Şimdi Ara

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
29.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!!

sanırım son zamanlarda sıkça gördüğümüz z5500 konsol arızlarından dolayı daha basit ve karmaşadan uzak bir konsol hazırlanmış
  • Ben z5500 den çok memnunum hee belki z5500 almasaydım bunu düşüne bilirdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalipso55

Ben z5500 den çok memnunum hee belki z5500 almasaydım bunu düşüne bilirdim...

z 5500 daha iyi bence...logitech daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
  • Bunlara bu para verene kadar biraz daha biriktirip Klipsh HD 1000 falan alın. En azından adam gibi ses alırsınız. Türkiye' de satışı var mı bilmiyorum yalnız.

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!!

http://www.klipsch.com/na-en/products/hd-theater-1000-overview/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 30 Nisanda Amazonda çıkışı görünüyor. Mayıs ayındada Tr de satışa sunulur.

This item will be released on April 30, 2011.
    http://www.amazon.co.uk/Logitech-Z-906-Surround-Sound-Speakers/dp/B004MY4PU6
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

Orijinalden alıntı: arespoem

z-5500 kadar kotu ses veren bir urununun bu kadar satmasi ilahi birsey olsa gerek.

amacım ortamı germek değil tabi.bu paraya gidipte bose alamayız.öyle kötü ses veriyor deyip işin işinden çıkamazsın.logitech in avukatı felan değilim . onu kullanıyorum diye de savunmuyorum.bu paraya bundan daha iyi ses vereni bulursanız gidip beraber alalım + sadece bass veren set diyen arkadaşım siz bu sistemi bir creative x fi serisi mesela ben x fi titanium fatal1ty kullanıyorum gerekli ayarları yapın farkı görün .öyle onboarddan dinleyipte cihazın hakkını yemeyin lütfen. 5 senedir kullanıyorum ve üstelik 2 tane var...herkese iyi forumlar...

+1 onboard dinleyip hakareti basmayalım arkadaşlar gerekli aparatlarıda alın öyle dinleyin birde iyi bir optik kablo ve x-fi fatalty bu sistemi uçuruyor emin olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: arespoem

z-5500 kadar kotu ses veren bir urununun bu kadar satmasi ilahi birsey olsa gerek.

Çok haklısın ben olsam z5500 e vereceğim parayla klipsch Rf-83 sağ kolonu alırım, 3 sene sonra sol kolonu, Daha sonra sırası ile diğerlerini,Böylece 20 yıl sonra adam gibi sisteme sahip olmuş oluruz. Demi?
  • sürücülerde fark yok aynı hamam aynı tas son noktaya dayandı logi daha iyisini yapamıyor
  • önce z5500 sahibi olalım da fazlasıyla yeter zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: METAL

önce z5500 sahibi olalım da fazlasıyla yeter zaten.

aynen önce z5500 ünüz olsun
  • tam z5500 almaya karar vermiştim. bu ürün çıktı şimdi. bunu da bekleyip öyle karar vermeyi düşünüyorum .
    sanırım ürün nisan ayında avrupa'da piyasaya sürülecek ve 320 euro civarında bir fiyat biçilmiş diye biliyorum.
    sizce türkiye'de ne zaman piyasa düşer ve tahmini fiyatı ne kadar olur?
  • bu modelde galiba soğutucu ve sigorta yok..bu olumsuz bir etki eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa_53

bu modelde galiba soğutucu ve sigorta yok..bu olumsuz bir etki eder mi?

saksı mı bu?
  • bence z5500 konsol ve sdandı daah iyi bubna göre ara hopörlörler ler z5500 daha karizma bide şu dşkatini çekti videodada açık ve net belli oluyo ara kolonalrın altında ne bi duvara veya ayak yapmak isteseniz montaj için dahili ayak yok vidalamk vss bu çok büüyk eksişk çok basit olmuş

hala tasarım olarakat z5500 lider şuan

3 hafta önce aldım bu arada bende z5500 ü
  • Aslında sistem şöyle olmalıydı

Z7500 7+1 Moster Hd Audio.

Sub kalitesi 2 katına çıkartılmalı şiddeti değil kalitesi... 12'' yani 30 cm 286 Rms olmalı genel yapısı şuan ki kutunun bir evrim geçirmişi olmalıydı..

Uydulara Mid özelliği kazandırılmadı hatta S750 gibi tiz eklenmeli... Derinlik artmalıydı .90 watt olmalıydı ve uydularda sert pilastık değil ağaç kullanılmalıydı mdf vb..

Bu daha çok hayallerde olacak
  • ürünün ülkemizde çıkış tarihi bellimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

ürünün ülkemizde çıkış tarihi bellimi?

şu an bi bilgi elde edemedim maalesef ..zamanında f 710 gamepad yoktu piyasada..baya bekledim öbür gamepad rumple pad 2 den daha iyi oldugu için...kimse bişey demiyordu bi baktım gelmiş...logitech 00800 ile başlayan merkezi bile yanıt veremiyor bu sorulara...zira ithalatçıların stratejisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Aslında sistem şöyle olmalıydı

Z7500 7+1 Moster Hd Audio.

Sub kalitesi 2 katına çıkartılmalı şiddeti değil kalitesi... 12'' yani 30 cm 286 Rms olmalı genel yapısı şuan ki kutunun bir evrim geçirmişi olmalıydı..

Uydulara Mid özelliği kazandırılmadı hatta S750 gibi tiz eklenmeli... Derinlik artmalıydı .90 watt olmalıydı ve uydularda sert pilastık değil ağaç kullanılmalıydı mdf vb..

Bu daha çok hayallerde olacak

+1
  • http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-s550-s550-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43907

bu ürün z5500 tek uydusuyla döver nedir bu logitech hayranlığı anlamıyorum gerçi bende bi aralar ölümüne savunuyordum taki Edifier dinleyene kadar

not : iki ürünü de aynı ortamda test etme fırsatım oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-s550-s550-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43907

bu ürün z5500 tek uydusuyla döver nedir bu logitech hayranlığı anlamıyorum gerçi bende bi aralar ölümüne savunuyordum taki Edifier dinleyene kadar

not : iki ürünü de aynı ortamda test etme fırsatım oldu

Üründe decoder bile yok fiyat 900 tl artı stoktada yok neyi savunuyorsun? 900 tl vericem decoderi olmayacak optic girişi olmayacak sonra bir dvd player bağlamak istesem onu bile bağlayamayacağım..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.