Şimdi Ara

Z3 compact ile takas etmek isteyen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 1 aylık avea dan alınma z3 compact var nokia Windows yüksek modellerle ile takaskamak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z3 c guzel telefon pisman olursun windows phone alma ben bi ara 930 almak icin ugrastim ama win10 hayal kirikligi tahminimce microsoft telefon konusunda batacak telefonlar hic satilmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Z3 c guzel telefon pisman olursun windows phone alma ben bi ara 930 almak icin ugrastim ama win10 hayal kirikligi tahminimce microsoft telefon konusunda batacak telefonlar hic satilmiyor..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102290953

Satışlar yükseliyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 930 veya 1520 il takaslayabilirsin. Diğer modellerle takas etmek saçmalık olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

930 veya 1520 il takaslayabilirsin. Diğer modellerle takas etmek saçmalık olur.

ya ben telefonlara baktın neden bi sıralama olmazki misal z1 -z2 z3 gibi adamlar 930 var 1520 var 830 da var karmaşık bi sistem yapmışlar çözemedim önerceğiniz telefonları yazarsanız ben çook evelden 925 kullanmıştım hoşuma gitmişti
  • 830-930-1520 digerleri eski motoro sahip ve iki cekirdeklidir.
  • hocam bende 1020 var yeni aldım..fakat rusyadan alındı..düşünürsen yazabilirsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK SERİES S 7600 TL !!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z3 compact verilir mi onu beğenmediysen wp telefonu çöpe atarsın.5,6ay daha beklemeni tavsiye ediyorum.

• Şahsen benim bütçem olsaydı düşünmeden Z3C alırdım satma bence güzel cihaz
  • Adam telefonu takas için konu açıyor, hemen altına "Satma dursun telefon"cular doluşuyor. Ne kadar başkalarının hayatına karışmaya meraklı bir millet anlamıyorum ki
  • 1520 den başka alternatifin yok oda çok büyük. 930 a bakarsan eğer onun pil ömrü z3c den çok daha kısa, 830 a bakarsan, onunda işlemci gücü düşük. hani z3c ye birebir denk telefon yok şu 3 farklılıktan hangisi işine gelir ona bakacaksın
    1520, z3c den uzun pil ömrüne sahip nadir telefonlardan bu arada, ekranı da diğerlerinden daha iyi o yüzden ben onu tavsiye ederim.
  • gel de gör WP neymiş
  • Te Allah'ım yaa siz z3 compacttan bahsediyorsunuz,ben iphone 6-note 4 bırakıp geçtim lumia 930'a,yemişim androidi de iosuda,yabancısı da değilim bu platformun 920-925-1020 kullandım biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 14 Şubat 2015; 10:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

930 veya 1520 il takaslayabilirsin. Diğer modellerle takas etmek saçmalık olur.

ya ben telefonlara baktın neden bi sıralama olmazki misal z1 -z2 z3 gibi adamlar 930 var 1520 var 830 da var karmaşık bi sistem yapmışlar çözemedim önerceğiniz telefonları yazarsanız ben çook evelden 925 kullanmıştım hoşuma gitmişti

Wp ye geçmenizi tavsiye etmiyorum ancak ille de geçecekseniz cihazınızın değerinde bir telefonla takaslayın. 1520 veya 930 ile yapabilirsiniz. 830 un sıfırı 1200civarı idi hatırladığım kadarıyla. Yerinizde olsam elinizdekini satar ustune koyar başka bir android alırım

• Katibim kullanıcısına yanıt
    Sadece klavyesi için wp hertürlü tercih edilir ios un klavyesi androidin uygulamadan atması bitiriyo adamı.

• Kardeşim bakma sen bunlara o cihazın dengi 930 1520 hadi üzerine para alıp 830 İyi düşünüp alırsın wp güzel sistem market rabet oldukça gelişir

• Z3c takas edilir mi hele wp ile. Elimde patlayan bir wp olsa direk takas ederdim.

• Arkadaşım karar verme aşamasını geçmişsin o yüzden önerimi yapayım ekranı 6 inch e alışabilirsen 1320 küçük istiyorsan 930 al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.