Şimdi Ara

z510 inşaat mühendisligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben inşaat mühendisliği kazandim beni 5 yıl idare edecek laptop arıyorum bu konuda hiç bilgim yok forumda araştırdım z510 coğu kişi tarafından beğenilmiş bendewww.vatanbilgisayar.com/lenovo-z510-core-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-156-2gb-w8-notebook.html almaya karar verdim ama birisi mühendislik çizimleri için i7 almalisin dedi sizce doğru mu?www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z510-intel-core-i7-4702mq-22ghz-8gb-1tb-8-ssd-156-2gb-w8-notebook.html bu ikisi arasindaki 400 icin değer mi?
    filmde izlerim oyunda oynarim ama cok fazla değil başka öneride bulunabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puncher57 -- 12 Ağustos 2014; 17:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z510 mat ekran vatana gidip gordun mu ekrani berbat otesi cizim yapmaktan sogursun film ve dizi izleme aliskanligin varsa bu bilgisayar seni pisman eder.Ekran cok soluk renk diye birsey yok adeta.Asus X550 serisine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaliste

Z510 mat ekran vatana gidip gordun mu ekrani berbat otesi cizim yapmaktan sogursun film ve dizi izleme aliskanligin varsa bu bilgisayar seni pisman eder.Ekran cok soluk renk diye birsey yok adeta.Asus X550 serisine bak.

bimeksde gördüm fena değil forumda ekrana alışılıyor diye okumuşdum teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.