Şimdi Ara

z2 - g3 ŞARJ SURESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu 2 telefondan bırını kesın alıcam şarjlarının ne kadar gıttıgını merak edıorm ne yapıyorsun dıyorsanız
    -face twitter takılırım oldukça fazla haber sitelerinde takılırım yanı anlıcagınız mobil veri yada wifi kullanıyorum sureklı 2 telefon arasında karsılastırma yaparmısınız ne kadar gider bataryaları web performansları nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sublimetk -- 29 Mayıs 2015; 0:24:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sublimetk

arkadaslar bu 2 telefondan bırını kesın alıcam şarjlarının ne kadar gıttıgını merak edıorm ne yapıyorsun dıyorsanız
    -face twitter takılırım oldukça fazla haber sitelerinde takılırım yanı anlıcagınız mobil veri yada wifi kullanıyorum sureklı 2 si arasında karsılastırma yaparmısınız ne kadar gider bataryaları web performansları nasıl

Merhaba, Şarj süreleri birbirine yakındır. Bence bu iki telefonun arasındaki şarj farkı telefondan değil, kullanıcının internetin ne kadarını wifi den ne kadarını 3g şebekesinden kullandığıyla alakalı. Eğer mobil veriniz kapalı, wifi ile kullanacaksanız tüm gün ( 8-9 saat iş yeri için örnektir ) bağlı bile kalsanız gidecek pil enerjisi maksimum %40-50 dir.

3 g şebekesiyle bağlanıcaksa bu yaklaşık 2 kat daha hızlı pilin tükenmesi anlamına gelir.

Benim tecrübelerim ve ısrarla tüketicilere tavsiyelerim ;

Aldığınız telefonda mobil verinin yanında isteğe bağlı 3g yada 2g şebekesini seçmenize olanak olması çok daha iyi çünkü gün boyu wifi olan bir yerde iseniz mobil veriyi kapatıp şebekeyi 2g ye alırsanız, yalnızca mobil veri kullanacağınız zaman 3g yi açarsanız şarjınız iddaa ediyorum 1 gün gidiyorsa 2 ye uzar. akşam eve gittiğinizde %70 e yakın şarjınız kalır.

Kendimden örnek ile sonlandırayım iphone 6 kullanıyorum sabah 9 dan akşam 8 e kadar wifi ye bağlıyım. Normal sıklık diyebileceğimiz oranda kullanıp arada can sıkıntısı videolara takılıyorum yazışma yapıyorum iş çıkışına kadar %60 - %65 şarjım kalıyor.

Saygılar

• Z2 3000lik batarya 690saat bekleme 19saat muzik suresi..

G3 3000lik batarya 565 saat bekleme 19 saat muzik.suresi.

G3 2k yuzunden z2 den her turlu nette oyunda konusmada daha cabuk biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyqnByc

quote:

Orijinalden alıntı: sublimetk

arkadaslar bu 2 telefondan bırını kesın alıcam şarjlarının ne kadar gıttıgını merak edıorm ne yapıyorsun dıyorsanız
    -face twitter takılırım oldukça fazla haber sitelerinde takılırım yanı anlıcagınız mobil veri yada wifi kullanıyorum sureklı 2 si arasında karsılastırma yaparmısınız ne kadar gider bataryaları web performansları nasıl

Merhaba, Şarj süreleri birbirine yakındır. Bence bu iki telefonun arasındaki şarj farkı telefondan değil, kullanıcının internetin ne kadarını wifi den ne kadarını 3g şebekesinden kullandığıyla alakalı. Eğer mobil veriniz kapalı, wifi ile kullanacaksanız tüm gün ( 8-9 saat iş yeri için örnektir ) bağlı bile kalsanız gidecek pil enerjisi maksimum %40-50 dir.

3 g şebekesiyle bağlanıcaksa bu yaklaşık 2 kat daha hızlı pilin tükenmesi anlamına gelir.

Benim tecrübelerim ve ısrarla tüketicilere tavsiyelerim ;

Aldığınız telefonda mobil verinin yanında isteğe bağlı 3g yada 2g şebekesini seçmenize olanak olması çok daha iyi çünkü gün boyu wifi olan bir yerde iseniz mobil veriyi kapatıp şebekeyi 2g ye alırsanız, yalnızca mobil veri kullanacağınız zaman 3g yi açarsanız şarjınız iddaa ediyorum 1 gün gidiyorsa 2 ye uzar. akşam eve gittiğinizde %70 e yakın şarjınız kalır.

Kendimden örnek ile sonlandırayım iphone 6 kullanıyorum sabah 9 dan akşam 8 e kadar wifi ye bağlıyım. Normal sıklık diyebileceğimiz oranda kullanıp arada can sıkıntısı videolara takılıyorum yazışma yapıyorum iş çıkışına kadar %60 - %65 şarjım kalıyor.

Saygılar

oncelikle yorumunuz için tesekkurler sunu ogrenmek ıstıyorum
    g3 de 2k ekran 5.5' 3000 mah batarya
    z2 fullhd 5.2 32000 mah btarya var ama şarj surelerı bırbırıne yakın demıssınız bana rakamlarla ornek versenız mesele 3g ile webde g3 bu kadar gidiyorken z2 bu kadar gidiyor gibi kıyaslamalar ısınma olayı 2sinde de var dıye biliorm

• ++++
  • g3 te 2k ekran var çok daha hızlı biter
  • Z2 Full HD ekran var. G3'te 2K ekran var.
    G3 biraz daha kısa gidiyor diye biliyorum şarj süresini.
    Yanlış hatırlamıyorsam, 3000 mAh G3, 3200 mAh Z2...
    Bana soracak olursa ben Sony Xperia Z2 tercih ederdim. Su geçirmeme özelliği beni bir adım Z2'ye itiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    G4 Batarya
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.