Şimdi Ara

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
29.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla ben yazdan beridir kullanıyorum tüm ihtiyaçlarıma cevap veren bir ses sistemi o nedenle verdiğim parayı kuruşuna kadar hakediyor çok memnunum herkese de tavsiye ederim
  • z-906 nın sesini duymadan atıp tutuluyor yine. adamlar bas bas bağırıyor z-5500 ün sesini ve sistemini bu üründe optimize ettik,düzeltmeler yaptık diye siz hala z-5500 ü savunuyorsunuz.
  • Adana MM'den 699 TL'ye aldım Z906'yı arkadaşlar.
    Almak isteyenlerin dikkatine !
    Kullanmaya başlayınca yorumlarımı da yazacağım.
  • Akadaşlar bende de z-5500 vardı.Satmak zorunda kaldım odamda çok büyük duruyordu.Odaya yakışır daha küçük 5+1 bakmak için vatana gittim oda ne Z-5500 yavrusu, yetkiliyi çağırdım bu ne böyle ufaltmışlar z-5500 diye alay ettim etmez olaydım.Yetkili orda gaza geldi optikten bağlı ürün ordan transformens başlangıcını actı filmin gerisi kalsın.Arkadaşlar şunu söyleyebilirim şekle şemale bakılmaması gerektiğini anladım ogün bugündür.Z-5500 ün yerine daha kibar, gücünden hiç ödün vermemiş bir ürün piyasada vede 500 tl olduğunda alınıcak bir ürün.Siz yazılan çizilene bakmayın AVM lere gidin anlayan birine Z-906 dinlemek istiyorum diyerek deneyin sadece müzik için değil filimleri de özellikle dts olanları.Kararı kendiniz verin.
  • Darty %20 indirim kampanyası 2-3-4 Aralık
    Logitech 5+1 alacaklar dikkat Z906 'yı 900 TL'ye indirmişlerdi, bunun üzerinden %20 indirim yaptılar . 720 gibi birşeye geliyor ki piyasanın en ucuzu. Meraklılara duyrulur.
    Ben bitane aldım
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Pc-speaker/LOGITECH/Z906-5-1-EU-p-59520-c-41.htm
  • ARKADAŞLAR Z5500 TEKNOSADAN TESHIR URUNU ADI ALTINDA TANIDIK VASITASIYLA 1 HAFTA ONCE ALDIM URUNDE ENUFAK BIR SORUN VEYA CIZIK KIRIK HICBISEY YOKTUR URUN SIFIRDIR... 550 TL SATIYORUM 24 AY TEKNOSADAN GARANTILIDIR ISTANBUL ICI URUNU EWIMDE GELIP GOREBILIR DENEYEBILIR ANADOLU YAKASINDA YASIYORUM ALMAK ISTEYEN ARKADAŞLAR zrdms1453@hotmail ADRESINDEN BANA ULASABILIR KARGO KARSI TARAFA AITTIR PAZARLIK VS SOZ KONUSU DEILDIR VE ALTINI CIZIYORUM TEKNOSADAN 24 AY GARANTILI 550 TL DIR.....
  • logitech z-906 modeli(bilgisayar hopörlörü) ile lg HB1100mk(ev sinemasistemi) her ne kadar klasmanları watt laarı farklıda olsa ikisinide dinleyenlerden fikir almak istedim ikisi arasında kaldım tv ye bağlicam maç izlerken sarkı dinlerken film izlerken kullanmak için. siz hangisini önerirsiniz bence dısrıdan bakınca f/p olarak hb1100mk daha ön planda. bu lg yi istediğimizde pc ye de bağlayabiliyormuyuz. logitech te kendisini kanıtlamıs bir firma. simdiden teşekkürler z906 750-900tl arası hb1100mk 500-600 tl arası fiyatları var.
  • olmamış..
  • Arkadaşlar z5500 e alternatif daha uygun fiyatlı ürünler yok mu? Ankara'da olup sistemi değiştirmek isteyen yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.