Şimdi Ara

Z5500 için ses kartı ve bağlantı kablosu acil!!!lütfen!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşey güzel gidiyo devam et kardeş :))sağlam bir test haydi ehuahuhe.sende şimdi bir yuvaya takılan birde bana önerdiğin iki ses kartı var değil mi?kristal berraklığında ses bana önderdiğinden geliyo sanırım.diğerinden ise midleri kötü ama bası iyi diyosun.bizim almak istediğimize yani senin önderdiğine hafif bas verdin şimdi nasıl? :)

neyse sağlam sonuç,gerçekten çok teşekkürler..çok saoL
  • ewet su an iki laptop bi pc war pcde de 005 decoderli jazz 9940 war theatre modu acık (audigy zs) datron laptopda sana önderdiim hpde de yuvaya takılan war su an en yogun bas jazzdan gelio sonra sana önderdiimden sonra yuvaya takılandan sesi birascıkdaha actım gayet güsel bak dediğim gibi midlerde zorlanıo o yuvaya takılan benim önderdiimde bas az gelio ama z-5500den acınca bişi kalmıo ortada.
  • walla test sonuclandı!!! 5 kişi yaptık bu testi 4 kişi oyunu benim dediğim karta verdi dier 1 kişi nedense yuvaya takılan karta verdi.durum bundan ibaret gerisi sana kalmıs
  • kardeşim çok teşekkürler.bişe soracam,bu yuvaya takılan pcmcia olan ses kartında hani bir kişi geçer not vermiş onaylamış ya?bunda optic giriş ya da çıkış var mı bağlantıları nasıl yaptınız yani????bana bunu söyler misin bi?çok teşekkür ederim ellerine sağlık,çok mersii
  • walla benim önerdiğimde optic ve coax. cıkıs bulunmakta.dierine dikkat etmedim cunku arkadasalr bagladı olsa ne olur olmasa ne olur bundan daha iyi ses gelioyor.ayrıca dün bu ses kartına optical ve 6ch direct ile bagladım.mp3lerde her zaman 6ch direct daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 8 Eylül 2005, 9:34:10 >
  • ya evet senin önerdiğinde var.dün bunlar için özellikle adanaya gidip inceledim.senin önerdiğin güzel ama küçük,thx sertifikası yok sonra sadece5,1 ve 24 bir 96 khz.fakat yuvaya takılan 104 db 24 bit 192 khz.thx sertifiklaı ve 7,1 + sı var.sonram coax giriş çıkış aynı zamanda 6 kanal direkt bağlantı var!ne bilim benim için çok şey yaptın teşekkür ederim ama yuvaya takılandan yanayım gibi!çünkü dün birebir inceleme şansım oldu! :))senin önerdiğinide inceledim.ne bilim yuvya takılan mantıklı!!kabloları bile aldım..
  • CREATIVE SB AUDIGY 2 NX CLA E SES KARTI
    Sound Blaster Audigy 2 External ses kartı
    7.1 kanaldan 3 Boyutlu pozisyonel ses
    USB 2.0 bağlantı
    24-bit/96kHz Sinyal >
    Gürültü oranı : 102 dB
    Dolby Digital® AC-3 5.1 Playback
    Dolby Digital® EX 6.1 Playback
    Windows Media 9 24-bit/96khz 5.1 içeriğe tam destek Kulaklık, 2.1, 4.1, 5.1, 7.1 analog hoparlör sistemlerine destek verir Kulaklık, 2.1, 4.1, 5.1 24-bit / 96kHz dijital hoparlör sistemlerine destek verir
    EAX ADVANCED HD™ Multi-Environment özelliği EAX® 1.0 and 2.0 desteği

kim demiş 5.1 diye bi tek digital baglarsan 5.1 valla sana kalmıs yuvaya takılan da da optic ve coax. cıkıs mevcut galiba öle mi???
  • kardeşim beni yanlış anlamıyorsun di mi?bak çok üzülürüm!samimi olmak gerekirse bence yuvaya takılan daha iyi neden dersen özelliklerini biraz önce yazdım.sonra bu ses kartında hem optic çıkış hemde giriş var kim demiş yok diye?dün teknosa da inceledim.ama seninkinde 7,1 dijital yok mesela anladın?bunda var hem bu thx sertifiklaı bu çok önemli!!104 db ve 24 bit 192 khz.ya aslında dün yazacaktımda gelemedim pc başına!yuvaya takılan tercihimdir çünkü ikisinide elime aldım inceledim,elime aldım yani:))vatan bilgisayarada soruyorum yuvaya takılanda optic var mı diye adam yok diyo!bunlar bişe bilmiyo yaa.deveye niye boyun uzun demişler gerisini sen getir işte:))ama çok öptüm seni sevgiler gönderiyorum sana benim için bişiler yaptın.ya bu bir arkadaşın neden yuvaya takılanı tercih etti bende onu anlamadım yani:)) ekteki resime göz at bak istersen!!MaGeSuKo kardeşim sen çok sağlam hatırlıyorsun,ya bide varya bu harici olan ses kartı o kadar basit duruyorki yani logitech sistemim olmasa yolda görsem sallamam bile :)))teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 8 Eylül 2005, 10:30:35 >

