Şimdi Ara

Yüzme! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüzme bilen ebeveynin varsa onlardan rica et ya da kuzenlerin falanda olur. şunu unutma bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

yani gurur yapıp 3-5 yıl önce öğrenmemek yerine bugüne bıraktıysan bu senin hatan. Ne kadar çabuk o kadar iyi.
  • denizde daha rahat öğrenirsin kaldırma kuvvetinden dolayı ama denizin sakin olması önemli. tek başına ya da internetten video ile öğrenirsin ama kolay değil.
    kursa gitmen en rahatı, mümkünse birebir.

kaynak: kendi. -5 yıl türkiye'de3 sene yurtdışında lisanslı sutopu oynamış biri.
  • Prof yüzücü olmasamda kendime güveniyorum yüzmede, kolay hacı alışınca kendin çözüyon hatta bence sen önce suda yatmayı öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamgee

Hocam siz böyle diyince içime kurt düştü kuzenime sordum ama bi tane spor salonunda kursmuş o da , ben de belediyenin sanıyoruz ama olmayadabilir

Nerede ki bu kurs? Hem belediyeninse zaten belediyenin sitesinde yazması lazım.

Edit: Yüzme basit. Önemli olan kendini kasmamak. Denize yada havuza gir sakince suyun üstüne yatmaya çalış. Zaten su seni kaldıracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Growlithe -- 7 Ağustos 2014; 11:05:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnrl

ben havuzda öğrenmiştim arkadaşım kendini suya bırak hiçbişe yapma dedi bikaç kere öyle yapıp korkumu yenince gerisi geldi zaten zor olan yüzme kısmı değil korkuyu yenersen çok kolay oluyo öğrenmesi.

Haklisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrahasan U kullanıcısına yanıt
    Yok artk :D sayimiz artiyo yuzme bilmeyenler olarak :D

• emrekus E kullanıcısına yanıt
    Birebir bulamadim hocam esenler belediyesinin var oraya gitcem tabi daha test ws yaptirmam lazimmis

• Saldırgan Gamer kullanıcısına yanıt
    Erikli enez arasi yayla tatil koyu hem köy sakin ve guzel hemde denizi sakin we guzel 1-2yil oldu gitmeyeli kismetse bu sene

• kardeşim yüzmek öyle sandığın gibi zor ve yapılamaz bir şey değil.Önemli olan suda panik yapmaman.Bence yanında yüzme bilen birisiyle ayaklarının yere değmeyeceği bir yere kadar gidip orada suda dengede durmaya çalış.Yüzmede en önemli şey el ayak koordinasyonudur.Yere batmamak için ayaklarını yavaş ama sürekli hareket ettir elleri de unutma :) zaten dengede durmaya başladıysan bundan sonrası basit.İstersen kulaç at ama bu seni biraz yorabilir önce ellerini uzat ve yanlara doğru çek en rahatı bu tabii bu arada ayaklarının yere değmediği yerde dalgalara da dikkat et alır götürür kıyıdan fazla açılma ve en önemlisi panik yapma yorulursanda yatar gibi yap suyun üstünde ve ellerinle kendine yön ver...
    Sakın bu işi gözünde büyütme ve dikkatli ol şakası olmaz bu işlerin
  • Beni iskeleden derin sulara attılar öyle öğrendim öncelikle korkunu yenmelisin.
  • Ayaklarını yukarıda tut gerisi kolay ellerinle de ileri dogru git

• Kendin kendine çabala öğrenirsin. Bende ilkokul zamanlarında sırtüstü yatamazdım suyun üstünde sonra havuzda ayağıma kramp girince saldım kendimi suyun üstüne ilk orda adam gibi sırtüstü yatmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philip Blake

Tamam abi yüzmem

Bu yorumu yapmak için girmiştim görünce yıkıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: thoxit

quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

önce anneye saçmalıyo demeyi bırak (lan)

Sanane? Evde annesiyle tenezzür edip konuşmaz yapma dediklerini kendi yapar burda millete artislenir uza bakim burdan

insan kendisi nasılsa karşısındakini de öyle bilirmiş. bu saçma salak tavırlar seni şişmanlatır. sorum arkadaşlarınla ve annanle düzgün biçimde iletişim kur. hadi şimdi uza bakıyim burdan ergen bozuntusu! zaten yüzme de bilmiyormuşsun gelmişsin 11. sınıfa! görmiyim bi daha ağzını bozduğunu (lan).
  • 11.sinifta yuzme bilmeyincr ahshshshs arkadas ortami ws olmasa yine ogrenmek istemem yüzme bilmiyrbilirim shsjjsjdjs mal ya :D ahahshshshahahahahaushshshs

Insan kendi gibi sanarmis nerden uyduruyosun :D

• darkwolf33 kullanıcısına yanıt
    Okurken bile nasil yapcam diye korktum :D gelisme olursa haftaya yazcam gidince :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Growlithe

quote:

Orijinalden alıntı: Gamgee

Hocam siz böyle diyince içime kurt düştü kuzenime sordum ama bi tane spor salonunda kursmuş o da , ben de belediyenin sanıyoruz ama olmayadabilir

Nerede ki bu kurs? Hem belediyeninse zaten belediyenin sitesinde yazması lazım.

Edit: Yüzme basit. Önemli olan kendini kasmamak. Denize yada havuza gir sakince suyun üstüne yatmaya çalış. Zaten su seni kaldıracaktır.

Hocam dediğim kurs Yalçın Kızılay Spor Salonun'da ve ücretliymiş fakat belediyenin değilmiş bunu öğrendim.Çok pahalı değilmiş 40 lira mı ne dediler ve internette araştırırken foursquaredeki yorumlara denk geldim kafam karıştı bazıları çok kötülemiş bazıları övmüş kaldım arada diğer kurslar da çok pahalı 70-200 arası gidiyor yani

• Anladığım kadarıyla sudab korkuyorsun sen boğulurum diye merak etme fırtına yada herhangi bir doğa olayı olmadığı sürece olduğun gibi boğulman zor tabi su yutmazsan. Sadece git suda durmayı öğren ilk başta onu başardığın zaman kulaç vs halledersin zaten.

• ben kursa felan gitmedim yav havuza gide gele 2 metrelik yerde debinerek öğrendik. Püf nokta panik yapmamak su agz burun seviyesine felan gelince panikleyip çırpınırsan batarsın çırpınmazda düzgün hereketlerde kontrol etmeye çalışırsan batmassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaymaklıekmekkadayıfı

quote:

Orijinalden alıntı: rainlovem06

La ne 70tl si git derin bi yere atla yada baban seni derinlere gotursun bırak kendini zaten su seni kaldircak ole kulac falan atcan iste.korkma bogulurum diye heyecanlanirsan baban tutar seni.ama kesinlikle bogulmassin ozel bir yetenek degildir yuzmek.insanin dogasidir.

aynen hatta tüm hayvanların doğasıdır yüzmek.

Bütün hayvanlar dedin aklıma takıldı bak şimdi filler nasıl yüzüyordur acaba komik :D hele kuşları hiç düşünemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.