Şimdi Ara

z2 şarjda ekran çatladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar olay 10 haziran da gerçekleşti çarşıdayken telefonumun şarjı bitti ve kapanmıştı aradan yarın saat geçtikten sonra eve geldim telefonu şarja takıp açtım pin kodunu girdim ve şarj olsun diye bırakıp mutfağı toparlamaya gittim aradan 10 dk geçti geçmedi oturma odasından hafif çatlama sesi duydum içeriye girdiğimde telefonumun ekranı tuz buz olmuş görüntü var ama dokunmatik çalışmıyodu telefon kendi kendine programlara girip duruyodu bende şardan çıkardım kutusuna koyup doğru kvk istanbula gönderdim değişim talebiyle telefonu daha şubat ayında almıştım sizce kvk değişimi kabul eder mi ? ve başından buna benzer bi olay geçen var mı ?telefonumu aldığımdan beri hiç yere düşürmedim

• Nasıl oldu ya durduk yere çok saçma geldi bana durumdan haberdar edersen sevinirim gecmis olsun bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hocam bende şaşırdım daha önce sony de böyle birşey duymadım nettede yok ilk defa benim başıma geliyor galiba bekliyip görücez daha yeni ulaştı servise
  • Nette nasıl yok hocam, benim ekran da cebimde dururken çatlamıştı, darbe merkezi yoktu, "z2 self cracking" diye arama yapın z1 z2 z3te bu sorundan onlarca meydana geldiğini görürsünüz.
  • Arkadaşin z1 de cebinde ekranı çatlamıştı. Servis kullanıcı hatası demiş ve tüketici mahkemesine başvurmuş.telefonlarinda böyle şeylerin olması sony markasına yakışmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cybershock

Nette nasıl yok hocam, benim ekran da cebimde dururken çatlamıştı, darbe merkezi yoktu, "z2 self cracking" diye arama yapın z1 z2 z3te bu sorundan onlarca meydana geldiğini görürsünüz.

hocam yok derken şarjda çatlama olayına denk gelmedim ben diğer türlü durduk yere kırılmaları falan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

Arkadaşin z1 de cebinde ekranı çatlamıştı. Servis kullanıcı hatası demiş ve tüketici mahkemesine başvurmuş.telefonlarinda böyle şeylerin olması sony markasına yakışmiyor.

hadi ya :( tüketici hakem heyetinden olumlu bi sonuç aldımı biliyomusunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OguzŞahan kullanıcısına yanıt
    daha sonuç çıkmadı çıkarsa haberdar ederim.
  • Z3 kullanıyorum. Bugün de benim telefonun arka taraf da çatlak oluşmuş,düşürmedim. Herhangi bir darbe izi de yok, durduğu yerde çatlamış benimki de nasıl iş anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta262 -- 16 Haziran 2015; 23:10:15 >
  • Basınçtan büyük ihtimalle.Su geçirmez olduğu için vakumla takılıyor ekran.Bundan dolayı olabiliyor.

• kvk dan hiç umutlu değilim internette kvk hakkında tek olumlu yazı görmedim umarım değişim yaparlar
  • Sana musallat olmuşlar

• hocam sonuç ne oldu değiştirdiler mi
  • Sonucu merak ediyorum. Zor bir durum.

Gel de inandır kendiliğinden çatladığına..
  • OguzŞahan kullanıcısına yanıt
    Kedidir o kedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç 601 tl arkadaşlar darbe hasarı diyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.