Şimdi Ara

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
29.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrSwaH

Teknik özelliklere göre z5500 z906 dan az da olsa daha güçlü. Ben yinede düşünmeden z5500 alırım çünkü fiyatıda yarı yarıya Bu ürün bunların ellerinde kalır. Adamlar keşke zamanında bu kadar iyi yapmasaydık diye isyan ediyorlardır

Şaka bir yana madem yeni model yaptın neden hala kablolu yapıyorsun? Yap wireless lı yapış o yapış patlar gider valla

dostum bu ürünü yakından incelemeden bişey diyemem.ama şu bir gerçek logitech wireless sistemı zaten yapmıştı z -5450 310 wattı herhalde...ama o zaman benim hoşuma gitmemişti sonucta wireless olan hoparlörde arkadan bir prize takılcak enerji almak için...bu ihtiyaca göre değişir.benim kanımca wireless i sevmiyorum yani...bakalım ömrümüz yeterde z 5500 üstü biey görürmüyüz bu arada bi not emin olun logitechın şunu yapması gerek...24 bit 96 000 hz dijitalı çözebiliyor kontrolpaneli ama şimdi ise 24 bit 192 000 hz var onu çözemiyor maalesef true dts si bilmem nesi bir sürü olay var...uzun bir konu aslında..ama bir sistem yapmaları gerek..bu alet öyle bir donanıma sahip olsun ki yeni standartları bir firmware güncelleştirmesiyle dekodere adapte edebilelim..ama bu da pazarlama stratejisini felç eder ki onları işime gelmez...bi de sürücüleri daha iyi yaparlarsa...offffff tadından yenmez...bakalım hayırlısı...sonuçta logitech işini iyi yapıyor bana göre...

• bana da edifier'ımsı geldi biraz. tasarımı kötü olmuş, z5500'ün ihtişamını devam ettirir gibi durmuyor.

bir de müzik kalitesinin geliştirilmesi lazım. böyle bir gelişim sistemin çok daha fazla insana hitap etmesini sağlar bence.
  • z-5500 kadar kotu ses veren bir urununun bu kadar satmasi ilahi birsey olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arespoem

z-5500 kadar kotu ses veren bir urununun bu kadar satmasi ilahi birsey olsa gerek.

+1

Fakat şuan piyasada bulabileceğiniz en iyi sinema sistemlerinden biri Z5500. Dijital olmasının karşılığını bu kadat çok satılmasıyla alıyor

Müzikte inşallah geliştirir kendini sadece bass duymak hiçte hoş değil ve benim tarzım değil

Ama sırf film için Mema'mın yanına almayı düşünmüyorda değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arespoem

z-5500 kadar kotu ses veren bir urununun bu kadar satmasi ilahi birsey olsa gerek.

amacım ortamı germek değil tabi.bu paraya gidipte bose alamayız.öyle kötü ses veriyor deyip işin işinden çıkamazsın.logitech in avukatı felan değilim . onu kullanıyorum diye de savunmuyorum.bu paraya bundan daha iyi ses vereni bulursanız gidip beraber alalım + sadece bass veren set diyen arkadaşım siz bu sistemi bir creative x fi serisi mesela ben x fi titanium fatal1ty kullanıyorum gerekli ayarları yapın farkı görün .öyle onboarddan dinleyipte cihazın hakkını yemeyin lütfen. 5 senedir kullanıyorum ve üstelik 2 tane var...herkese iyi forumlar...
  • tiz performansı gene değişmeyecek zira uydularda tweeter gene göremiyorum
  • Uydu sürücüler z5500 ile aynı sadece dış kasa değişmiş. Tweeter hala yok!!! (Logitech bu konuda herhalde bir ilk?!?!) Dekoder iğrenç görünüyo. Uzaktan kumanda derseniz tam bir fiyasko, aynı FM transmitterlerin o adi kumandalarına benziyo. Subwoofer da eh işte fena sayılmaz diyebileceğim türden. Velhasılı bana göre sistemde hiç bir gelişme yok, tersine gerileme var. Mesela dekoderin ekransız olması, kumandanın adiliği vs. vs. gibi.
  • bazı yerlerde bu set z5500 ın devamı değil diye yazılmış ama korkarım z5500 ın devamı bir set,
    çünkü z2300 ın devamı olarak z623 çıkmıştı.

dekoderin ekransız olması,z5500 da bozulan ledlere karşılık bir çözüm olarak düşünüldü heralde.
    uydulardaki metal korumalar iyi olmuş
  • Sigorta atma olayı bu yeni modelde de devamlı yaşanacakmı? Logitech buna da bir çözüm getirmiştir umarım.
  • z5500 ile görünüm ve kullanım olarak yarışamaz ses kalitesini bilmiyorum o ayrı. Farklar;

Dekoder kötü sadece 11 kademe ses ayarı var ve dolby prologic 2 yi desteklemiyor. Yani streoyu dolby prologice çevirmiyor. Digital ekran yok.
    Bass daha küçük.
    Uydular duvara asmak için pek pratik değil gibi geldi.
    Tüm uydular aynı güçte center farklı değil.
    Uyduların üzerinde bez kaplama yok.z5500 de bezi çıkararak farklı görüntü elde edilebiliyor.
    Kumanda şaka gibi üzerinde tuş yok.
    Bence görüntüde daha kötü.

Bunların hepsini geçtim. Ne diye böle bir ürün çıkarırsın arkadaş. Bundan iyisini yapmışın zaten. 7.1 250w bass 65*5 + 75*1 uydular çift yollu hdmi dd+ dts es destekli adam gibi bişey yapsana..

• Bugün bir mağazada gördüm ses kalitesi bass olarak çok kötü.. Tiz bakımından ve mid bakımından güvenebilirsiniz ama bass konusunda çok kötü..
  • teknosada görmüştüm geçenlerde ses olarak hiç bir diyemeyeceğim ama tasarım bence hariha olmuş
  • Bu ürün satışa sunuldumu türkiyede ve hangi mağazalarda ?
  • teknosaya gidip bi dinlemek lazım umudum yok ama
  • bu ürün gelmeden nasıl teknosada görüyosunuz anlamadım.sizin gördügünüz z506 galiba. toplam gücü 75 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir -- 18 Mart 2011; 18:42:47 >
  • şu an dünyada bile satışı yok, teknosa da olması manidar
  • z-5500 ü Makyajlamışlar... Bir THX 550 deki Gibi Denge den Bahsetmek Güç Logi de
  • Millet teknosa falan diyince bende geldi sandım

@Delerıum

Thx550 bambaşka bir set kalite ve denge olarak çok önde
  • Ah Altec Lansing gibi bir markayı doğru düzgün getirip satamayanlara lanet olsun, insanları böyle logitech / creative gibi başarısız ürünlere mahkum ediyorlarr...

• İlk izlenim.. İnceleme.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.