Şimdi Ara

Z1 Compact sarjdayken verileri silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, z1c kullanici kulubunde bahsettigim sorunu baslik olarak aciyorum. Telefonu sarja taktigimda ya da usb ile bilgisayara bagladigimda direkt olarak degisik bi ekran cikiyor renkli, bu ayarlardan degistirilebiliyor fakat ben normak siyah ekran olsun istedigim icin power tusundan telefonu kitliyorum. Ama bastigim an sanki kilit acmak icin basmisim gibi davraniyor xperia z1 compact yazisi ciktiktan sonra kendi kendine bi tanitim videosu oynatiyor. Resimleri ekledim. Saha sonra ekrana dokundugumda "yukleme islemi yapilirken lutfen bekleyin" diyor ve ekran ayarlarim dahil olmqk uzere cekmis oldugum fotograflar siliniyor. Ekran icin sectigim arka plan ayari duruyor mesela, ama kendime gore ayarladigim kisayollar vs hic ayarlanmamis gibi telefonu nasil aldiysam oyle cikiyor karsima. Akilli baglantida bir ayar var mi diye baktim, sarj cihaziyla ilgili olan etkinlikleri sildim, sorun hala devam ediyor. Pc comapanion ile onar diyenler olmustu fakat telefonu 4.3ten 4.4e gecirmek istemiyorum, gecirmeden de onarmayi bulamadim.

Telefonu 30 temmuzda sony centerdan aldim. Boyle bir sorunla daha once karsilasan var mi, nasil cozuluyor ya da direkt telefonu iade etsem yenisini verirler mi. Kullanicinin hatasi olucak bi durum yok sonucta daha telefonu 1 gun bile kullanamadan bu sorunla karsilastim dun. Sogudum resmen telefondan, cektigim butun fotograflar gitti.
     Z1 Compact sarjdayken verileri silme Z1 Compact sarjdayken verileri silme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam anakonuya mesajını yazarsan daha fazla kişi görür hem de kullanan kişiler daha yardımcı olur:http://forum.donanimhaber.com/m_86185356/tm.htm
  • Yazdim oraya da, pek goren kisi olmayinca burada daha iyi olur diye dusundum. Orada herkes kendi derdinde tabi cevaplanmayinca gerilere gidiyor benim mesaj

• senin telefon çok büyük ihtimal teşhir telefonu neden dersen o çıkan Video demo videosu teşhirdeki telefonlara gir bak hepsinde göreceksin resimlerde o yüzden gidiyor ana konuya böyle yazsaydın keşke git o telefonu çal kafalarına

• icinde teshir yazilimi var buyuk ihtimal. stock romu pcdenflashlayin duzelir gibi

• jporta kullanıcısına yanıt
    Ah o dediginiz ne bi bilsem. Ya da hic ugrasmadan direkt gotursem mi aldigim yere. Surec nasil isler hic de bilmiyorum ki

• quote:

Orijinalden alıntı: toronto123

Ah o dediginiz ne bi bilsem. Ya da hic ugrasmadan direkt gotursem mi aldigim yere. Surec nasil isler hic de bilmiyorum ki

Hocam telefonun demo modu açık. sana teşir telefonu vermişler....
    Kapatmak için *#*#73556673#*#* tuşalrına bas demo modu kapanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberten_ank -- 2 Ağustos 2014; 11:54:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Hayir bana yeni kutu acti gozumun onunde, ama adama dedim ki kutuyu acmadan once, eger sorun gorursem farkli kutu actiricam size dedim oyle bir sey olmuyor tek kutu acabiliriz dedi, hayir bildigim kadariyla bayiden cikmadigi surece sorun olmuyor dedim guldu oyle bir sey yok dedi ben de tam emin olmadigim icin ustune gitmedim adamin. Kutuyu da actim sorun olmayinca aldim ciktim. Ne bilryim boyle seyler olacagini, sony center sonucta. Guveniyor insan

Bir de acaba modu kapatmak yerine gidip kizip telefonu degistirsem olur mu ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toronto123 -- 2 Ağustos 2014; 11:55:53 >
  • Sen bize bişeyden anlamayan kişiler demiştin, şimdi hatırladım seni. Bişeyden anlamayan belli oldu, teşiri almışsın. Ama sen benim dediğimi yap sorunun düzelecek....

Evet haklisiniz da nerden bileyim boyle sorunlar cikicagini. Zaten cok kizdim kendime usenip gelmemistim gordiona evim cok uzak. Ama bu adamin yanina mi kalicak simdi. Ay cok sinirlendim

• Hangi center dan aldın.... Demekki adamlar çok iyi anlıyorlarmış
    Bizden alsaydın isyrdiğin kadar kutu açarım mağazadan çıkmadan.... Ama ne yaparsın, doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

Hangi center dan aldın.... Demekki adamlar çok iyi anlıyorlarmış
    Bizden alsaydın isyrdiğin kadar kutu açarım mağazadan çıkmadan.... Ama ne yaparsın, doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş

Hangi centerdan aldın.

Yahu haklisiniz pismanim zaten, panora sonyden aldim. Gidip cemkirsem mi acaba su sizin dediginiz kodu yazmadan once. Kendi gozuyle gorsun telefonu.

• Mesaj atmışsın görmedim. Panoradan almışsın. Götür telefonu iade iste. Bu telefon teşir de çünkü demo modu açık de. İade kabul etmezler ise değişim iste.

Zaten sinirliyim bi guzel fircaliyim adami, degisim yapmazlarsa kosa kosa size gelcem valla bu sefer usenmeden

• quote:

Zaten sinirliyim bi guzel fircaliyim adami, degisim yapmazlarsa kosa kosa size gelcem valla bu sefer usenmeden

Geçmiş olsun, umarım halledebilirsin. Biz müşteri memnuniyetine elimizden geldiğince önem veririz ama heryer malesef öyle değil.. Ne kadar aldın ordan...

• quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

quote:

Geçmiş olsun, umarım halledebilirsin. Biz müşteri memnuniyetine elimizden geldiğince önem veririz ama heryer malesef öyle değil.. Ne kadar aldın ordan...

Ayrica sizden de defalarca ozur dilerim oyle soyledigim icin, haklisiniz simdi kimin bilip bilmedigi belli oldu.1570 li bir seydi fiyati. Sikayetvara da yazicam zaten, giden fotograflar benim icin cok onemliydi sinirim gecene kadar ugrascam bu konuyla.

• Evet teşhir için kod girilmiş telefona. İptali kolay ama o telefonu bilgi vermeden satmamalıydılar

• Teşhir ürünü satın aldığınızda Teknosa'da faturaya ürünün teşhir ürünü olduğunu belirten kaşe vurduklarını görmüştüm.
    Muhtemelen yasal bir durumu da mevcuttur bu ibarenin; yoksa tüketiciyi çok da düşündüklerini sanmıyorum...

İade isteyip onları sıkıştırın; kabul etmezlerse değişim isteyin ve güvenlik etiketi yırtılmamış kutuyu gözünüzün önünde açmalarını söyleyin.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi join4freee -- 2 Ağustos 2014; 12:25:22 >
  • join4freee kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, aslinda bu kutuyu da gozumun onunde acti guvenlik etiketi de vardi. Anlamadim niye boyle bir seyle karsilastigimi. Faturaya baktim, oyle bir kase de yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.