Şimdi Ara

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
29.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Logitech'in Singapore sitesinde 2 ürünü de bulabildim.. Dikkatimi çeken en önemli nokta bu 2 ürün arasındaki fiyat farkı oldu.. z5500 singapore'da 699$ iken yeni çıkarttığı ses sistemi 599$ SS koyuyorum.. Buyrun Kaynak Link;http://www.logitech.com/en-sg/47/&view=34?compProducts=7929&A1=1&A2=2&A3=3&A4=4&A5=5&A6=6&A7=7&A8=8&compProducts=224&A9=9&A10=10&A11=11&A12=12&A13=13&A14=14&A15=15

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!!

SS'linkihttps://store.donanimhaber.com/95/33/3b/95333b70e8ad65a89e625e43935a9d5a.png
    Bu fiyat farkı beni düşündürdü açıkcası..! Karar sizin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnasuh -- 8 Temmuz 2011; 4:52:40 >

• Z-5500 Aldım Diye Demiyorum.Yine Alsam Z-5500 Alırım Neden Diceksiniz Bu Z-5500'ün Üstüne Çıkarılmış Bişi Değil Yanında Süs Olur Sadece Uydularda Ayak Bile Yok Decoder Ananemin Radyosu Gibi Bass Küçülmüş Logitech Bende Pişman Z-5500'ü Bu Kadar İyi Yaptığına Bazı Yerlerde Bende Katılıyorum Tiz Eksikliğini Ama Hertürlü Cihaz Kapatıyo O Eksiğini Her Cihazla Eksiler Artılar Baş Göstermekte Bunda Herşey Ortada Saygılar Vesselam.
  • Peki Z-5500 ü ev sinema sistemi olarak kullanan varmı.? yada ev sinema sistemi olarak tavsiye edermisiniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazcanky

Peki Z-5500 ü ev sinema sistemi olarak kullanan varmı.? yada ev sinema sistemi olarak tavsiye edermisiniz.?

neden edilmesin zaten en iyi yaptığı iş o :)
  • Z 5500 e yıllardır bir hevesim vardı fakat maddi imkansızlıklar nedeniyle alamıyordum. Göreve başladıktan sonra bi akşam arkadaşın laptopunda vatan bilgisayarın sitesinde gezerken kampanya olduğunu görmüştüm hemen o akşam verdim siparişi. Bİraz gecikti gelmesi gidip kargocudan ben aldım tabi ağır olacağını tahmin etmiştim ama arabanın bagajına iki kişiyle atacağımız kadar ağır olacağını tahmin etmemiştim meretin. Eve geldim kurdum o zaman o da küçük olduğu için dinlediğimden pek bişey anlamamıştım. Yeni eve çıktık oda genişledi. Odaya kurdum 5 ayı geçti galiba alalı hani dersiniz ya böyle yeni bişey alınca içinize sinince ulan iyi ki almışım vs.. diye işte her dinlediğimde aldığıma pişman olmadığım yegane aletlerden bu z 5500. Yenisini bilemem ama almak isteyen arkadaşlara z 5500 ü gözü kapalı tavsiye ediyorum tabi sıfırı artık varsa.
  • arkadaslar oldukca tartışmalı bi konu olmuş bende bose acoustimass 10 var tabi degisik bir sistem bose turkiyede aşırı pahalıya satılan bir sistem bende logitech z5500, creative gigaworks s750 ve creative inspire 5700 digital de mevcut fakat bu sistemler fiyatına gore guzel ses veren sistemler bir cok tasarım eksikleri mevcut creativlerde elektrik gidince ayarlar sıfırlanıyor logitech lerde ise tiz eksigi mevcut bana gore ama fiyata gore inanılmaz performansları var bi kere bose gibi anfiye ihtiyac duymamaları cunki bose aşırı secici bi ses sistemi ama guzel bi anfi ile suruncede sinemaya gitmenize bile gerek kalmaz muziktede 5.1 audio kodlu dvd lerde oldukca performanslı ama bose daha cok sinema agırlıklı herkese iyi haftasonları :DD (creative x-fi elite pro ile calınmaktadır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsan01

Geçen gün Media Makt'da ufak bi işim vardı. Orda gördüm ilk defa, başında 3-5 kişi vardı.Fiyatı görünce ağzım açık kaldı.
    Üstelik yanında da kampanyalı DENON set vardı.Denon bağlı bile değildi, Logitech çalışıyordu. Ben koskoca Denon dururken kimse bu oyuncağa bu kadar para vermez diye düşünürken başındaki o 3-5 kişiden birinden 'Tenon ne abi' diye bi yorum geldi...Sonuç Z-906'yı yüklenip gittiler. Yorum yok.....

