blade_v30_vita-11018.php |
|
|
|
|
|