arkadaşlar çok kısa 7 ayda falan 30 kilo verdim ve vücut haliyle biraz dağıldı şu an 75 kilo ve 1,83 boyundayım yani oldukça iyi bence açıkçası hem omuz geliştirmek hemde göbeğimi toplamak için yüzmeyi düşünüyorum ama deneyen var mı bir öğreneyim yani şu yan yağlar, k*ç tarafı falan toplanır mı sadece yüzerek. tabi belli bir disiplinle ve haftada 3 gün olarak. yapan, gören, yüzen varsa bir zahmet yazsın lütfen
Toparlanır bende 12 kilo verdim toparlamak için havuza gidiyorum fitnessdaki hocamda yüzmenin cok faydalı olacağını söyledi haftada 3 4 gün disiplinli bir şekilde yüz faydasını göreceksin emin ol
çok teşekkürler. peki omuz konusunda ne diyorsunuz benim omuzlarım çok zayıf ve kalıplı biriyim. omuzlarım küçücük ve bana dert oldular
quote:
Orijinalden alıntı: malibaturhan
çok teşekkürler. peki omuz konusunda ne diyorsunuz benim omuzlarım çok zayıf ve kalıplı biriyim. omuzlarım küçücük ve bana dert oldular
bu hareketlerle bir nebze geliştirdim ama yüzmeyle daha hızlı diye gelişir diye duymuştum zaten deneyen var mı diye sordum yüzmeyi ama teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme