Şimdi Ara

Z5500 için ses kartı ve bağlantı kablosu acil!!!lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z5500 logitech marka hoparlörü bağlamak için istenildiğinde dizüstünde isteinildiğinde masaüstünde kullanmak için ses kartı ve bu bağlantıları gerçekleştirmek için coax ve optical kabloya ihtiyacım var yardımlarınız lütfen!!!!ne marka hangi model önerirsiniz,hadi beyler yorumlarınız lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 31 Ağustos 2005, 23:17:17 >

• Optic veya coax. kablo için özellikle bir marka aramak yorucu olabilir. Tamam, bende 2 adet coax. kablo var, biri diğerinden daha kaliteli malzemeli ama ses kaliteleri aynı. Yani alacağın yerde optic veya coax. kablo arıyorum dediğin zaman sana mutlaka iyi bişey verirler.. Marka bağlılığı olmadan.. Ama özellikle marka tavsiye edecek arkadaşlar buyursun yazsın tabii..
  • yani bunu nereden isteyebilirim?atıyorum vatanbilgisayara bana optik ya da coax kablo gönderin hoparlörde kullanacam dediğimde işlem tamam mıdır?ya da coax mı olsun optical mi?siz hangisini önerirsiniz?bu coaxial kablo http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=11919
    bu yazacağım ikinci adreste optik kablo işte http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=11921 markayı geçtik ama önemli olan in/out lar heralde!!! .birde siz audigy 2zs kullanıyorsunuz sanırım.bende aynı ses kartının notebook a olanını düşünüyorum umarım son derece keyifli yüksek kalite bir ses ulaşabilirim değil mi?notebook a uyarlanmış ses kartının linkini veriyorum bir bakar mısınız? http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=15150 sanırım bu adresteki üründe laptopla kullanmama fayda sağlayacaktır öyle mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 31 Ağustos 2005, 17:39:46 >

• Linkini verdiğin yerler optic ve coax. kablo linkleri zaten. Yani o kablolar işini görür laptop ile.. Laptopta uygun girişler olsun yeter ki..
    Öte yandan son linkteki kart ise tam laptop için yapılmış. Çok da iyi bir kart.. Seçim senin tabii..
  • Wolkywolky benden aldığın cevaplar seni kesmemiş sanırım aynı soruları birdaha sormuşsun.
  • yok kamuoyunun fikri çok önemli ilerde siyasete atılacam :))yok be kardeşim yaa can sıkıntısı işte bilgi birikimi olanların fikirlerini almak önemli.herkes farklı yaşar dolayısıyla tecrübe önemlidir bütün amacım bu bu ürünlerden kullananlar + ları - leri daha iyi görürler fikirleri olanlar paylaşsın istedim.1,5 metrelik optic kablo ile notebook audigy 2ZS siparişini vatan bilgisayardan verecem.zaten dizüstü ve hoparlöt duruyo öyle kutusunda,açıkçası daha kurmadım bile acaba nasıl bi ses verir çok merak ediyom..hemde çoook

• Kurunca bir resim bekliyoruz artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya MaGeSuKo bu ses nasıl bir ses dersin?çooook yüksek ve kaliteli olmaması için bir neden var mı?bir kaç sağlam söz bekliyorum sistem var ama kuramadım yaa kurunca fotoğraf da ne?:))söz söz!!ama sen kullanan biri olarak ne dersin??manyak mı?şöyle böyle mi?
  • Z5500'den mi bahsediyoruz? Valla anlatılmaz yaşanır diyeyim Birincisi müthiş güçlü. Almadan önce 12-13 farklı review okudum ve hemen hepsinden tam not aldığını gördüm tek sorun bazen şarkıya göre basın tizleri bastırması diyordu ki ben pek öyle bişey hissetmedim. Sesi oldukça dolgun ve 20 kademeden daha 5-6'da evi doldurmaya yetiyor gerisini sen düşün baslar çok kuvvetli tizler mükemmel olmasada oldukça iyi diyebilirim. Decoderi biraz dizaynda hatalı şu bakımdan tuslara basınca hafif oldugundan masada kayıp arkaya kayabiliyor bende masada durdugu yerin arkasına bir parca yapistirdim cözüm olarak artık bi yere kıpırdayamıyor. Uydular oldukça büyük kücük masada sorun yaratabilir ama bir okadarda saglam görünüyor. Merak ettiklerini sor yanıtlayalım

