Şimdi Ara

Z1 Mİ G2 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony xperia z1 ile lg g2 arasında kararsız kaldım arkadaslar

ıkısınden bırını ıthalatcılardan alıcagım ucuz oldugu ıcın nedenlerıyle beraber hangısının daha ıyı oldugunu soylersenız sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: MANSOOFII

Sony xperia z1 ile lg g2 arasında kararsız kaldım arkadaslar

ıkısınden bırını ıthalatcılardan alıcagım ucuz oldugu ıcın nedenlerıyle beraber hangısının daha ıyı oldugunu soylersenız sevınırım

G2 ekran batarya olarak üstün ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka gorusu olan yokmu koca forumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANSOOFII

Sony xperia z1 ile lg g2 arasında kararsız kaldım arkadaslar

Fiyat,batarya,ekran açısından G2,Kamera ve kasa kalitesi Z1.Performanslar aynı seviyelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet efendım ben bu telefonlardan bırını alırsam en az 2-3 yıl kullanmayı planlıyorum sony kesın dayanırda g2 samsungdan bıle kalıtesız işcılıgı var ?
  • aslında sd kart acısından z1 daha cazıp,kı benım ıcın onemlı,fakat 32gb lık g2 ısınızı gorecektır,o acıdan daha guzel ekranı ve bataryasının olmasından dolayı g2 onerırım,evet kasa olarak z1 kadar dayanıklı degıldır,fakat samsung gıbı ılk dusmede pert olmuyor kendımden bılıyorum gecen hafta dusurup sıftah yaptık ama cok sukur bır sıkıntı olmadı,yanı abartıldıgı kadarda nazik değil G2,ve f-p acısından kraldır kendileri..
  • SONY XPERIA Z1 İLE LG G2 ARASINDA HANGISI DAHA KULLANISLIDIR BIR OGRENCIYE GORE ?

GUNLUK IHTIYACLARIM

- MUZIK
    - WEB
    - FOTOGRAF
    - OYUN

BUNLARI EN IYI SAĞLAYACAK CIHAZ HANGISI ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.