Şimdi Ara

Z5500 için ses kartı ve bağlantı kablosu acil!!!lütfen!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah bana bir sabır birde logitech z5500 verdi geçinip gidiyoz.birde ses kartıyla kablo verseydi düşmeyecekti ama bunada şükür:))evet var ve kutuda bekliyo,bugün ya da yarın gidecek kıbrısa:))abi ben öyle merak ediyorumki bu yüksek kalite sesi ooof of neyse sevgiler
  • walla ben audigy zs ile kullanıorum z-5500 ümü walla bi kes 9 a kadar actım masada ne kadar cerceve biblo vs. varsa asaı indi bası acaip güçlüüüü. cok begeniorum... optic kablosunu da gecen ay teknosa dan 30 ytkye almıstım (biras kasık yemişim galba)
  • MaGeSuKo bende duydum evet wolkywolky kardeş,MaGeSuKo kardeşim doğru söylüyor,AUDİGY 2 ZS kullanıyorum ve SONNN derece memnunum Sende enn kısa zamanda kurda dinle bakalım şu seti,ne yorumlar yapacaksın merak ediyorum Bu arada MaGeSuKo kardeşim yok yaww ne demek kızmak falan,hemde sana,olurmu hiç,tatlı bir sohbet olmuş hatta Hoşçakalın...

• quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

MaGeSuKo bende duydum evet wolkywolky kardeş,MaGeSuKo kardeşim doğru söylüyor,AUDİGY 2 ZS kullanıyorum ve SONNN derece memnunum Sende enn kısa zamanda kurda dinle bakalım şu seti,ne yorumlar yapacaksın merak ediyorum Bu arada MaGeSuKo kardeşim yok yaww ne demek kızmak falan,hemde sana,olurmu hiç,tatlı bir sohbet olmuş hatta Hoşçakalın...

1+

• +1 doğru söylüyo katılıyom bende sevgiler gönderiyorum,hepiniz çok değerli insanlarsınız..
  • Teşekkür ediyoruz @wolkywolky düşüncelerine,sende öylesin Bizden de sana sevgiler...
  • Affan83 MaGeSuKo armagaan Wolverine kardeşlerim..başınızı çok ağrıttın evet ama sorunum büyük lütfen yardımcı olun.sizinlede paylaşmıştık hani dizüstüm ve logitech Z5500 sistemim var ve nasıl bir ses kartı önerirsiniz demiştim.arkadaşlar alacağım yer vatan bilgisayar(taksitler çok)notebook uyumlu audigy 2ZS 7,1 ses kartında optic ya da coax çıkışların olmadığını söylediler e sizde bu ses kartı iyidir destekler demiştiniz şimdi ne yapmamı önerirsiniz?valla az kalsın verecektim siparişi elimde kalacaktı öyle,aklım karıştı biraz yardımcı olabilir misiniz?ya da bu ses kartının harcinide bir model creativeden yine!!lütfen,,sevgiler
  • walla ben pc için olanını kullanıorum audigy 2 zs onda optical cıkıs war ama notebook için olanını bilemem ama arastırıp sana bilgi ewricemm
  • bak buldum bile ses kartı yine crative linki şu girip bak ve yorumları okuhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=219&productid=bd13976
  • CREATIVE SB AUDIGY 2 NX CLA E SES KARTI
    Sound Blaster Audigy 2 External ses kartı
    7.1 kanaldan 3 Boyutlu pozisyonel ses
    USB 2.0 bağlantı
    24-bit/96kHz Sinyal >
    Gürültü oranı : 102 dB
    Dolby Digital® AC-3 5.1 Playback
    Dolby Digital® EX 6.1 Playback
    Windows Media 9 24-bit/96khz 5.1 içeriğe tam destek Kulaklık, 2.1, 4.1, 5.1, 7.1 analog hoparlör sistemlerine destek verir Kulaklık, 2.1, 4.1, 5.1 24-bit / 96kHz dijital hoparlör sistemlerine destek verir
    EAX ADVANCED HD™ Multi-Environment özelliği EAX® 1.0 and 2.0 desteğ(SENİN ÖNERDİĞİN SES KARTI)

İşaret Gürültü Oranı : 108dB
    Ses kalitesi / Bit Derinliği : 24bit/192kHz
    Dijital/ Analog Ses Dönüştürücü : 24-bit/192kHz 7.1 kanal
    Kayıt Kalitesi: 24-bit/96kHz , Stereo
    Desteklediği Ses Standartları
    Sinema :THX,Dolby Digital 5.1, Dolby Digital EX 5.1 ,DTS-ES 6.1
    Oyun: EAX Advanced HD, EAX 1.0 ve 2.0, 3D Ses (64),Multi Enviroment Processing, 3D positional Audio (7.1)
    (BAK BU DA SENİN KULLANDIĞIN SES KARTI SANIRIM)

ARALARINDA GÜRÜLTÜ ORANLARI 24 BİT/192/96 KHZ FARKLILIKLARI VAR SONUÇ OLARK NE OLUR??