• magesuko kardeş bende birgün logi z-5500 alıp sizin gibi şanslı insanlar sınıfına girdiğimde dekoder kaymasın diye masaya küçük bir parça yapıştırırım artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekcig

magesuko kardeş bende birgün logi z-5500 alıp sizin gibi şanslı insanlar sınıfına girdiğimde dekoder kaymasın diye masaya küçük bir parça yapıştırırım artık

Yapıştır tabii kardeş senin neyin eksik Allah nasip etsin sanada inşallah

• arkadaşlar bende bir z-5500 kullanıcısı olarak MaGeSuKo kardeşime katılmakla beraber şunu eklemek istiyorum,@wolkywolky dostum,inan büyük 50 metrekare alanda müzik dinlerken özellikle yarısına kadar açamıyorsun aleti ve hep diğer z-5500 kullanıcısı arkadaşlara söylediğim ve tavsiye ettiğim olay şudur,setin gücünü ve kalitesini görmek için en az 50 metrekare+daha da büyük alanlara koyun ve o alanın neresine giderseniz gidin BASS sesinin heryerde eşit ve fazlasıyla yoğun olduğunu göreceksiniz,ama setin hakkını vermek için iyi bir ses kartıyla besleyin güzelim z-5500'lerimizi Bu arada @tekcig kardeş,umuyorum sen ve diğer isteyen birçok arkadaşımızda ennn kısa zamanda sahip olur bu sete,hoşçakalın,saygılar...Bu arada unutmadan,İNANILMAZ güzel ve yerinde bir özelliği var DİJİTAL DECODER'in,kulaklık dahil,aynı anda 7 farklı elektronik ürüne birden bağlanıp,istenildiğinde kumandadan seçilerek istediğinizden ses alıyorsunuz

• valla bende eksik olan PARA, oda olsun seninkinden daha büyüğünü yapıştıracam hiç titremesin ....:)))
    quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

Orjinalden alıntı: tekcig

magesuko kardeş bende birgün logi z-5500 alıp sizin gibi şanslı insanlar sınıfına girdiğimde dekoder kaymasın diye masaya küçük bir parça yapıştırırım artık

Yapıştır tabii kardeş senin neyin eksik Allah nasip etsin sanada inşallah

• Elektrik elektronik mühendisi bu ülkede parasızsa vay haline bu ülkenin
  • baba aslında ülke standartlarının üstünde kazanıyorum Allahaşükür ama parayı bu setten önce ayırmak zorunda olduğum iki tane çocuğum var. birde en büyük engel hatun valla ne yalan söyleyim. bana kalsa bu sistemi çoktan alırım ve harcadığım parayada hiç acımam şimdilik arkadaştan crt 5700 aldık onla avunuyoz biraz durumu düzelteyim iyi bişey alacm
  • Hatun ne karışır kardeş yaw ihtiyaç varde olsun bitsin onada istediği bişeyi alırsın ödeşirsiniz (Şaka yapıyorum sakın yanlış anlama aile işlerinize karışma gibi bi niyetim yok kesinlikle ) Şaka maka crt 5700'de iyi bir settin arkadaşını kandırabilirsen satın almanı öneririm
  • alacazda hıyar herif sete 250 dolar istiyor kullanılmış mala vermem o parayı
    sence değermi
  • Ben benim crt 5700'ü samimi bir arkadaşa 200$'a satmıştım o da 50 dolar insin aşağı setin sıfırı şu an bulunsa zaten 300$ olurdu maksimum 200$ a indirt bence.
  • Affan83 öyle güzel övüp öyle büyüledinki bu ürünü yoksa bile alınır:))ya sen bu sistemi dizüstünde mi yoksam masaüstündemi kullanıyorsun?ve merak ettiğim bişe hangi marka hangi model ses kartı kullandığın ayıptır sorması,ya da önereceğin bişe :))MaGeSuKo duymasın söyleme ona sevgiler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

Affan83 öyle güzel övüp öyle büyüledinki bu ürünü yoksa bile alınır:))ya sen bu sistemi dizüstünde mi yoksam masaüstündemi kullanıyorsun?ve merak ettiğim bişe hangi marka hangi model ses kartı kullandığın ayıptır sorması,ya da önereceğin bişe :))MaGeSuKo duymasın söyleme ona sevgiler...

Duydum bile! Affan kardeşimden önce ben cevap vereyim onun adına kızmazsa ondada Audigy 2 ZS var ve masaüstüde kullanıyor. Şimdi yanlış anlamadıysam Wolkywolky sende z5500 var ama kutusunda mı duruyor? Eğer öyleyse nasıl sabrediyosun kardeş yaw??

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.