Şimdi Ara

Z 5500 AYARINDA YENİ BİR LOGİTECH DOĞUYOR LOGİTECH Z 906 !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
29.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese selam 2006 dan beri logitech z 5500 kullanıyorum yıllardır diyorum acaba ne zaman yeni logitech yaparlar z 5500 ayarında ve istihbaratı aldım hem de sağlam yerden şimdi yeni logitech in böyle olması gerekiyor ...logitech z 906

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=624032

bakalım ne zaman buraya gelir veya z 5500 den vazgeçiricek bi özelliği var mı bekliyeceğiz göreceğiz..gelişmelerden haberdar olan burada paylaşsın ve bende bişeyler bulursam yazacağım herkese bol z -5500 lü günler şimdilik

• hım tasarımı hoş olmuş ancak logitech'in z5500 serisini tamamen bitiriceğini sanmam zaten model numarası tamamen başka bir kesime hitap eden bi 5+1 ürünü olduğunu gösteriyor. düşüncelerim böyle ama daha 5 ay olmadan yeni bir model çıkmasını istemem
    teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

hım tasarımı hoş olmuş ancak logitech'in z5500 serisini tamamen bitiriceğini sanmam zaten model numarası tamamen başka bir kesime hitap eden bi 5+1 ürünü olduğunu gösteriyor. düşüncelerim böyle ama daha 5 ay olmadan yeni bir model çıkmasını istemem
    teşekkürler bilgi için
    rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

rica ederim

Alıntıları Göster
    alper31 bilgi için teşekkürler...

gözüme çarpan bir iki şey var.
    1-tiviter yok gibi
    2-dijital gösterge yok gibi.
    yanlış mı görüyom caba...
    tasarım iyi hoşuma gitti. ortadaki speaker çift hoparlrlü olsa. görüntü daha iy olur.
    ayrıyeten control paneli dijital göstergeli panel olması lazım.. böle eski teknoloji gibi duruyor.edfider s550 gösterge paneli çok hoş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 8 Mart 2011; 16:12:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

alper31 bilgi için teşekkürler...

gözüme çarpan bir iki şey var.
    1-tiviter yok gibi
    2-dijital gösterge yok gibi.
    yanlış mı görüyom caba...
    tasarım iyi hoşuma gitti. ortadaki speaker çift hoparlrlü olsa. görüntü daha iy olur.
    ayrıyeten control paneli dijital göstergeli panel olması lazım.. böle eski teknoloji gibi duruyor.edfider s550 gösterge paneli çok hoş...

Alıntıları Göster
    inşallah bu tasarımla girmez bu ürün zira ürünün sürücüleri eski sürücüleriyle sanki birebir aynı.yani sanki kap değiştirmiş bizim z 5500.kötülemek gibi olmasın çünkü logitech i çok seviyorum marka olarak. fakat resim öyle diyor bana sanki...bakalım bekliyelim görelim

• quote:

inşallah bu tasarımla girmez bu ürün zira ürünün sürücüleri eski sürücüleriyle sanki birebir aynı.yani sanki kap değiştirmiş bizim z 5500.kötülemek gibi olmasın çünkü logitech i çok seviyorum marka olarak. fakat resim öyle diyor bana sanki...bakalım bekliyelim görelim

Alıntıları Göster
    Z5500 ün yerine ne çıkarablirler ki. Gücünü 2 kat arttırıp partilere seçim yatırımı olarak mı satacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Z5500 ün yerine ne çıkarablirler ki. Gücünü 2 kat arttırıp partilere seçim yatırımı olarak mı satacaklar...

Alıntıları Göster
    müzik konusunda biraz daha iyi iş çıkarasını beklerim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

müzik konusunda biraz daha iyi iş çıkarasını beklerim ben

Alıntıları Göster
    bizim inspire 5700 gibi analog dekoder paneli yapılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

bizim inspire 5700 gibi analog dekoder paneli yapılmış

Alıntıları Göster
    Z-5500'ün güncellemesi değilmiş bu konuda rahat olabilirsiniz:) yerine geçecek olan illaki dolby true hd - dd plus vede özellikle tiz eksikliğini kapatmış bir güncelleme olması gerekiyor kanımca..
  • alper reyis sistemin z5500 ile alakası yok. fantezi olsun diye çıkmış. Hem logi 7+1 planları yapıyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Jazz

alper reyis sistemin z5500 ile alakası yok. fantezi olsun diye çıkmış. Hem logi 7+1 planları yapıyor. :)

hadi bakalım adamım bekleyelim görelim...bu ürün z 5500 ten üstün yanını göremiyorum şimdilik...bakalım tam net resmi olsun..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harry Jazz

alper reyis sistemin z5500 ile alakası yok. fantezi olsun diye çıkmış. Hem logi 7+1 planları yapıyor. :)

hadi bakalım adamım bekleyelim görelim...bu ürün z 5500 ten üstün yanını göremiyorum şimdilik...bakalım tam net resmi olsun..

Alıntıları Göster
    http://www.techno-labs.com/1/23563/1/Logitech_Z906_g%C3%B6r%C3%BCc%C3%BCye_%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1.html bakın burada ufak bi konu var...

• quote:

http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/speaker-system-Z906

iş resmiyete döküldü

Alıntıları Göster
    teknik açıdan pek fark yok gibi. ses karakteristiği biraz iyileşmiş olsa bari.

• quote:

denemeden bişey diyemeyiz ama uydulara bakınca sanki sürücüler aynı gibi bide subwooferda hava tahliye yanlış görmediysem sağ tarafta bunda...dinlemeden bişey diyemem... z-5500 şimdilik bana göre iyi...
  • quote:

quote:

denemeden bişey diyemeyiz ama uydulara bakınca sanki sürücüler aynı gibi bide subwooferda hava tahliye yanlış görmediysem sağ tarafta bunda...dinlemeden bişey diyemem... z-5500 şimdilik bana göre iyi...

Alıntıları Göster
    logitech e yakıştıramadım bu kadar sene sonra beklediğimiz sistem bu değildi. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

logitech e yakıştıramadım bu kadar sene sonra beklediğimiz sistem bu değildi. :(

Alıntıları Göster
    logitech z5500 en az 3 yıl daha lider.
  • abimmmmmm♥

Şimdi Z906 türkiyeye gelince gidip bir tane alıyorsun. Z5500lerde benim oluyor :D z5500 sayım 3e çıkıyor. :D sizde z906yla mutlu mesut yaşarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry Jazz -- 10 Mart 2011; 12:27:46 >
  • quote:

bakalım belki başka bişey çıkar onlarda farkındadır herhalde z 5500 den pek bir farkı olmadığının şahsen ben z 906 almam z 5500 e devam ederim şimdi bir hoparlör seti alsam..kontrol paneli yeter z 5500 ün...
  • quote:

quote:

bakalım belki başka bişey çıkar onlarda farkındadır herhalde z 5500 den pek bir farkı olmadığının şahsen ben z 906 almam z 5500 e devam ederim şimdi bir hoparlör seti alsam..kontrol paneli yeter z 5500 ün...

Alıntıları Göster
    Teknik özelliklere göre z5500 z906 dan az da olsa daha güçlü. Ben yinede düşünmeden z5500 alırım çünkü fiyatıda yarı yarıya Bu ürün bunların ellerinde kalır. Adamlar keşke zamanında bu kadar iyi yapmasaydık diye isyan ediyorlardır

Şaka bir yana madem yeni model yaptın neden hala kablolu yapıyorsun? Yap wireless lı yapış o yapış patlar gider valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 12 Mart 2011; 20:46:58 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.