Şimdi Ara

Yüzme! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arsenon

tamam yüzmeyi öğrenmek lazımda yüzme bilmiyorsun diye utanmanda saçma olmuş bende bilmiyorum yani askerde zaten ister istemez öğreniyorsun :)

Hocam belli bi süreden sonra arkadaşların biyere çağırınca aqua veya bi deniz bölgesine insan bilmediği için gitmek istemiyor üzüyor insanı yani beni üzüyo en azından

belediyenin havuzuna yazılmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainlovem06

La ne 70tl si git derin bi yere atla yada baban seni derinlere gotursun bırak kendini zaten su seni kaldircak ole kulac falan atcan iste.korkma bogulurum diye heyecanlanirsan baban tutar seni.ama kesinlikle bogulmassin ozel bir yetenek degildir yuzmek.insanin dogasidir.

+1 balıklar bile yüzüyo sen mi yüzemicen len

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

Orijinalden alıntı: Wren

Dostum ben de 20 li yaşlardayım hâlâ yuzemiyorum. Boşver bizim sınavımız da buymus. Doğma büyüme denizli memleketteyim bir de.

Arkadaslariniz yuzmeye cagirdiginda ne diyorsunuz merak ettim :)
    Direk yuzme bilmiyorum demiyorsunuzdur herhalde gururdan :)

Aynen hocam zaten o sıkıntı :D Bide şu var deniz bölgesine ws çok gidiyoruz :D Ama ben kendi mallığımdan! bu duruma geldim :D İşim var ws diyorum
  • Yüzme havuzlarında yaz aylarında kurs vardır.Ben öyle öğrendim kesinlikle çok teknik ve hızlı öğretiyorlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Yüzme havuzlarında yaz aylarında kurs vardır.Ben öyle öğrendim kesinlikle çok teknik ve hızlı öğretiyorlar....

Direk atlayın demiyolar demi hocam :D :D En azından bi suda durmayı öğretsinler :D suya atlayıp korkup dibinde kalmim sonra :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

Orijinalden alıntı: thoxit

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

5 dk

O kadarda değildir heralde :D

Belediyenin haftada 2 kere aylık 70tllik kursu var nasıl bişeyse annemin arkadaşının kızı 4-5ay önceden başvurmuş filan saçmalıyor annem :D yoksa gitcem kursa seneye öğrenirim

++++

Yüzme havuzunda mı daha rahat öğrenirim denizde mi?

Havuzda.Denizde dalga felan rahat edemezsin :)

deniz daha rahat tutuyor suyun ustunde yalnız

• 9 yıldır öğrenememişsin burda yazıyla 5 dk da mı öğreneceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

9 yıldır öğrenememişsin burda yazıyla 5 dk da mı öğreneceksin.

Canım sormak istedi??
  • Hayır.Orada lisanslı yüzücüler eğitim veriyor.Önce belirli bir süre havuz kenarından tutunup ayak çırpıyorsun, bir kaç gün sonra sana suda batmayan tahta veriyorlar ona tutunup ayak çırpıyorsun tabi bacaklarının arasına da aynı malzemeden veriyorlar.Bu eğitim bittikten sonra bacak arasındaki malzeme alınıyor, sonra yüzen tahtada tek kol tutunup kulaç atıyorsun, en sonda iki kol kulaç atıp yüzmeye geçiyorsun.Bu bahsettiklerimin hepsi 2-3 günde sırasıyla yapılıyor.Çok kolay ve basit çabucak öğreneceksin.Aşağı yukarı 2-3 haftada süper oluyorsun....Kesinlikle kursa git öğren, çevreye aldırma.senden küçükler de olabilir.Utanılacak bir şey yok...
  • Kardeşim önce denize girdiğinde rahatla kendini bırak su zaten seni kaldırır sonra işte kulaç filan atmaya başla sakin ol çırpınırsan su yutarsın yoruluncada dümdüz sırt üstü uzan kendini kasmana gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La atlıyorsun denize kendiliğinden oluyor korkmadığın sürece sorun yok ben nasıl yüzmeyi öğrendiğimi bile hatırlamıyorum. Önceden hep simitle yüzüyordum bi gün bu ne ya hep simitle mi yüzeceğim ben dedim ve olayları akışına bıraktım. O gün tek başıma yüzmeyi öğrenmiştim ama nasıl yaptığımı ben bile bilmiyorum Kendini içgüdülerine bırak oluyor ama
  • quote:

Hayır.Orada lisanslı yüzücüler eğitim veriyor.Önce belirli bir süre havuz kenarından tutunup ayak çırpıyorsun, bir kaç gün sonra sana suda batmayan tahta veriyorlar ona tutunup ayak çırpıyorsun tabi bacaklarının arasına da aynı malzemeden veriyorlar.Bu eğitim bittikten sonra bacak arasındaki malzeme alınıyor, sonra yüzen tahtada tek kol tutunup kulaç atıyorsun, en sonda iki kol kulaç atıp yüzmeye geçiyorsun.Bu bahsettiklerimin hepsi 2-3 günde sırasıyla yapılıyor.Çok kolay ve basit çabucak öğreneceksin.Aşağı yukarı 2-3 haftada süper oluyorsun....Kesinlikle kursa git öğren, çevreye aldırma.senden küçükler de olabilir.Utanılacak bir şey yok...

Sağolun hocam bu okul başlamadan tatile gitcez bidaha ozamanda olmazsa kışın 2veya 3 ay kursa gitmeyi planlıyorum kardeşimle Haftada 2kere / ilk ayı öğrenirim heralde ondan sonrada spor olsun diye bide bu dalma ws onları yaptırıyolar mı :D

• ßß
  • Serbest yüzme bittikten sonra kurbağalama filan stillerine geçiyorsun....
  • quote:

Serbest yüzme bittikten sonra kurbağalama filan stillerine geçiyorsun....

Sağolun hocam serbesti öğrendikten sonra bırakabiliyor muyum :D Kurbağlama bizi aşar :D Ama kızlara hava için olabilir :D

Yokmu istanbul esenler/bağcılar bayrampaşada oturan Dddasd
  • Banada babam öğretti, 14 yaşındayken. Ben de ilk başta ya baba bırak falan diyordum ama yine bir şeyler kattı bana babam. Zaten yüzmeyi en iyi kendi kendine öğreniyorsun, suda panik yapmadığın kaslarını sıkmadığın sürece sıkıntı olmuyor.
  • Profesyonel olmayacaksan gerek yok.Yüze yüze serbesti geliştir yeter de artar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Banada babam öğretti, 14 yaşındayken. Ben de ilk başta ya baba bırak falan diyordum ama yine bir şeyler kattı bana babam. Zaten yüzmeyi en iyi kendi kendine öğreniyorsun, suda panik yapmadığın kaslarını sıkmadığın sürece sıkıntı olmuyor.

Hocam bırak diyince babam hemen hazır bekliomuş gibi bırakıp gidince öğrenemedik işte :D Havuzda su üstünde durabilsem o bile bana yetiyor :ÇD
  • küveti ağzına kadar doldur antrenman olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

küveti ağzına kadar doldur antrenman olur

sadasdsad gerek yok boşa mı para vercez öğretsinler :D:
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.