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!!

denon dura dura Logitech alınırmı ya. Amma saflarmış o 3 adam. küçümsemek adına demiyorum şahsen orda olsam denon alın diye uyarırdım, :) allah akıl fikir versin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 10 Temmuz 2011; 14:27:16 >

• Z5500 kral bir hoparlör.Hayallerimin hoparlörü diyebilirim.
  • Ürün exa elektronik stoklarına yarın geliyor.

Son kullanıcı fiyatı 475 $ + KDV
  • Valla aristo bu bilgiyi nereden edindin bilmiyorum ama geçiştirmek mayetinde sana yönelttikleri kesin :) ben günler öncesinde EXA mail attıgım zaman stoklarına girme ihtimalini bile pek olumlu bakmadılar o denli.Senin sözüne kandım tekrardan bakayım dedim yine göremedim.Girermi girer neden olmasın.

Teknobiyotik (Akortek Firması)
    Merhaba
    Ürün ne zaman tedarikçi firmanın stoğuna gireceği hakkında bir bilgi yoktur.
    Dolayısıyla onlar bize bu bilgiyi veremediğinden bizde sizebu bilgiyi veremiyoruz. Stok alarmına kayıt olabilir. Ürün stoklara girdiğinde e-mail alabilmenizi sağlayabilirsiniz.
    Saygılarımızla.

Saygılarımızla,
    Ürün Bilgisi

(Bu sabah aldığım bir mailden alıntıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spetrus -- 13 Temmuz 2011; 13:42:54 >
  • Pardon Alisto mesajı dün çektiğini varsayaraktan yorumladım halbuki bugün yazışmayı gerçekleştirmişsin.Dumur oldum (=
  • Dün beşiktaştaki medya markt a gittim yoktu.
  • ürün eksa stoklarında

http://www.exa.com.tr/logitech/hoparlorler_kategorisinde/logitech_z906-362-15024.html

mağazada indirim de yapıyorlar, bilginize.
  • bir z5500 kullanıcısı olarak büyük hayal kırıklığı içerisindeyim.... ben dts hd, dolbytrue hd destekleyen, tweeter ları geliştirilmiş , iki yollu uyduları olan; kısacası z 5500'ün eksikliklerinin gidrildiği bir sistem beklerken bize tamamen plastik kokan , subwoofer kapağı silikonla dışardan tıtıturulmuş, uyduları ağırlığı %33 azaltılmış, garip bir gri rengi olan, decoderinde 90'lı yıllardan kalma lambalar kullanılan, ve hepsinin üstüne 900 tl gibi bir fyata sahip biraz ağır olacak ama ucube bir sistemi reva gören logitachi kınamak istiyorum.

allah aşkına denon 1311 3d dahil bütün codekleri destekleyen bir reciever ve 5.1 ses sistemini 999 tl ye satarken bu garip şeye 900 tl niye verelim?

gidin elektor world ten 650 liraya z5500 alın lütfen.

çok sinirlendim yahu
  • Yarın elimde xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spetrus -- 19 Temmuz 2011; 23:12:23 >
  • aklı olan z5500 alsın ben birtane dahamı alsam ne yapsam
  • neyın tartısması bu adam z 5500 le clup işletio ( bknz. İzmit Küp Bar ) :))) Z5500 Un Guclu Sesınden Daha Guclusunu Goremedım Agır Bı bAs sendromuydu yasadıklarım :)
  • Z906 yı vatanda dinledim uydu olarak hiçbir değişiklik yok sub küçülmüş fazla para vereye gerek yok z5500 alın bence.
  • Bu cihaza nasıl 999 tl veriyolar halen anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gormedende dıyebılırım z 5500 :) gerısı yalan dolan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.