Şimdi Ara

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
29.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-s550-s550-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43907

bu ürün z5500 tek uydusuyla döver nedir bu logitech hayranlığı anlamıyorum gerçi bende bi aralar ölümüne savunuyordum taki Edifier dinleyene kadar

not : iki ürünü de aynı ortamda test etme fırsatım oldu

Üründe decoder bile yok fiyat 900 tl artı stoktada yok neyi savunuyorsun? 900 tl vericem decoderi olmayacak optic girişi olmayacak sonra bir dvd player bağlamak istesem onu bile bağlayamayacağım..

Arkadaşinda dediği gibi bağlantı yönünden çok vasat bir ürün hak ettiğinden pahalı ayrıca iki ürünü test ettim diyorsan aynı şekilde bende test ettim taksim saturn de edifier ve logitechi yan yana koymuşlar doğal olarakta ikiside analog baglantı yapmışlar aralarında bariz ses farkı var edifier çok boğuk bir ses aldım hiç hoşuma gitmedi logi ise tam yerinde bir ses verdiki optic bağlantı olmadığı halde bide o olsaydı diyecek hiç bir söz yok.....

Not: Yada Ben aşırı logitech hayranıyım hatta kara sevda durumundayım uc noktalarda yaşıyorum o hayranlığı gözlerim ondan başka birşey görmüyor

• Kesinlikle boğuk olduğuna katılmıyorum ben çok daha kaliteli ve temiz ses+bass verdiğini düşünüyorum S550 nin. İyi performans alabilmek için gerekli ayarları verebilmek de oldukça önemli optimum ayarları verdiğinizden emin misiniz?

bir arkadaş 900 lira stokta yok falan demiş...
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=454119
    diğer iddiaları içinse yabancı forumlara bir gözatmaya davet ediyorum hemen hemen hepsi S550 nin daha iyi olduğu konusunda birleşmiş durumda tabiki bunların eksi olduğunu belirtmişler fakat buna rağmen daha çok methediliyor. ee bir fark var ki bu eksikliklere rağmen öneriliyor

bu işler specification başlığı altındaki bilgilere göre hareket ederek olmuyor iki sistemi de AYNI ORTAMDA dinlemeden yorum yapmak yanlış olur

• quote:

diğer iddiaları içinse yabancı forumlara bir gözatmaya davet ediyorum

Hangi iddialardan bahsediyorsun arkadaşım? Olan şeyleri gerçekleri yazıyorum iddialarmış.. Daha bahsettiğin aletlerin özelliklerini bile bilmiyorsun.
  • http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.edifier.com.ua/article.php%3Ftask%3Dart%26art%3D182&sl=auto&tl=en

burayı baştan sona oku sonra konuş. tamam? Kullanılan malzeme kalitesinden, iç mekanizmasına, kablolarına kadar hatta ve hatta subjektif olmayan nesnel testler ve sonuçları dahil herşey mevcut
    quote:

tabiki bunların eksi olduğunu belirtmişler fakat buna rağmen daha çok methediliyor. ee bir fark var ki bu eksikliklere rağmen öneriliyor

hem yazdığımı okumamışsın hemde çamur atmışsın özelliklerini bilmiyorsun diye az önce de yazdım yine yazıyorum bu işler specification başlığı altındaki bilgilere bakarak onları buraya kopyalayarak olmuyor.
    Kendi fikrimi, kendi duyduğumu, kendi beğendiğimi söyledim sana ne oluyor arkadaş?

Not: bundan sonra saygısızlar ve başkalarının fikirlerine tahammülü olmayan adamlar bana yönelik mesaj yazmasın. Kendi kendilerine konuşmuş olurlar.

• quote:

Kesinlikle boğuk olduğuna katılmıyorum ben çok daha kaliteli ve temiz ses+bass verdiğini düşünüyorum S550 nin. İyi performans alabilmek için gerekli ayarları verebilmek de oldukça önemli optimum ayarları verdiğinizden emin misiniz?

bir arkadaş 900 lira stokta yok falan demiş...
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=454119
    diğer iddiaları içinse yabancı forumlara bir gözatmaya davet ediyorum hemen hemen hepsi S550 nin daha iyi olduğu konusunda birleşmiş durumda tabiki bunların eksi olduğunu belirtmişler fakat buna rağmen daha çok methediliyor. ee bir fark var ki bu eksikliklere rağmen öneriliyor

bu işler specification başlığı altındaki bilgilere göre hareket ederek olmuyor iki sistemi de AYNI ORTAMDA dinlemeden yorum yapmak yanlış olur

