Şimdi Ara

Z3 yada diğer?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba eski telefonum olan xperia neo v alırken yine burada konu açmış tavsiyelere uygun telefonu almıştım.Eh üzerinden 4-5 sene geçti emektar olan telefonumu artık değiştirmek istiyorum.

Şuan için piyasada araştırdığım kadarı ile Z3 iyi bir telefona benziyor.Peki Z3 fiyatına daha kaliteli veya eşdeğer kalitede fiyat olarak daha tasarruflu olabilir diyebileceğiniz bir telefon varmı?

iphone 6'da alabilirim düşünceleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frankesen1 -- 16 Ocak 2015; 19:50:48 >

• Z2 planlıyorum ben de . Z3 ile arasında fiyat farkı biraz yüksek
  • Z2-Z3 kıyasladım pek bir fark göremedim aslında dediğin gibi fiyat farkı çok fazla
  • Z3 şuan piyasanın en iyisi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 çok iyi bir cihaz beğendiysen Tereddüt etmeden al rahat 3-4 sene kullanırsın.

• Z3 düşünmene gerek yok
  • Forumda birkaç konuyu daha dolaştım internette bakındım aynı fiyatlarda Note4 daha iyi deniyor ne kadar doğru?

Ayrıca Z2-Z3 arasında neden bu kadar fiyat uçurumu var aydınlatabilecek varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankesen1

Forumda birkaç konuyu daha dolaştım internette bakındım aynı fiyatlarda Note4 daha iyi deniyor ne kadar doğru?

Zaten note 4 daha iyi bir cihaz hem performans hemde kalem gibi ayrıcalıkları ile . Z3 piyasanın en iyi cihazı yazan neye dayanarak yazıyor acaba özellikleri note 4 kıyasla daha kötü , kronik sorunları daha çok bu kronik sorun ve şikayetlerini okumak için z3 ana konusuna bakmanızı tavsiye ediyorum . Ben tercihimi note 4 veya m8'den yana kullanırdım .

Note4 belki şu an türkiye piyasasında en iyi donanıma sahip tw arayüzü hızlandırılmış bir cihaz

M8 2 gb ram'ına rağmen yapılan hız testlerinde açık ara önde oluyor . HTC markası androidin iphone'si diyebiliriz . Kullandığı 3d çift kamera sistemi ile resmen farklılık katmış. Ama eğer zaman varsa ve her konuda üstün cihaz isteniyorsa htc m9 beklenmeli benim fikrimce .

• quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Forumda birkaç konuyu daha dolaştım internette bakındım aynı fiyatlarda Note4 daha iyi deniyor ne kadar doğru?

Zaten note 4 daha iyi bir cihaz hem performans hemde kalem gibi ayrıcalıkları ile . Z3 piyasanın en iyi cihazı yazan neye dayanarak yazıyor acaba özellikleri note 4 kıyasla daha kötü , kronik sorunları daha çok bu kronik sorun ve şikayetlerini okumak için z3 ana konusuna bakmanızı tavsiye ediyorum . Ben tercihimi note 4 veya m8'den yana kullanırdım .

Note4 belki şu an türkiye piyasasında en iyi donanıma sahip tw arayüzü hızlandırılmış bir cihaz

M8 2 gb ram'ına rağmen yapılan hız testlerinde açık ara önde oluyor . HTC markası androidin iphone'si diyebiliriz . Kullandığı 3d çift kamera sistemi ile resmen farklılık katmış. Ama eğer zaman varsa ve her konuda üstün cihaz isteniyorsa htc m9 beklenmeli benim fikrimce .

Ne kadar bir beklemeden bahsediyoruz Şubata kadar telefon almayabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Ne kadar bir beklemeden bahsediyoruz Şubata kadar telefon almayabilirim

Mart nisan gibi çıkması bekleniyor z4 ve m9'un . Bunu hesaba katınca z3 veya m8 almak mantıksız olur fiyatı düşecek . Ama amiral gemi kullanma gibi şartın yoksa aldığım telefon uzun süre bu fiyatta kalsın demiyorsan m8 tavsiye ederim . Z4 ten sonra muhtemelen yine sony 6 ay politikasını izliyecek ve kullanıcısını umursamıyacak.

Dediğim gibi şu an iki telefon arasında kalsam m8 ve note 4 olurdu ikisinden birini tercih ederdim ama yakın zamanda m9 çıkacağı için note 4 biraz daha yakın geliyor

• uzun süre kullancaksan androide bulaşma şuan z4 geliyo m9 geliyo falan zenfone 2 geldimi alırsın 3-4 sene sıkıntsızı götürür.
  • Şöyle bir başlıkta ekleyeyim iphone 6 da alabilirim o zaman görüşleriniz ne olur?
  • Bugün 1-2 kişiyle daha konuşma imkanım oldu eğer Note 4-Z3 arasında düşünüyorsam kesinlikle Z3 almamı ama az daha para koyabileceksem Iphone 6 almam gerektiğini söyledi bende neden diye sordum tabiki benim de düşünceme göre Iphone sadece isim olduğu için para ediyor.Fakat söylediği ios tek başına yeter kısmı kafamı kurcaladı ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Bugün 1-2 kişiyle daha konuşma imkanım oldu eğer Note 4-Z3 arasında düşünüyorsam kesinlikle Z3 almamı ama az daha para koyabileceksem Iphone 6 almam gerektiğini söyledi bende neden diye sordum tabiki benim de düşünceme göre Iphone sadece isim olduğu için para ediyor.Fakat söylediği ios tek başına yeter kısmı kafamı kurcaladı ne düşünüyorsunuz?

• Note 4 al cok daha iyi bir cihaz. Kalem ve ona ozel uygulamari isine yarayacaktir. Ustelik 3 senelik Note 2 ye Android 5.0 Lollipop gibi cok onemli bir guncellemeyi verecek Samsung. Note serisi guncelleme ve stabilite anlaminda piyasanin en iyi cihazlarini uretir her donemde.

• Farklı ol zenfone2 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.