Şimdi Ara

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
29.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esiretti

bu sistemi beğenmeyen arkadaşlar, z5500 ile kıyaslamazsanız beğenebilirsiniz, bence z-5500 şu ana kadar gördüğüm bildiğim dinlediğim en iyi ses sistemi. Logitech ve ya herhangi bir marka farketmez, ama daha iyisi yapılana kadar, her anlamda z-5500....

bu yeni nesil sistemde belki z-5500 güncellemesi için bir ön ayak da olabilir, yani gerçek z-5500 güncellemesini bundan aldıkları eleştirilere göre yapabilirler... Bence tabi ki...

bildiğin dinlediğin ses sistemleri arasında hangi ses sistemleri var da z5500 tartışmasız 1. sıraya yerleşiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre6128

quote:

bu sistemi beğenmeyen arkadaşlar, z5500 ile kıyaslamazsanız beğenebilirsiniz, bence z-5500 şu ana kadar gördüğüm bildiğim dinlediğim en iyi ses sistemi. Logitech ve ya herhangi bir marka farketmez, ama daha iyisi yapılana kadar, her anlamda z-5500....

bu yeni nesil sistemde belki z-5500 güncellemesi için bir ön ayak da olabilir, yani gerçek z-5500 güncellemesini bundan aldıkları eleştirilere göre yapabilirler... Bence tabi ki...

bildiğin dinlediğin ses sistemleri arasında hangi ses sistemleri var da z5500 tartışmasız 1. sıraya yerleşiyor ?

sandığından çok farklı ses sistemleri dinledim ben, ses ve görüntü sistemleri kuran firmalarda çalıştım. Neyse burda kimseye birşey ispatlama derdinde değilim.

• quote:

quote:

İşin gücün Z5500'ü sevenlere laf atmak. Ne garezin var anlamadım. Diğer konuda da benim yorumuma abuk subuk cevap verdin sonra düzelttin yorumunu. Huyun böyle demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

quote:

İşin gücün Z5500'ü sevenlere laf atmak. Ne garezin var anlamadım. Diğer konuda da benim yorumuma abuk subuk cevap verdin sonra düzelttin yorumunu. Huyun böyle demek ki.

yeni set 8 kilo daha hafif diye ürünü kötüleyen birine söyleyecek bişeyim yok arkadaşım için rahat olsun

edit: ayrıca yukarıdaki arkadaşın yorumuna bakarsan birçok ses sistemi dinleyip ses görüntü sistemi kuran firmalarda çalıştığını söylüyor ve gördüğü onca profesyonel ses sistemleri arasında z5500 1. sıraya yerleşiyomuş tamam z5500 fiyatına göre güzel set ama bu kadarda abartıp cılkını çıkarmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6128 -- 15 Mayıs 2011; 21:36:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

yeni set 8 kilo daha hafif diye ürünü kötüleyen birine söyleyecek bişeyim yok arkadaşım için rahat olsun

edit: ayrıca yukarıdaki arkadaşın yorumuna bakarsan birçok ses sistemi dinleyip ses görüntü sistemi kuran firmalarda çalıştığını söylüyor ve gördüğü onca profesyonel ses sistemleri arasında z5500 1. sıraya yerleşiyomuş tamam z5500 fiyatına göre güzel set ama bu kadarda abartıp cılkını çıkarmaya gerek yok

Bu konuya son mesajımı yazayım da, böyle abuk subuk tiplere laf yetiştirmekle uğraşamıycam, ben her anlamda z-5500 ün en iyi sistem olduğunu söyledim ama sanırım arkadaşın anladığı yer biraz farklı oldu, ben bunu derken neyi kastettiğimi ayrı ayrı mesajlarda anlatmak istemedim ama arkadaş için herhalde detaylı anlatmak gerekiyor...

Z-5500 ün içinde bulunan çözücüsü, fiyatı vs. gibi seçenekleri kastetmiştim, yoksa 10 milyarlık hi-fi sisteminden iyi olduğunu zaten söylemedim ama arkadaş öyle algılamış, onu da tebrik etmek lazım bu üstün algılama yeteneği yüzünden...

• söylediğinden anlaşılması gerekeni anladık sen anlatım becerini geliştirmeye çalış
  • quote:

söylediğinden anlaşılması gerekeni anladık sen anlatım becerini geliştirmeye çalış

ilk yazıdğın:

bence z-5500 şu ana kadar gördüğüm bildiğim dinlediğim en iyi ses sistemi. Logitech ve ya herhangi bir marka farketmez, ama daha iyisi yapılana kadar, her anlamda z-5500

ikinci yazdığın:

Z-5500 ün içinde bulunan çözücüsü, fiyatı vs. gibi seçenekleri kastetmiştim, yoksa 10 milyarlık hi-fi sisteminden iyi olduğunu zaten söylemedim

yorum yazarken biraz daha açıklayıcı olun bu forumda gezinen herkes konu hakkında bilgi sahibi olna insanlar değil ben anlaşılması gerekeni anlarım yalnız bilgi sahibi olmayanlar farklı yorumlayabilir bi sistemi göğe çıkarırken değerlendirme yaptığınız kritieleride belirtiniz

• @emre6128
    Sırf ortalığı karıştırmak için mesaj yazıyorsun gene gittin "8 kilo hafif diye sistemi kötüledin" diyorsun. Hala bütün mesajım içinden tek bir satırı alıp yorum yapıyorsun.