• armagaan ??
  • yok canım ne yanlıs anlaması :)) son tercih senindir çünkü sen kullanacaksın simdiden hayırlı olsun
  • ya en son gönderdiğimi inceledin iyice okuduysan sorun yok
    kardeşim armagaan beni kırmadı bişiler yaptı ben bndan büyük keyif aldım mutlu oldum.sonrasında bir takım gerçekleri göz önünde tutarak böyle ir karar aldım.çok saoL :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

kardeşim beni yanlış anlamıyorsun di mi?bak çok üzülürüm!samimi olmak gerekirse bence yuvaya takılan daha iyi neden dersen özelliklerini biraz önce yazdım.sonra bu ses kartında hem optic çıkış hemde giriş var kim demiş yok diye?dün teknosa da inceledim.ama seninkinde 7,1 dijital yok mesela anladın?bunda var hem bu thx sertifiklaı bu çok önemli!!104 db ve 24 bit 192 khz.ya aslında dün yazacaktımda gelemedim pc başına!yuvaya takılan tercihimdir çünkü ikisinide elime aldım inceledim,elime aldım yani:))vatan bilgisayarada soruyorum yuvaya takılanda optic var mı diye adam yok diyo!bunlar bişe bilmiyo yaa.deveye niye boyun uzun demişler gerisini sen getir işte:))ama çok öptüm seni sevgiler gönderiyorum sana benim için bişiler yaptın.ya bu bir arkadaşın neden yuvaya takılanı tercih etti bende onu anlamadım yani:)) ekteki resime göz at bak istersen!!MaGeSuKo kardeşim sen çok sağlam hatırlıyorsun,ya bide varya bu harici olan ses kartı o kadar basit duruyorki yani logitech sistemim olmasa yolda görsem sallamam bile :)))teşekkürler..

Bak Wolkywolky ben sana ne demiştim? Ben gördüm diye hatırlıyorum kutunun üzerinde yazıyo demiş kutuya yakından bakmanı tavsiye etmiştim bak varmış optic gördün mü? Vatanbilgisayardaki mallara sorarsan yok derler cünkü haberleri yok! Oyüzden kutuyu al kendin incele demiştim neyse sorunun hallolduguna sevindim hayırlı olsun

• çok teşekkürler kardeşim saoL dileklerin için.aldım elime kutuyu teknosa da açtırdım üründe var abicim optic in/out bunlar gerçekten bişe bilmiolar ya inan bana!! :)ya neyse sorunu hallettik ya rahatım artık.audigy notebook 2 zs tamam!!
    MaGeSuKo +1

hocam ama harbiden bir sorunu sağlam hallettik araştırmak konuşmak yardım almak sormak soruşturmak güzel şeyler...sora sora bağdatıda bulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 8 Eylül 2005, 18:04:40 >

• ARKADAŞLAR BU FORUMDA SORULAN SORULARA GÜZEL CEVAPLAR BULUNMUŞTUR VE FORUM AMACINA ULAŞMIŞTIR.SONOMA CENTRİNO CASPER MARKA CPW-2000 7685B DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR VE LOGİTECH Z-5500 HOARLÖR SİSTEMİ İÇİN PCMCİA YUVADAN OLMAK ÜZERE CREATİVE AUDİGY 2 ZS NOTEBOOK SES KARTINA KARAR VERİLMİŞTİR.BİLMEYENLERE DUYURULUR,HERKESE KOLAY GELSİN,ARKADAŞLARA YARDIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER...
  • Kolay değil, o bir mod. zaten..
  • Wolverine ? ne dediğini düşünüyorum düşünüyorum anlayamıyorum.sabah yeni kalktığımdan heralde,öğlene doğru birdaha okurum o zaman iyi anlarım :)))harbi ciddiyim ne dion sen yaa?? :))

• @MaGeSuKo bilir ancak, aramızda yani, o anlar..
    quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

Wolverine ? ne dediğini düşünüyorum düşünüyorum anlayamıyorum.sabah yeni kalktığımdan heralde,öğlene doğru birdaha okurum o zaman iyi anlarım :)))harbi ciddiyim ne dion sen yaa?? :))

• bende bilsem ne olurkii lütfeeen.. :D
    şımarmayın leeeeyn.mod. derken moderatörden mi bashediyon? :)) sen öyle dersen bende derimki bunların hepsini biliyodum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 11 Eylül 2005, 14:26:38 >
  • form kapanmıştır,kolay gelsin
  • yaww arkadaşlar olay nedir,kim mod?Neler oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.