Şimdi Ara

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
29.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün mediamarkt stoklarına girdi, ben dün aldım gayet güzel bir sistem. Niye bu kadar olumsuz yorum var anlamıyorum. Almadan önce de dinledim sesler doyurucu bana göre. Önemli olan da o, kişi eğer beğenip alıyorsa sorun yok.

Ayrıca ilk başta Z5500 almak istemiştim. Ancak istanbul anadolu yakasında hiçbir yerde yok. İnternet sitelerindeki stok vardır mesajları yalan. Hepsiburada'dan Z5500 satın aldım fakat 2-3 gün boyunca "ürün tedarikçi firmadan bekleniyor" ibaresi gitmedi bir türlü bende iptal ettim. Bimeks veya Teknosa'da ürün stokta varmı yokmu bilmiyorum fakat 850 TL gibi fahiş fiyatlara satıyorlar. O nedenle hiç stok varmı diye ilgilenmedim bile oralar için. Gezmediğim yer kalmadı açıkçası ve sonunda kadıköyde gold pc'de 1 adet kalmış onu aldım. Ancak eve gelip açtığımda subwooferdan uğultulu sesler geliyordu. Gittim değiştirdim. Para iadesi aldım. Z5500 artık üretilmiyor, end of life seriisi Logitech'in. Tüm satan firmalar ve ithalatçı firmadan aldığım bilgiler bu doğrultuda. LED Panelinin sorunlu olması da cabası. O nedenle Z5500 aramayı kestim.

Ardından mediamarkt'a gittim hiçbir şubesinde yoktu sadece 1 şubesinde yeni Z906 seriisi geldiğini söylediler. Dün girmişler stoklara. Bende gittim aldım. Olay budur gayet güzel sistem zaten benim gibi amatör bir insanın 30m2 odasında apartman içinde %50 volume seviyesini geçmeyeceği için şuan çok çok memnunum

Tek sorunum ben duvarlara çivi çakmak istemiyorum, kolonları ne tür güçlü bir bantla yapıştırabilirim duvarlara? Çift taraflı şöyle asılsak da çıkmayacak tarzdan..

Teşekkürler

• Hocam Z906 yı mediamarkt'ın hangi mağazasından ve kaç TL'ye aldınız? Ürün hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir? Bir kaç adette foto koyabilirmisiniz?
  • Dostlar sonuç netice itibariyle, Z5500'ü yapan firma da, bu yeni ürünü yapan firmada Logitech. O nedenle ürüne bu kadar tepki göstermenize gerek yok. Kardeş ürün bunlar Ayrıca sub'ın watt'ından kısmışlar Z5500'e göre, ki benim daha da işime geldi. Gümbür gümbür çalmasın öyle. Diğer 5 kolonun da watt'larını artırmışlar.

@blue mc dostum;
    mediamarkt - ümraniye'den aldım. 150 TL 'lik hediye çekim vardı ürün 950 TL 'idi 800 TL çıkmış oldu cebimden. Onu da 6 ay vade farksız taksitlendirdim. Foto akşam eve gidince koyabilirim şuanda işyerindeyim. Ürün hakkındaki yorumlarım buradaki birçok profesyonel arkadaşın gözünde basit kalabilir. Ben öyle teknik bir adam değilim. Mağazada dinledim beğendim hatta çocuk fazla açtı sesini dedim kıs kıs ne yapıyorsun Decoder diye birşey var PS3 açtığımda 3D effect'ine geçiyor. Digiturk HD 'ye geçtiğimde de başka bir efekt ayarına geçiyor. Ses kalitesi olarak tabikide sınıf atladım televizyon kolonlarından dinliyordum bugüne kadar. Büyük bir atlama oldu benim için

• Sevgili Lienna5
    Fotoları akşama merakla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lienna5

Tek sorunum ben duvarlara çivi çakmak istemiyorum, kolonları ne tür güçlü bir bantla yapıştırabilirim duvarlara? Çift taraflı şöyle asılsak da çıkmayacak tarzdan..