Kendin gidip 1300 TL lik sistemle 550 TL lik sistemi karşılaştırıp sonra lafı bile olmaz diyorsun, z5500'e teneke diyorsun vs. vs. "Daha fazla yazacak bişey yok" diyorsun, tabii ki yok çünkü saçmalamak için elinde başka malzeme kalmadı.
  • quote:

@emre6128
    Sırf ortalığı karıştırmak için mesaj yazıyorsun gene gittin "8 kilo hafif diye sistemi kötüledin" diyorsun. Hala bütün mesajım içinden tek bir satırı alıp yorum yapıyorsun.

Kendin gidip 1300 TL lik sistemle 550 TL lik sistemi karşılaştırıp sonra lafı bile olmaz diyorsun, z5500'e teneke diyorsun vs. vs. "Daha fazla yazacak bişey yok" diyorsun, tabii ki yok çünkü saçmalamak için elinde başka malzeme kalmadı.

yazdıklarım gayet mantıklı bu kadar tepkiye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6128 -- 16 Mayıs 2011; 15:27:28 >
  • quote:

Tepki almak istemiyorsan o zaman provokatif mesaj atmazsın olur biter. Diğer konuda bana attığın ilk mesajda daha çizgini belli ettin. Neyse daha fazla uzatmanın manası kalmadı.
  • quote:

quote:

Tepki almak istemiyorsan o zaman provokatif mesaj atmazsın olur biter. Diğer konuda bana attığın ilk mesajda daha çizgini belli ettin. Neyse daha fazla uzatmanın manası kalmadı.

provoke olacak bi durum yok ortada
  • aresmas, dostum ergen alarmı yaklaşma fazla
  • quote:

aresmas, dostum ergen alarmı yaklaşma fazla

yukarıda yaptığın iki yorum arasında ki farka bak ve bundan sonra benim tavsiyemi göz önünde bulundurarak yorum yaz bu arada aynı yaşta sayılırız aramızda ergen yok
  • Sistemin bana göre eksileri artıları;

eksiler;
    1-midler aynı tas aynı hamam eski teknoloji devam ediyor (bunla beraber ses kalitesi yine yavan olucak)
    2-tweeter yok
    3-fiyat uçuk

artıları
    1-dizayn hoş kalite geliştirilmiş
    2- decoderin bu şekil olması bana göre güzel olmuş herkes biliyoki z5500 decoderi kronik led patlatıyodu bu şekil olması daha uzun ömürlü olacağı kesin
    3-subwoofer sanırım fiziksel veyapısalolarak z5500 içindeki modülden bu bana göre iyi sürücü değiştirirlerse eski performansı alamıyabilirlerdi sanırsam
  • ben bütün yorumları okudum ve z5500 sahibi olarak doğru seçim yaptığımı düşünüyorum bir kez daha
    daha iyisini yapana kadar bence ! en iyisi z5500
  • En çok merak ettiğim equalizer ayarları ne şekilde yapılıyor.Bu tarz bir ayar vardır herhalde,olmalı.

Bazı arkadaşlar ekran olmamasından şikayet etmişler.Anlayamadım video falan mı oynatması gerek cihazın.Gereken ayarlar panelden yapılabiliyorsa ne iyi.Ses sisteminden ne bekleniyor ki...

Cihaz karmaşadan uzak,sade ve kullanışlı gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurca

Sistemin bana göre eksileri artıları;

eksiler;
    1-midler aynı tas aynı hamam eski teknoloji devam ediyor (bunla beraber ses kalitesi yine yavan olucak)
    2-tweeter yok
    3-fiyat uçuk

artıları
    1-dizayn hoş kalite geliştirilmiş
    2- decoderin bu şekil olması bana göre güzel olmuş herkes biliyoki z5500 decoderi kronik led patlatıyodu bu şekil olması daha uzun ömürlü olacağı kesin
    3-subwoofer sanırım fiziksel veyapısalolarak z5500 içindeki modülden bu bana göre iyi sürücü değiştirirlerse eski performansı alamıyabilirlerdi sanırsam

• merhaba arkadaşlar konuyu açan kişi olarak biraz uzak kaldım buradan bazı şartlar gereği büyüğü küçüğü herkes etik olmayacak şekilde birbirleriyle münakaşaya girmişler okuduklarıma göre.herkesi büyüğümü küçüğümü uyarıyorum tartışmak ile kavgayı sözlü sataşmayı karıştırmayın !!!
    herkesin zevki kendisine 5 senedir z-5500 kullanıyorum z- 5500 en iyisi tabiki değil ama parasına göre iyi arkadaşlar ve logitech ın bir sürü ürün gamını kullanmaktayım 2 tane f710 gamepad c 910 kamera mk710 klavye mouse seti ve mx 5500 klavye mouse seti yakında belki g700 gaming mouse ve g 19 gamıng klavye vsvs...bu ürünü o kadar ilah haline getirmeyin.bende logitech fanıyım ama abartmayın.kimse kimseye kötü söz laf söylemesi hakkını kendinde bulamaz...umarım bundan sonra böyle olmaz yoksa yönetcilerle gerekli tedbirleri almak için irtibata geçeceğim amaç bilgi paylaşmak benim kullandığım daha iyi vsvs çocuk gibi laflar bunlar derdik ya '' benm babam senin babanı döver '' kısaca yapmayın arkadaşlar...iyi akşamlar herkese ...Alper AYDIN

• Z-5500 ile kıyaslayınca hiç tatmin edici gelmedi bana bu sistem. Z-5500 tasarım olarak daha iyi bence.

Z-906'nın beğendiğim özelliklerinden birisi 2 adet optik girişe sahip olması. Z-5500'de elinizde optik çoklayıcı yoksa cihazlar arasında kablo değiştirip durursunuz (benim gibi malesef)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 15 Haziran 2011; 15:56:32 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.