• benim kullandıgımla sana tavsiye ettim kart arasında anlayamayacagın kadar küçük bir fark war anlayabilirsen bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

walla ben pc için olanını kullanıorum audigy 2 zs onda optical cıkıs war ama notebook için olanını bilemem ama arastırıp sana bilgi ewricemm

Optik çıkış mı var????????? Bir yanlışın var kardeş Audigy 2 ZS'de optik çıkış yok.
  • MaGeSuKo aynı kartı kullanmıyormusunuz?dahili kartlarda optic çıkış ya da giriş yok mu?armagaan kardeş yoksa bana tavsiye ettiğin seninkiyle aynı mı?fark nedir anlamadım gitti yaa
  • Dahili Audigy 2 ZS'de optik çıkış yok bundan eminim ama Laptop versiyonunda olabilir ona bişey diyemem.

• MaGeSuKo sen dijital çıkışımı kullanıyorsun??nereden bağlıyorsun hoparlöre?senin ses kartı değil mi bu fotosunu gönderdiğin?ya anladığım kadarıyla sende optik ya coax çıkışı olan bir ses kartı kullanmıyorsun ama sesin mükemmel olduğunu söylüyorsun!!!
  • Evet bu resimdeki bendeki kartın aynısı ben hem stereo jackları kullanıyorum (6 channel Direct icin) Hemde Dijital out'u kullanıyorum (Coax olarak) Coax diye bir çıkış yok coax bir kablo tipi tıpkı RCA, mono, veya Jack gibi ama coax dijital veri taşıyabiliyor diğerlerinden farklı olarak oyüzden digital out a coax kablo taktığında dijital sinyal alıyorsun.
  • MaGeSuKo anladım seni ama bu çıkışlardan her ikisinide kullanmak ne fayda sağlar?sen birini tercih etsen yeterli değil midir?ya ben hiç bişe bilmiyor muyum?.peki ben ne yapmalıyım şimdi?bir tane ses kartı almasına alacağız sonra birde bu ses kartı için kablo.ya bu notebook uyumlu olan creative audigy 2 ZS http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=15150
    bunu alsak bağlantıları nasıl yapacağız?bu ses kartını araştırdım coax ya da optic .ıkışı ya da girişi yok!sonram birde http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=219&productid=bd13976 bu ses kartı var external olarak.fakat bununda ds oranları düşük.yani notebook a olan 104 db 24 bit 192 khz iken,bu external usb olan 102 db 24 bit 96 khz!kafayı yiyebilir miyim arkadaşım?
    ne yapayım sağlm bi akıl ver.sonram diyeyimki kardeşim ellerinden öpeyim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 5 Eylül 2005, 21:48:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

MaGeSuKo anladım seni ama bu çıkışlardan her ikisinide kullanmak ne fayda sağlar?sen birini tercih etsen yeterli değil midir?ya ben hiç bişe bilmiyor muyum?.peki ben ne yapmalıyım şimdi?bir tane ses kartı almasına alacağız sonra birde bu ses kartı için kablo.ya bu notebook uyumlu olan creative audigy 2 ZS http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=15150
    bunu alsak bağlantıları nasıl yapacağız?bu ses kartını araştırdım coax ya da optic .ıkışı ya da girişi yok!sonram birde http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=219&productid=bd13976 bu ses kartı var external olarak.fakat bununda ds oranları düşük.yani notebook a olan 104 db 24 bit 192 khz iken,bu external usb olan 102 db 24 bit 96 khz!kafayı yiyebilir miyim arkadaşım?
    ne yapayım sağlm bi akıl ver.sonram diyeyimki kardeşim ellerinden öpeyim sana

İkisinide kullanmak söyle bir fayda sağlıyor tek tuşa basarak dijital e veya analog'a geçiş yapabiliyorum.
    Notebook için olan audigy 2 ZS nin verdiğin linkteki resminde 3 stereo çıkış görünüyor onları kullanarak z5500'ü analog olarak bağlarsın birde Optik out'u var mı almadan önce onu sorarsın varsa optik kablo kullanarak aynı anda dijitalde bağlarsın sorun kalmaz. Araştırdım optik çıkış yok diyorsun ama ses kartının resimlerinde ben bir optik out gördüm diye hatırlıyorum arkasında iki çıkış var onlar ne yakından bakma şansın oldumu resimde orda ne oldugu yazıyor ama resim kücük oldugu icin okuyamadim.

• ya vatanbilgisayarda satan adamlara sordum. yok dediler.allahım ya ne anladık biz bu işten? :)ya dolby digital çıkış olan bir sistemde heralde optic çıkış olmalıdır heralde.ya ba bende hatırlıyom şimdi sana fotosunu gönderiyom bir bak sani orada 3 tane stereo birde yanında bir tane daha çıkış var gibi değil mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=15150
  • Bu resimden hicbisey belli olmuyor ordaki siyah olan kabloyu diyosan o degil benim dedigim cıkıslar kartın sag ve solunda sanırım biri kulaklik öbürüde ya optik in ya da out olması lazım ürünün kutusunda cıkısların resmi var kutusunu eline alıp bir bak orda ne yazıyo oku
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.