Şimdi Ara

Z5 dual neden bu kadar ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Turkiye garantili bile 1100 lira civarı.

Andreno 430
    4k kamera
    SD kart slotu

Xiaomiden bile daha f/p görünüyor. O fiyatta kesinlikle alternatifi yok.
    Tek sorun snapdragon mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• qualcoomun berbat işlemcisi, özelleştirme yok olduğu gibi arm tasarımı, sıcak çalışıyor, 7.0da kaldı, pil berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 11 Mayıs 2018; 13:21:31 >
  • Snapdragon 810 var ben aldim gayet stabil calisiyor telefon telefonu satin almadan sallayanlar konusmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: McManamann

qualcoomun berbat işlemcisi, özelleştirme yok olduğu gibi arm tasarımı, sıcak çalışıyor, 7.0da kaldı, pil berbat
    Elimde lenovo k5 plus var kamera çamur gibi

General mobile bile daha iyi çekiyor

Lenovo uygulama menüsü bile kullanmıyor

Snapdragon 616 var sanırım 810dan daha iyi olamaz herhalde

Android 5.1de kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Elimde lenovo k5 plus var kamera çamur gibi

General mobile bile daha iyi çekiyor

Lenovo uygulama menüsü bile kullanmıyor

Snapdragon 616 var sanırım 810dan daha iyi olamaz herhalde

Android 5.1de kaldım

Alıntıları Göster
    bin lirana yazık değil mi, sony diye 3 yıllık tlf.na o para verilmez
  • SD 810 sayesinde hissedilir bir sıcaklık elde ediyorsun. Kamerası çıktığı zaman iyiydi ancak günümüzde rakiplerine yenik düştü. Kronik 1-2 sorunla karşılaşman çok olası. PUBG mobile de low ayarlarda oynayabiliyorsun. Adreno 430 yeterli gelmiyor. Yazılım desteği de bitti.
  • Snapdragon 810 kullanılan bütün telefon modellerinde kullanıma bağlı bir sıcaklık hissedilmektedir. Sony ile bir ilgisi yok yani. Senin için çok sorun değilse güzel bir telefon. Alınabilir.
  • Benim de dikkatimi çekiyor geçen gün teknosada beyaz olanı 997 tl'ye kadar düştü. Bence fiyatına göre oldukça iyi bir kamera ve donanım sunuyor tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

SD 810 sayesinde hissedilir bir sıcaklık elde ediyorsun. Kamerası çıktığı zaman iyiydi ancak günümüzde rakiplerine yenik düştü. Kronik 1-2 sorunla karşılaşman çok olası. PUBG mobile de low ayarlarda oynayabiliyorsun. Adreno 430 yeterli gelmiyor. Yazılım desteği de bitti.
    Ah hocam ben şu an andreno 405te pubg oynamaya çalışıyorum

Lanet pubg telefonları da pcleri de çöp etti gtx 1050 yetmeyecek.

Bu arada yanlış anlaşılmasın oyun oynamak için telefon almıyorum ancak elimdeki 405ten de farkı olsun istiyorum almışken

Xiaomi mi 5 desek 4k cekim andreno 530 sd820 var ama sdcard yok

Xiaomi A1 desek 4k var sdcard var ama gpu 506

Lg G4 ,LGV10 desek 4k var sdcard var ama gpu iyi değil.

Vs vs

Örnekler çoğaltılabilir.

Bu model bana ne istedin de vermedim ki diyor gibime geldi

• Valla ben ilk çıktığında almıştım hala kullanıyorum,şuana kadar da bir sorun oluşmadı.Isınma sorununa gelince de SD810'un genel sorunu ancak Z5 ve Z5P'de bakır soğutma boruları bulunduğu için diğer SD810'lu modellere göre daha çabuk soğuyor,sıvı soğutma imkanını söylemiyorum zaten

Yani F/P telefonu diyebiliriz şuan için kamera için de Camera Fv5 kullanıldığında fotoğraf çekimlerinde gayet başarılı sonuçlar verebiliyor.
    Ekleme:Örnek fotoğraflar,kendi çekimim
    Ekleme2:Konuya resim koyucaz onu bile yapamıyoruz sayın yönetim nerdesin uyuma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 13 Mayıs 2018; 21:4:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Direk jpg linkini koy hocam hizliresimden

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Direk jpg linkini koy hocam hizliresimden
    Gece eve geçince koyarım

• Z5 ile Z5 dual arasındaki tek fark sım kartı olayı mıdır? İşlemci olarak farkları var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynilar ısınması dışında çok güzel cihaz malesef kıymetini bilmedim parçaladım telefonsuz kaldım

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma fırsatı bulmuştum bir keresinde ve Z5 dual kamera olarak birazda işlemci olarak kırpılmış gibi hissettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanım olarak aynı ikiside arkadaşlar.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Abi ben mediumda adreno 330 ile Pubg oynuyorum Z2 ile. Amma gömdün 430'u şuan, neden oynatmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Abi ben mediumda adreno 330 ile Pubg oynuyorum Z2 ile. Amma gömdün 430'u şuan, neden oynatmasın.
    Ben 405 ile oynadım, ekranım full hd olmasa sorun olmayacak, fhd fazla geliyor

şöyle düşünün; ben 1100 lira veriyorum ve telefon alıyorum, elimdeki telefondan vazgeçip yeni telefon aldığıma göre bi farkı olmalıdır değil mi? Chromeda sörfü herhangi bir telefonda da yapabilirm.

Fazla oynamam fakat bir gün oyun oynamak istesem 1100 lira verdiğim telefon beni boynu bükük mü bırakacak

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam kendim daha yeni denedim. oyunda güncel telefonda z5 premium ile low ayarı üzerinde oynayamıyorssun oyunu.
  • onun ekran 4K ama

Z3 compact ile deneyebilirim. HD çözünürlük

İphone X çok rahat çalıştırıyor, iphone 7 de

Lg G5 hafif akıcılığını yitirerek
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.