Şimdi Ara

Yüzme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Şuan 11.sınıfa geçtim insan yüzme bilmeyince utanıyor açıkcası bu yaşta

5-6Sene art arda tatile ws gittim 2.sınıftan itibaren doğrusu 2.sınıftan itibaren her yaz gidiyorum ama denize gidince yanında 5-6yaşında çocuk yüzerken orda babamın bana öğretmesini istemiyorum gurur meselesi :D 1-2hafta içinde 1haftalığına edirne Keşana tatile gideceğiz usta yüzücülüğe gerek yok sadece su üstünde durma ve normal düz yüzmeyi kaç günde öğrenebilirim? Nasıl öğrenebilirim internette bunlara dair videolar varmı

• Serbest bırakıp kolunu ileri geri hareket ettireceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suyun içinde kendini rahat bırak su seni zaten yukarı iter. Yüzmeyi bilen birisiyle öğrenirsin çok uzun sürmez.Süre veremem senin yeteneğine ve isteğine bağlı biraz da.
  • 5 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

5 dk

O kadarda değildir heralde :D

Belediyenin haftada 2 kere aylık 70tllik kursu var nasıl bişeyse annemin arkadaşının kızı 4-5ay önceden başvurmuş filan saçmalıyor annem :D yoksa gitcem kursa seneye öğrenirim

++++

Yüzme havuzunda mı daha rahat öğrenirim denizde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thoxit

quote:

5 dk

Belediyenin haftada 2 kere aylık 70tllik kursu var nasıl bişeyse annemin arkadaşının kızı 4-5ay önceden başvurmuş filan saçmalıyor annem :D yoksa gitcem kursa seneye öğrenirim

++++

Havuzda.Denizde dalga felan rahat edemezsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La ne 70tl si git derin bi yere atla yada baban seni derinlere gotursun bırak kendini zaten su seni kaldircak ole kulac falan atcan iste.korkma bogulurum diye heyecanlanirsan baban tutar seni.ama kesinlikle bogulmassin ozel bir yetenek degildir yuzmek.insanin dogasidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness manzara
    2 ay önce açıldı
    Antalya Cimnastik Kursu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainlovem06

La ne 70tl si git derin bi yere atla yada baban seni derinlere gotursun bırak kendini zaten su seni kaldircak ole kulac falan atcan iste.korkma bogulurum diye heyecanlanirsan baban tutar seni.ama kesinlikle bogulmassin ozel bir yetenek degildir yuzmek.insanin dogasidir.

:D Hocam gittim mi gelirsin cenaze namazıma ama :D :D :D

70Lira aşırı bi miktarda değil 1-2bişi kaparım :D
  • O kursa gitsen de onlar da 2.5m lik havuza olduğun gibi atlamanı isteyecekler kardeşim
  • önce anneye saçmalıyo demeyi bırak (lan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

önce anneye saçmalıyo demeyi bırak (lan)

Sanane? Evde annesiyle tenezzür edip konuşmaz yapma dediklerini kendi yapar burda millete artislenir uza bakim burdan
  • Tamam abi yüzmem

• Ben 1 saatten kısa sürede öğrenmiştim sıfırdan.Tabii sana bağlı
  • Dostum ben de 20 li yaşlardayım hâlâ yuzemiyorum. Boşver bizim sınavımız da buymus. Doğma büyüme denizli memleketteyim bir de.

• vay gardaşım aynı ben la . ben de 11 e geçtim ben de bilmiyorum Ben bu hafta bizim belediyenin yüzme şeysi var ona yazılcam bakalım gideyim öğreniyim. İstanbul da mı oturuyosun ? İstanbul sa neresi belki beraber gideriz
  • Vay bea :D O değil arkadaşım denize dalmış video çekmiş :D Bizim yok öyle bişi arkadaş çevresi lise aqua ws gidiolar insan utanıo açıkcası

@Recep Kalenderoglu esenler istanbul bağcılar ws yakın yerse gidebiliriz
  • Yok hocam ben Maltepe'de oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

Orijinalden alıntı: thoxit

quote:

5 dk

++++

Havuzda.Denizde dalga felan rahat edemezsin :)

Asıl denizde daha rahat öğrenirsin tuz seni kaldırcaktır.daha rahat edersin ama başlangıç için havuz da olur

• tamam yüzmeyi öğrenmek lazımda yüzme bilmiyorsun diye utanmanda saçma olmuş bende bilmiyorum yani askerde zaten ister istemez öğreniyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wren

Dostum ben de 20 li yaşlardayım hâlâ yuzemiyorum. Boşver bizim sınavımız da buymus. Doğma büyüme denizli memleketteyim bir de.

Arkadaslariniz yuzmeye cagirdiginda ne diyorsunuz merak ettim :)
    Direk yuzme bilmiyorum demiyorsunuzdur herhalde gururdan :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.