Bildirim
Z5 Premiummu yoksa 6S Plus mı??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ikisinin de +- si var -
zevkine kalmış -
Evet sarj avantajı yüzünden sony ağır basıyor 6sin sarjı günü çıkarmaz die düşünüyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensr53 -- 4 Aralık 2015; 17:18:16 > -
6s içine sinmediyse maceraya hiç gerek yok, z5 premium al derimquote:
Orijinalden alıntı: ensr53
Evet sarj avantajı yüzünden sony ağır basıyor 6sin sarjı günü çıkarmaz die düşünüyorum.. -
ya 6s de çok güzel bi telefon ama sarjını malum biliyosunuz dayanmassa ne işe yaradı okadar paraya verilen emek Belki 6s Plus iyi olur sarjı bakımından onuda bilemicem bide jailbreak yapmadan kullanamam gibi yani bir android gibi özgür olmak varken :D bide itunesle cart curtuyla uğraşması var bakalım hayurlısı z5 galiba :D -
Z5Pquote:
ya 6s de çok güzel bi telefon ama sarjını malum biliyosunuz dayanmassa ne işe yaradı okadar paraya verilen emek Belki 6s Plus iyi olur sarjı bakımından onuda bilemicem bide jailbreak yapmadan kullanamam gibi yani bir android gibi özgür olmak varken :D bide itunesle cart curtuyla uğraşması var bakalım hayurlısı z5 galiba :D -
neden Z5P dediniz peki? -
Z5P'nin rakibi 6s plus -
6s plusda olabilir ama android daha bana ağır basıyor -
Z5p al o zaman piyasadaki en iyi ekran onda -
Şöyle bi taktik yaptım 6s plus alıcam yurtdışından 1 sene sonra piyasası düşmediği için z6 falan alabilirim her türlü ikisinide denemiş olucam -
Bence LG V10'a da bir bak derimquote:
Şöyle bi taktik yaptım 6s plus alıcam yurtdışından 1 sene sonra piyasası düşmediği için z6 falan alabilirim her türlü ikisinide denemiş olucam -
onada baktım ama birkaç önemli eksikleri olunca ve baya bi büyük 5.7 boyuna falan vazgeçtim en mantıklıları Z5P 6s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensr53 -- 5 Aralık 2015; 1:05:32 > -
Karar senin. Ama ben bu iki cihaz arasında kalsam z5p alırdım -
z5 premium un ekran çözünürlüğü 6s ide 6s plus ıda katlar. hem 4k foto hemde 4k video çekiyor ekranı da 4k -
note 5 alın -
Z5P varken note 5 alasım gelmiyor zaten hele 2.5sene samsung kullanıyorum haladır, bıkmışlıgım varken tekrar samsunga dönmeyi düşünmüyorum. -
Z5P en uygun Türkiye sony garantili nereden alınabilirquote:
Z5P varken note 5 alasım gelmiyor zaten hele 2.5sene samsung kullanıyorum haladır, bıkmışlıgım varken tekrar samsunga dönmeyi düşünmüyorum. -
6S plus al.itunes ile öyle çok uğraşma gibi bir durumda yok.Bu forumda çok abartıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: castraelectro
z5 premium un ekran çözünürlüğü 6s ide 6s plus ıda katlar. hem 4k foto hemde 4k video çekiyor ekranı da 4k
+1
Benzer içerikler
- iphone 14 alınır mı
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- ipro smart 2.4s
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X