Şöyle söylemek istiyorum şu incelemeye alınmış bu daha iyi not almış pek umrumda değil benim kulağıma hoş gelen beni tatmin eden benden not almışsa olay odur ve bitmiştir diğer sistemide kötülemek istemiyorum herşeyde + - vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: chiqo
    Şöyle söylemek istiyorum şu incelemeye alınmış bu daha iyi not almış pek umrumda değil benim kulağıma hoş gelen beni tatmin eden benden not almışsa olay odur ve bitmiştir diğer sistemide kötülemek istemiyorum herşeyde + - vardır

hocam bende bundan söz ediyorum zaten fakat bazı arkadaşlar anlamsız davranışlara giriyorlar. Sonuçta hepimiz farklı tür müzikler dinliyoruz.
    Atıyorum arkadaş yoğun bass isteyen müzik türleri dinliyordur z5500 çok daha iyi der... Ben basla beraber tizlerinde yoğun olmasını gerektiren müzikler dinliyorumdur s550 daha iyi derim... Bir başka örnekte biri uğultulu bass sever bir başkası tak tuk vurup giden bass sever x ya da y sistemini seçer.
    Herneyse örnekler arttırılabilir kısaca ses sistemi almayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum bunu; Sevdiğiniz tarz şarkıların yüksek kalitede dosyalarını yanınıza alıp, almayı düşündüğünüz sistemleri karşılaştırın ve hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın biri bir ürüne çok iyi derken siz o kişinin yorumuna göre aynı ürünü aldığınızda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz

• Ben ses kalitesinden bahsetmiş miyim oku bakalım?

900 tl fiyatlı sisteme decoder ve tosslink bağlantı koymazsan adama gülerler sadece isterse ağzıyla kuş tutsun.. Bu kafayla hiçbirşey satamazlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chiqo

hocam bende bundan söz ediyorum zaten fakat bazı arkadaşlar anlamsız davranışlara giriyorlar. Sonuçta hepimiz farklı tür müzikler dinliyoruz.
    Atıyorum arkadaş yoğun bass isteyen müzik türleri dinliyordur z5500 çok daha iyi der... Ben basla beraber tizlerinde yoğun olmasını gerektiren müzikler dinliyorumdur s550 daha iyi derim... Bir başka örnekte biri uğultulu bass sever bir başkası tak tuk vurup giden bass sever x ya da y sistemini seçer.
    Herneyse örnekler arttırılabilir kısaca ses sistemi almayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum bunu; Sevdiğiniz tarz şarkıların yüksek kalitede dosyalarını yanınıza alıp, almayı düşündüğünüz sistemleri karşılaştırın ve hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın biri bir ürüne çok iyi derken siz o kişinin yorumuna göre aynı ürünü aldığınızda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz

Sana tamamen katılıyorum

• Şöyle kuru kurusuna Sanki babanizin malini övermiş gibi birbirinize saçma sapan çocukça laf sokuşturmalariniza varya deli oluyorum birader...

Sanane ulan birak isteyen istedigini Kullanir yok o iyi yok bu kötü... Bana göre Z-5500'ün üstüne yoktur bi başkasina edifier sistemleri.. Bana göre Edifier sanayi işi bi sistemdir başkasina göre de Z-5500 öyledir......

Kuru kurusuna bu ne fanatikliktir böyle yaa.. Ben edifier sistemlerini Bedava verseler kullanmam çünkü parasini hak etmeyen bir ürün oldugunu düşünüyorum.. Z-5500 bana her türlü yeter yillardirda yetiyo.. Üstüne de tanimam.. Bunu SADECE evime gelen arkadaşlarimin izlenimleriyle bile soyleyebilirim.. Ancak Kimisine de Z-5500 bass bogucudur AŞİRİ DERECEDE Tiz manyagidir Z-5500'ü sevmez Hatta nefret eder.. Çünkü ihtiyaclarini Karşilamiyodur...

Uzun lafin kisasi Sanki babanizin maliymiş ikiside birbirinizle saçma sapan kavgalara tutuşuyosunuz boş boş muhabbetlerin içine giriyosunuz..

Ben burda Z-5500 çok iyi dedim diye ne forumdan biri Hemen gidip Z-5500 alir, Ne de Edifier kötü dedim diye edifier alan sistemini camdan aşağa atar..

Ben böyle düşünürüm buda beni baglar başkasini degil.. Aldigim üründen ben memnunsam başkasina Armut yemek düşer..

• Yeni videolar eklenmiş
    http://www.youtube.com/watch?v=d5e8jfZpAHU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 17 Nisan 2011; 13:02:05 >
  • ne zaman Türkiye ye gelecek bi bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Aslında sistem şöyle olmalıydı

Z7500 7+1 Moster Hd Audio.