Teşekkürler

Aynen benimde aradığım şey hocam
  • ürün geldi arkadaşlar mediamarkt mağazalarında görebilirsiniz.

satış fiyatı 999tl'dir.
  • ürünü dinleme şansım oldu. bir z5500 kullanıcısı olarak hiç bir yeniliği yok gibi. tamam basları biraz daha iyi düşük seslerde fakat daha küçük sürücü kullanılmış. en önemli eksiği dahili dts çözücüsü olmaması ! 3d seçeneği ucuz logitech sistemlerdeki gibi sesi ayrıştırıyor ve düşük kalitede surround veriyor fakat z5500 sisteminde dts movie moduna alınınca çok gerçekçi surround hissi veriyor. keşke çözücülü yapsalarmış.. logitech gittikçe kaliteyi düşürüyor. arkadaşıma aldığım z506 da kalite yerlerde malesef :(
  • Ürünü bugün deneme şansı buldum,önce Bimeks'te Z5500ü denedim,hemen arkasından Mediamarkt'ta Z906yı denedim. Bass konusunda aşağı kalır yanı yok,daha küçük bir subwoofer olmasına rağmen,daha derin bass veriyor gibime geldi. Ses daha net bence,bu kesin kanaatim. Bu fiyata alınmaz,600-700 arası olması gerek bence. Subwooferi gerçekten küçük,biz Türk halkı olarak biraz büyüklüğe önem veririz,bunun küçüklüğünü kabullendikten sonra ve fiyat indikten sonra bence alınabilir bir ürün.
  • Sub Woofer'ın daha küçük olması iyi bir avantaj, bir elektronik markette sesini dinledim z5500'ü aratmıyor.
  • Geçen gün Media Makt'da ufak bi işim vardı. Orda gördüm ilk defa, başında 3-5 kişi vardı.Fiyatı görünce ağzım açık kaldı.
    Üstelik yanında da kampanyalı DENON set vardı.Denon bağlı bile değildi, Logitech çalışıyordu. Ben koskoca Denon dururken kimse bu oyuncağa bu kadar para vermez diye düşünürken başındaki o 3-5 kişiden birinden 'Tenon ne abi' diye bi yorum geldi...Sonuç Z-906'yı yüklenip gittiler. Yorum yok.....

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsan01

Geçen gün Media Makt'da ufak bi işim vardı. Orda gördüm ilk defa, başında 3-5 kişi vardı.Fiyatı görünce ağzım açık kaldı.
    Üstelik yanında da kampanyalı DENON set vardı.Denon bağlı bile değildi, Logitech çalışıyordu. Ben koskoca Denon dururken kimse bu oyuncağa bu kadar para vermez diye düşünürken başındaki o 3-5 kişiden birinden 'Tenon ne abi' diye bi yorum geldi...Sonuç Z-906'yı yüklenip gittiler. Yorum yok.....

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!!

Logitech çok piyasa ürünü olduğu için onu herkes tanıyor ve biliyor,fakat Denon belli segment insana hitap ettiği için bazı bilmeyenler çıkıyor.Ama o Z906'yı alıp gidenler Tenon ne abi derken ne kaybettiklerini bir bilseler... Gerçekten Denon'un fiyatı çok iyiymiş,içim gitti.

• Bu ürün MediaMarkt dışında başka teknomarketlerde satılıyormu arkadaşlar ?
  • manualine baktım da 2 kanal stereo sesi merkez ve arkalara da çoklayan dolby prologic II modu göremedim,yok mu gerçekten?
  • yok
  • bu iyi olmamış çünkü 2 kanallı vcd filmler bile dolby pro logic II sayesinde dolby digital gibi izlenebiliyordu z5500 ile
  • Ürünün Türkiye pazarına sözle temmuzun ilk haftası girecekti evet girdi ama girmedi desek daha bir baskın çıkar.Bakalım önümüzdeki günler demektense önümüzdeki haftalar en azından hatrı sayılır birkaç yerde bulabiliriz.Şu an için hiçbir yerde satın alabileceginiz bir şube yada merkez yok. yakından takipçisi olarak almayı düşünenlerdenimDoğru prologic 2 destegi bulunmamaktadır ama 3d olayına yer vermişler.
  • Mediamarkında sattıgını artık söyleyemem stok adedi 100 tane diye biliyordum.Bunun haricinde extra bir yerde bulma şansın yok en azından şu günlerde.
  • Neredeyse Z-5500 ile aynı olan sistem çıkarttılar birde utanmadan 1000 TL istiyorlar
  • bunu alcama gider m-audio bx-8a alırım bilgisayar icin tv, medya oynatici icin ise denon direk. Boyle fiyat olmaz arkadas medyamarketin türkiyedeki ömrü kısa mavi bilgisayar gibi olmaz inşallah sonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Neredeyse Z-5500 ile aynı olan sistem çıkarttılar birde utanmadan 1000 TL istiyorlar

Evet inanılmaz bir şey bu.. Z5500 düşünenler hiç beklemeden alsınlar yakında stoklar bitecek..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.