Şimdi Ara

Z2 VE Z3 BULAMADIM!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba xperia Z2 ve Z3 telefonlari aklima yatti ancak piyasada aramama ragmen bulamadim.Internete de guvenemiyorum.Bana ne onerirsiniz nerden bulabilirim.
    Not:G4 de olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G4 daha guncel olur. Hem 1800 bandinda hepsiburada da felan bulunabiliyor.

• Ama Zserisi bana daha stabil geliyor.Aslinda fark etmez ama en ucuz nerdenbulabilirim internet dişinda??

• Üretimleri durdu o yüzden stoklar hızla tükeniyor, bulmanızın zor olması normal. Zaten daha iyi cihazlarda çıkmışken ben bu kadar yüksek meblağ para bağlamanızı önermem. Note 4 daha iyi bir seçenek olur, tabi son karar sizin.
  • Note 4 bence de cok iyi bir cihaz.Fakat buyuklugu bana gore biraz fazla ve Samsung'un touchwiz arayuzune cok guvenemiyorum.Xperia Z2 ve Z3 ise boyutlari ile sesi ile stabilitesi ile kemerası ile herşeyiyle beni kendine çekiyor.Note 4 boyutları dişinda ahim şahim bir ozelligi var mi sizce?

• magazasın agıdıp elden alabılırsın,stokta bırcok subesınde var oldugu gozukuyor..

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-xperia-z3-akilli-telefon-siyah.html
  • eğer yaşadığın yerdeki mağazalarda bulabilirsen teknosa uygun
    http://www.teknosa.com/urunler/125071366/sony-xperia-z3-beyaz-akilli-telefon
  • fthdsmm F kullanıcısına yanıt
    g4 alın daha iyi
  • Hocam ben de yasadigim yerde z2 bulamadigim icin g3 aldim, cihaza asik oldum bile diyebilirim ama canimi sikan bir sey var o da batarya performansi. 2k ekrana bu batarya yetmiyor, sony batarya konusunda cok iyi gercekten. Eger bataryayi cok kafaya takmayacaksan g3 veya g4e yonelebilirsin ya da note4 de dusunebilirsin.

Benim icin de batarya cok onemli ama bu fiyata g3ten iyisi de yok, o yuzden direk aldim. Batarya sorununu yedek batarya veya powerbankla cozmeyi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 22 Ocak 2016; 1:17:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.