Sub kalitesi 2 katına çıkartılmalı şiddeti değil kalitesi... 12'' yani 30 cm 286 Rms olmalı genel yapısı şuan ki kutunun bir evrim geçirmişi olmalıydı..

Uydulara Mid özelliği kazandırılmadı hatta S750 gibi tiz eklenmeli... Derinlik artmalıydı .90 watt olmalıydı ve uydularda sert pilastık değil ağaç kullanılmalıydı mdf vb..

Bu daha çok hayallerde olacak

kesinlikle eğer bu seti z5500 yerin ürettiler ise gerçekten hayal kırıklığı hiçbir yenilik yok en azından adifierdeki gibi tweeterlı ahşap kabinli uydular bekliyordum beklentileri karşılamadı
  • Merhaba Arkadaşlar,

Hepsibrda ile iletişime geçtim ve ürünü ithal etmelerini rica ettim bakalım inşallah bir an önce görürüz stoklarında.

Aşağıdaki gibi bir cevap verdiler ama bakalım gelir inşallah. Çünkü z-5500 almamak için kendimi zor tutuyorum.

"Ürün temini konusunda kesin bir tarih bilgisi yer almamakta olup talebiniz ilgili mağaza departmanımzıa iletilmiştir.Temin sağlanabilmesi halinde sitemizde güncellemesi yapılacaktır.
    Saygılarımızla...."
  • Bu alet çıksın z5500 çook değerlenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunfeyekun

Merhaba Arkadaşlar,

Hepsibrda ile iletişime geçtim ve ürünü ithal etmelerini rica ettim bakalım inşallah bir an önce görürüz stoklarında.

Aşağıdaki gibi bir cevap verdiler ama bakalım gelir inşallah. Çünkü z-5500 almamak için kendimi zor tutuyorum.

"Ürün temini konusunda kesin bir tarih bilgisi yer almamakta olup talebiniz ilgili mağaza departmanımzıa iletilmiştir.Temin sağlanabilmesi halinde sitemizde güncellemesi yapılacaktır.
    Saygılarımızla...."

hepsiburada creative ürünlerini ithal edemez kendi ithalatçısı ne zaman getirirse o zaman ondan alır
  • logitech in kendi sitesinde z-906 yorumlarında fazla beyenilmemiş bakalım z-5500 ile gercek bır kıyaslamada ne olcak
  • Sistem tam bir fiyasko
  • bugün vatan bilgisayar'da görüştüğüm yetkililer bu ürünün 2 ay sonra stoklara gireceğini söylediler.
  • walla aynen yaa ben de az önc e gördüm..benım de beklentim logitech den 7+1 olmasa da en azından bi 5+1 güncellemesi olmasıydı. bu çıkardığı ise tam bi fiyasko gerçekten.. nedir bu yaa.. ürünü böle görünce nokia nın symbian cıları geldi aklıma.adamlar herhalde böbürlenmekten daha iyisini yapmaya çalışacaklarına daha ucuzunu yapmaya çalışıyorlar.. çok komık gerçekten.. Logitech i buradan kınıyorum.. olması gereken HD formatlarını desteklemesi yanı yenı ses formatlarını .. elbette ki bi HDMI 1.4 portunun da eklenmesi ve twitter eklenmesi... çünkü herkes bunu ses kartıyla kullanacak die bişii yok .. kaldı kı onboard ses kartları yeterli olmadığı aşikar.. adamlar için bu gerçekten de maliyet değil ama kafaları sadece böbürlenmeye ve reklem fragmanlarında nasıl süslü sözler söylerize çalışıyor anlaşılan... tıpkı nokia symbiancılar gibi... çok yazık gerçekten.. ayrıca bugun bi ses sistemi alcak olsam bu durumda tereddüt etmeden yıne Z-5500 alırdım.. umarım çıkardıkları bu yenı model ellerınde patlar da daha iyisini yapma gayesi içerisine girerler.. Bu arada model olarak o arkadaşın dediği S550 model tesisat hoş duruyor..sesini bilmem elbette ama en azından logi ye böle bi güncelleme yakışırdı tasarım olarak...

• bu sistemi beğenmeyen arkadaşlar, z5500 ile kıyaslamazsanız beğenebilirsiniz, bence z-5500 şu ana kadar gördüğüm bildiğim dinlediğim en iyi ses sistemi. Logitech ve ya herhangi bir marka farketmez, ama daha iyisi yapılana kadar, her anlamda z-5500....

bu yeni nesil sistemde belki z-5500 güncellemesi için bir ön ayak da olabilir, yani gerçek z-5500 güncellemesini bundan aldıkları eleştirilere göre yapabilirler... Bence tabi ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esiretti -- 14 Mayıs 2011; 1:58:59 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.