Şimdi Ara

Yüzme! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam soyle diyim nefesimde sıkıntı var banyoda bile sacimi sampuanlarken yani kafama su tutunca boguluyor gibi oluyyorum hemen tikaniyo gibi bisey oluyorum oda korkutuyor beni sudan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thoxit

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

5 dk

O kadarda değildir heralde :D

Belediyenin haftada 2 kere aylık 70tllik kursu var nasıl bişeyse annemin arkadaşının kızı 4-5ay önceden başvurmuş filan saçmalıyor annem :D yoksa gitcem kursa seneye öğrenirim

++++

Yüzme havuzunda mı daha rahat öğrenirim denizde mi?

O kadar dostum 5 dakikada öğrenirsin. Kendini suda rahat bırak, vücudunu sıkmadan (burası önemli kendini sıkarsan batarsın) bacaklarını ve kollarını yavaş yavaş hareket ettir suyun üzerinde durduğunu göreceksin. Tavsiyem havuzda öğrenmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 7 Ağustos 2014; 14:14:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Yüzme havuzlarında yaz aylarında kurs vardır.Ben öyle öğrendim kesinlikle çok teknik ve hızlı öğretiyorlar....

Direk atlayın demiyolar demi hocam :D :D En azından bi suda durmayı öğretsinler :D suya atlayıp korkup dibinde kalmim sonra :D

Şu zihniyeti değiştir.Sen yüzme kursunda boğulan insan gördün mü ? Bu korkaklıkla zaten sen ancak kursta öğrenebililirsin , denizde işin zor.

Baban sana yüzmeyi öğretecek adamı çıldırtacaksın korkuyorum diye.Baba batıyorum ya simit verin banaaa diyeceksin.En iyisi kursa git orda her türlü öğrenirsin.

• tatile nereye gittin?
  • Ben tatilden yeni geldim 2 gün sabahtan akşama kadar denizden çıkmadım yok arkadaş tık yok öğrenemedim deniz yatağında yattım sadece
  • Hocam sıkıntı yapma. Bende de aynı şey var gözlerimi kapattığım anda burnuma su gelirse boguluyormuş hissine kapılırım. Sanırım sende olan da bu. Hiç havuza girmediysen gözlük al. (Önemli) Ben 2 defa havuza gittim. Pek yüzmeyi bildiğim söylenemez şu anda ama dengede durabiliyorum suda. Biraz kulaç da atabiliyorum. Önemli olam ilk seferde korkunu yenmen. Ben giremem demiştim arkadaşlar beni havuza atmıştı zorla. :D O şekilde korkumu yendim. Merak etmee havuzda boğulmazsın çok çok biraz su yutarsin.

Özetle senin yapacağın gözlük kullanmak ve ilk seferde gittiğinde cesaretini toplayıp suya atlamak. Arkadaşların yanında olduğu sürece arkası gelecektir.

• olm ne uzatmışsınız konuyu ya
    1 ay yüzme kursuna gidiceksin olay kapanacak
    bak teknik öğrenirsin demiyorum en azından suda kalırsın
  • Bursa'da yüzme bilmeyen varsa pm atsın beraber gidelim. (11. Sınıfa geçtim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Pazar Günü Seçimlerden Sonra Gidebilirim Tabi Yılda 1-2 Kere Yüzmeyle Ne Kadar Yüzebilirsek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

önce anneye saçmalıyo demeyi bırak (lan)

Sanane? Evde annesiyle tenezzür edip konuşmaz yapma dediklerini kendi yapar burda millete artislenir uza bakim burdan

Ben annemin kıymetini iyi biliyorum o yüzden anneye nasıl davranılır farkındayım.Ama ne yazık ki senin annen sana bunu öğretmeye çalışmış ama sen öğrenmemişsin umarım yaşın ilerler ergenlikten çıkınca anne ile nasıl iletişim kurulur öğrenirsin.Bu arada artistlenmiyorum. (cahil)
  • trybskts T kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam yaptığım tam olarak o
  • quote:

Orijinalden alıntı: MademliBagnumm

Hocam sıkıntı yapma. Bende de aynı şey var gözlerimi kapattığım anda burnuma su gelirse boguluyormuş hissine kapılırım. Sanırım sende olan da bu. Hiç havuza girmediysen gözlük al. (Önemli) Ben 2 defa havuza gittim. Pek yüzmeyi bildiğim söylenemez şu anda ama dengede durabiliyorum suda. Biraz kulaç da atabiliyorum. Önemli olam ilk seferde korkunu yenmen. Ben giremem demiştim arkadaşlar beni havuza atmıştı zorla. :D O şekilde korkumu yendim. Merak etmee havuzda boğulmazsın çok çok biraz su yutarsin.

Özetle senin yapacağın gözlük kullanmak ve ilk seferde gittiğinde cesaretini toplayıp suya atlamak. Arkadaşların yanında olduğu sürece arkası gelecektir.

Hocam yakınlarımda hep belediyelerin havuzları var onlarda alt komşu ile konuşmuş annem o kızını yollamış doğrusu başvurmuş doluymuş yedeklere ws alıyolarmış parasıyla bile olmuyor :D

• Saldırgan Gamer kullanıcısına yanıt
    Haklısın havuza abone olmak şart hem spor olur hemde öğreniriz
  • Şimdiye Kadar Sadece Sırt Üstü Yatmayı Öğrendim En Son Aklıma Gelen Saçma Fikir Yüzünden Ondan Da Soğudum
    Aklıma Gelwn Fikir: Ayaklarımıza Kolluk Takarsak Ne Olur

• Saldırgan Gamer kullanıcısına yanıt
    Ok ßß :D :D
  • Zamaninda 3 kere kursa gittim ucunde de ogrenemedim en son bi yaz tatilde kendi kendime ogrendim en onemlisi su korkusunu yenebilmek. Ben kismen yendim bir de suyun ustunde olmaya calisma kafana gore asagilara dal 3-5 sn nefesini tut deniz gozlugu al asagilarda basla ben boyle ogrendim. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saldırgan Gamer

Şimdiye Kadar Sadece Sırt Üstü Yatmayı Öğrendim En Son Aklıma Gelen Saçma Fikir Yüzünden Ondan Da Soğudum

Su korkunuz varsa denemeyin insan ayaklarini asagi indiremeyince panik yapiyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fikrasinagulunmeyen-

quote:

Orijinalden alıntı: Saldırgan Gamer

Şimdiye Kadar Sadece Sırt Üstü Yatmayı Öğrendim En Son Aklıma Gelen Saçma Fikir Yüzünden Ondan Da Soğudum

Su korkunuz varsa denemeyin insan ayaklarini asagi indiremeyince panik yapiyor :D

Ondan değil kafa biraz aşağıya çektiği içindir belki

• 1 saate öğrenirsin
  • Son durum.

Havuza gidip yuzme hocasi varmi,belgeleri hazir etsem nekadar surede basliyacagimi ws soru sorcam. Sonrada belgeleri hazirlayip yazilacagim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.