Şimdi Ara

Z 5500 GERÇEK TEN 505 WATT MI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: starway

affan83@
    magesuko@
    ve wolverine@

Arkadaşlar sizler zamanında logitech z5500 gerçek 500 watt veriyor diye foruma yazmıştınız bunu adım gibi hatırlıyorum lütfen bu dediğiniz lafı itiraf edin setin gerçek 500 watt olmadığını herkes biliyordu ama tartışma çıkmasın diye söylemiyorduk şimdi sizden ricam bir logitech z5500 kullanıcısı olarak bunu zamanında demiştik ama şimdi gerçeği öğrendik demenizdir, bunu polemik yaratmak için değil forumda z5500 alacak olan diğer arkadaşların bu konuyu iyi anlamaları açısından yazıyorum...

Starway

Simdi bunun sırasımı, tam ortalık sakinlesirken

Burda itirafta bulunması gereken asıl firmalar. Urun eline ulasmadan gormeden ureticiler hakkında ne diyorsa ne yazıyorsa oyle kabul edilir. Gercek incelenince, karsılastırılınca ortaya cıkar. Bu sadece z5500 icin gecerli degilki. Bir cogu boyle zaten. Pazarlama politikası. Bir aralar mp li en fazla olan iyi cameradır olayı vardı. Bunu zamanla anladık. Lensi ve sensor u kaliteli olan iyi makinadır oldu. Mp degeri geri plana atıldı. Dogru bulundu. Bu watt hikayeside dogru yolu bulur insallah.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 9 Aralık 2005, 16:52:45 >

• boşverin abi uzatmaya gerek yok sözlerini geri alınca ne değişcek? bu yazıları okuyan okudu zaten. daha detaylı merak eden gider araştırır emin olur.biri bi daha bişey dediği zaman hayır yanlış biliyorsun dersin bu konunun linkini koyarsın millet yine açar okur.
  • PM üzerinden laf takana kadar buyrun şurda bizi bi rezil edin de görelim.
    505W olduğunu kanıtlayacakmış bir arkadaş ve 505W olmadığını savunan bizler rezil olacakmışız.
    Konu uzatmamıza gerek var çünkü hala tam olarak aydınlatılmadı.
  • merakla bekliyorum...
  • @starway arkadaşım ve @DiabloXT arkadaşım,ikinize yönelik hiçbir yorumda bundan sonra ne bulunurum ne cevap veririm,ama lütfen AMACIM POLEMİK YARATMAK DEĞİL!! lafının arkasına sığınarak laf atmayın,Sn.starway arkadaşım,ben ne zaman lafımdan döndüm,ne zaman gerçek gücü 500 watt değil dedim de zamanında GERÇEK 500 watt diyip şimdi dönmüşüm gibi konuşuyorsun?Ben zamanında değil şimdide yazdım bunu ve okursan bu topicte de defalarca yazdım gerçek değerleri olduğunu,neyi itiraf edeceğim çok merak ettim,ki zaten kimseye bişey ispatlamak zorunda diilim,ki zaten BİR KERE BİLE z-5500 500 watt vermiyor demedim ki bana saçma bir şekilde konuşuyorsun Ayrıca @DiabloXT dostum biryerden sanırım kuyruk acın var herhalde,dinlenip dinlenip sataşıyorsun,Hoşçakalın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 9 Aralık 2005, 22:17:09 >
  • Bu arada @ikarahal dostum sakın yanlış anlama,sözlerimin hiçbiri sana diil,düşüncelerine,söylediklerine saygım sonsuz,gayet güzel seviyeli,saygı çerçevesi içinde tartışıyoruz,sözüm diğer adını belirttiğim arkadaşlara...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Aslında ses hastasıyım diyerek anlatmışsın durumunu ingilizce veya fransızca yazmana gerek yok bence Mümkün olduğunca türkçe konuşmaya çalışalım lütfen.
    Yine yanlış anlama sana demiyorum sadece forumdaki herkesten ricam bu.

bu ne kadar itici bir tavır böyle. bu ses sistemleri bölümünde 3-4 tane çok bilmiş arkadaş var.herkese karışıyorlar.kendilerindeb başka hiç kimsenin fikirlerine saygıları yok. z5500 ünüzle mutlu günler size. bu set de olmasaymış ne yapacakmışınız acaba çok merak ediyorum

Aykutx şimdi bunun z5500 ile ne alakası var? Ben ne demişimde sen bana z5500ümle mutlu günler diliyorsun anlayamadım anlayan varsa bana bir anlatıversin lütfen. Ben arkadaşa türkçe kelimeleri tercih etmesi yolunda bir ricada bulundum dilimizin yabancılaşmasına karşı çıkan biri olarak olay bundan ibaret. Açıklama bekliyorum bu yorumun için.

@Starway ben logitech gerçek 505 watt dediğimi hatırlamıyorum belki biri sorduysa kaç watt diye katalog değeri o olduğu için demişimdirde inkar etmem ama hatırlamıyorum öyle bir şey yazıp yazmadığımı link verirsen sevinirim. Ayrıca öyle demiş olsamda bu benim suçum değil ben logitech in resmi sitesinde idda edileni söylüyorum gerçek 500 watt olup olmadığını ölçme şansım yok. Ayrıca geri alsam ne olacak küfür etmedimki geri alayım. Eğer bir kişi kaç watt olduğunu merak ederse araştırır bulur zaten her yerde z5500 topic i var merak etme.
    Nasıl oluyorda bu şekilde yanlış anlaşılıyorum hayret ediyorum bazen.

• Kım demıs 500W değildir diye siz demekki ses nedir bilmiyosunuz bile mademki biliyorsunuz neden haka 5500 desiniz saçmalamayın burda 5500 den bahsediyoruz Digital diyoruz kım kımı nasıl kucumseyeceğini neden bu kadar abartıyor anlamıyorum.
    Afedersiniz sizin kulaklarınız kulak olsa idi 5500 ü anlatmasını iyi bilirdi Affan kardeşim gibi.
  • ok sizler 500 watt olarak bilin arkadaşlar başka laf söylemiyorum
  • Konu içerisinde defalarca uyarıldığınız halde, uyarıları dikkate almayarak neden tartışma seviyenizi belirli bir seviyenin üzerinde tutamıyorsunuz? Burada sokakta ya da kahvede arkadaşlarınız arasında konuştuğunuz gibi konuşamazsınız...!

Tartışmanın anlamsız yere daha fazla uzamaması için konuyu kilitliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.