Şimdi Ara

Z3compact hakkındaki tedirginliğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 gün içerisinde elimdeki çöp galaxy Wonder'ı değiştireceğim. Donanımhaber'deki arkadaşlar sağolsun beni tam istediğim gibi bir telefona yönelttiler ve bu telefon da z3 compact. Kamerası, boyu, özellikleri gibi konularda telefon inanılmaz içime sinmesine karşın forumda onlarca kasa problemi var. Ekranın çatlaması, kasadan camın çıkması vb. sorunlar kronik sorunlar mı ? Yoksa nadir durumlarda meydana gelen veya eski serilerde meydana gelen sorunlar mı ? Bu sorunlar telefonu almama bir engel olmalı mı ? Gerçekten kafama takıldılar ve sorunlu bir telefon da almak istemiyorum, içimi rahatlatmak için buraya sormak istedim. Şimdiden çok teşekkürled.

• Kullandığım en iyi telefon diyebilirim, tek sorunum ses hem müzik dinlerken hemde telefon aramalarında, bunun haricinde herşey çok iyi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumun için teşekkürler. Donanımsal olarak inanılmaz bir telefon ama bu şikayetleri kafama takılmıştı biraz. Senin de başına gelmemiş sanırsam, umarım gelmez de. Ses derken hoparlör sesi mi yoksa kulaklıkla da aynı mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem kulaklık, hem hoparlör ikiside , kullandığım kulaklıkta senheiser cx 2.00 önceki telefonumda tatmin edici bir ses veriyordu.

• Bazıları da sesini beğenmiş telefonun, zamanla mı oluştu yoksa aldığınızdan beri mi öyleydi ? 1-2 güne alacağım ancak kasa sorunu dışında gerisi beni pek tedirgin etmiyor :) Özellikle 3 senedir Wonder gibi bir telefonu kullandığımı ve güç bela şu an bu yorumu yazabildiğimi düşünürsek belki de mest olacağım telefona :) Çok fazla sordum biliyorum ancak renk konusunda da görüşlerinizi almak isterim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3c candir sattim ophone 6 aldm Ma z3c baskaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa sorunları için iyi bir ekran koruyucu ve kılıf kullanırsan sorun olacağını sanmam. Ben kaç kare düşürdüm, koruyucu cam çatladı vs. Ama telefonun ne kasası ne de kendi ekranı ile henüz bir sorunla karşılaşmadım.

• Arkadaşlar telefonu aldım, 4 gündür kullanıyorum ancak şu an şarj aletimden ses geliyor. İnce ve tiz bir ses. Deodorant sıkınca çıkan ses gibi ama sessizi. Normal mi yoksa gidip değişmeli miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: anlmrthn

Arkadaşlar telefonu aldım, 4 gündür kullanıyorum ancak şu an şarj aletimden ses geliyor. İnce ve tiz bir ses. Deodorant sıkınca çıkan ses gibi ama sessizi. Normal mi yoksa gidip değişmeli miyim?

Sizi rahatsız etmiyorsa değişim gerektiren bir durum değil hocam.
  • Valla z3 e de o kadar B.k atıyorlarki okurken şaşırıyorum yani. Ama o yazan problemlerin teki bile benim z3 de yok hayret. Milletin lafına bakma sen, ne kadar titiz kullanır önem verirsen o kadar uzun ömürlü olur cihazın.

• Manyetik şarj kablosu ile şarj ediyorum yan kapağını arada bir açmama rağmen deforme oldu kapanmıyoru çıkarıp bir kenara koydum. Garanti değiştiriyormus bi ara takip yollarım. Hoparlör ve görüşme sesi yeterli. 6 aydır kullanıyorum tek sorun yan kapak oldu.
    Sony iyidir...

• Onemli olan cihazi titiz kullanmak.

• Bakma sen onlara...Problemler hemen hemen her cihazda bulunuyor...birazda şans işi...

• Selam arkadaşlar, hala burada mısınız bilmiyorum ancak cihazı alalı 1 ay oldu. Aşırı derecede titiz kullandım, ne yere düştü ne çiziği var. 0 gibi telefon ancak 1 ayın sonunda telefonun ekranına bastırınca içeri girip çıkıyormuş gibi oldu. Gittim servise verdim ve yaklaşık 1 hafta sonra, yani bugün telefonu aldım. Bana ana kartın oradaki yapışkanın çıktığını ve sebebin bu olduğunu söylediler. Ancak telefonu geti alalı 3-4 saat olmasına rağmen aynı sorun tekrar ortaya çıktı. Bu sizde de olan bir şey mi? Ekranın üst kısmına bastırınca tak tak ses geliyor mu? Riske atmamak için gönderdim servise ancak bu doğal mı değil mi bilmiyorum.. Eğer sizde de olan, genleşmeden vs. Kaynaklı bir şey ise servise vermeyeceğim ancak anormal bir durum ise cihazı iade edeceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: anlmrthn

Selam arkadaşlar, hala burada mısınız bilmiyorum ancak cihazı alalı 1 ay oldu. Aşırı derecede titiz kullandım, ne yere düştü ne çiziği var. 0 gibi telefon ancak 1 ayın sonunda telefonun ekranına bastırınca içeri girip çıkıyormuş gibi oldu. Gittim servise verdim ve yaklaşık 1 hafta sonra, yani bugün telefonu aldım. Bana ana kartın oradaki yapışkanın çıktığını ve sebebin bu olduğunu söylediler. Ancak telefonu geti alalı 3-4 saat olmasına rağmen aynı sorun tekrar ortaya çıktı. Bu sizde de olan bir şey mi? Ekranın üst kısmına bastırınca tak tak ses geliyor mu? Riske atmamak için gönderdim servise ancak bu doğal mı değil mi bilmiyorum.. Eğer sizde de olan, genleşmeden vs. Kaynaklı bir şey ise servise vermeyeceğim ancak anormal bir durum ise cihazı iade edeceğim..

Cihazı geri alacaklarını sanmam

• ön kamerasından memnunmusunuz bu telefonun? bi iphone 6 kadar iyi çekiyor mu?

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Ön kamera kötü sayılır.

• nasil memnunmusun kasa acikligi var mi

• Kasa açıklığı değil de 15 günlük telefonun anakartın yapışkanında genleşme vardı, iade talebinde bulundum hala serviste telefon. Teknoloji biraz şans işi ancak bu yapışkan olayının o ekran sorunlarını doğurduğunu okudum. Telefon her ne kadar canavar gibi olsa da kasası sorunlu biraz. İadem gelirse son çare olarak g3 almayı düşünüyorum, alternatif önerileriniz varsa bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.