Şimdi Ara

YY hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 işletim sistemi kurulu bir bilgisayarım var. Norton anti-virüsü çalıştırdım 20 dakika sonra biraz bilgisayarın başından ayrıldım. Geri geldiğimde bilgisayar kendini resetlemiş ve "select boot device or press any key". yazısı vardı bi kaç kere yapmaya çalıştıktan sonra hep aynı hatayı verdi. Bende bilgisayarı resetledim. ama şimdi bios ekranın geçtikten sonra, ekranın sol üst kısmında YY yazısı çıkıyor ve öyle kalıyor. Bir kaç kez bilgisayarı resetledim ama olmadı. Ayrıca YY yazısının olduğu yerde herhangi bir tuşa basınca bilgisayar ses çıkarıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim ?

Not: Laptop olduğu için içini açıp karıştırmam mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaintSrdr

Windows 7 işletim sistemi kurulu bir bilgisayarım var. Norton anti-virüsü çalıştırdım 20 dakika sonra biraz bilgisayarın başından ayrıldım. Geri geldiğimde bilgisayar kendini resetlemiş ve "select boot device or press any key". yazısı vardı bi kaç kere yapmaya çalıştıktan sonra hep aynı hatayı verdi. Bende bilgisayarı resetledim. ama şimdi bios ekranın geçtikten sonra, ekranın sol üst kısmında YY yazısı çıkıyor ve öyle kalıyor. Bir kaç kez bilgisayarı resetledim ama olmadı. Ayrıca YY yazısının olduğu yerde herhangi bir tuşa basınca bilgisayar ses çıkarıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim ?

Not: Laptop olduğu için içini açıp karıştırmam mümkün değil.

biosunuzu resetleyin bi isterseniz eski ayarlarına dönsün en azından-ordaki yazıda sistem nerden boot edilsin diyo ama yy ne onu hiç duymadımda görmedimde

• Laptop'un içini açmadan biosu resetlemem mümkün mü yoksa masaüstü gibi mi yapmam gerekiyor ?
  • quote:

Laptop'un içini açmadan biosu resetlemem mümkün mü yoksa masaüstü gibi mi yapmam gerekiyor ?

bios ekranını geçtikten sonra yazmışsınız o yüzden öyle yazdım biosa giripde resetleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Laptop'un içini açmadan biosu resetlemem mümkün mü yoksa masaüstü gibi mi yapmam gerekiyor ?

bios ekranını geçtikten sonra yazmışsınız o yüzden öyle yazdım biosa giripde resetleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    quote:

f9 ile fabrika ayarlarına dönüyorum ama hala aynı hatayı alıyorum.

• quote:

quote:

f9 ile fabrika ayarlarına dönüyorum ama hala aynı hatayı alıyorum.

o zaman norton tarama yapıyodu demişsiniz ilk mesajınızda bu taramada tehlikeli bi yazılımın bulaştığı bi sistem dosyasını sildi ve sisteminiz zarar gördü en mantıklı açıklama bu bence

yani format atmanız lazım
  • Eyvallah hocam yardımın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaintSrdr -- 19 Mayıs 2012; 16:56:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Garip IMEI Denklemi.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.