Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi spoiler yedim yinede devam etmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LOTR'ın tek ciltlik kitabını aldım, iki kuleyi bitirdim, kitapta geldiğim yere kadar da filmi izledim yani iki kulenin filmini de izledim.Fakat oyuncuların eski ve şimdiki halleriyle ilgili bir video izlerken olanlar oldu... Yanlışlıkla sıradaki videonun başlığını gördüm.Videonun başlığı;
    "Gimli destroys the Ring" gibi bir şeydi.O kadar heveslenmiştim, çok sevmiştim seriyi geç başlamama rağmen, sizce devam etmeli miyim seriye? valla çok moralim bozuldu iyi bir şeyler söyleyin nolur :(

• trufily T kullanıcısına yanıt
    başka bir olayın spoilerini yesem tamam da, serinin ana konusu bu değil mi ? yüzüğün yok edileceğini tahmin ediyordum zaten ama frodo lava atacak sanmıştım daha sona yaklaşmamışken çok kötü oldu
  • deno333 D kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle devam edin. Hem o spoiler yanlış öyle diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav hocam yok öyle bişey yanlış spoiler, sanırım senin gördüğün video teori videosuydu. Ayrıca şu ana kadar yazılmış en iyi orta çağ fantastik kitabını spoiler için mi bırakıyorsun, yazarın anlatımı çok iyi hikaye felan hatta sana şunu diyim ben o kitabı 3 sefer bitirdim filmlerini de daha önce izlemiştim zaten. Yapma, oku..
  • Yediğin spoilerin gerçek ile alakasi yok..hele ki gimli ile hic ilgisi yok..

Ortada spoilerde yok..kitaba devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzük kardeşliğinde gimli baltayla yüzüğe vuruyordu ama baltası parçalanıyordu. Senin bahsettiğin video o sahnedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki devam edeceğim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devam et ayrıca kitapları bitirdikten sonra kesilmiş versiyonlu olanları izle daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.