Şimdi Ara

Z5500 için ses kartı ve bağlantı kablosu acil!!!lütfen!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben adana pozantıdan yazıyorum,burada creative ses kartı bulmayı boşver nefes aldığına su içtiğine dua et :)) adanayada gitme şansım şu aralar yok.MaGeSuKo kardeş senin memleket nere?yakınlarında bunlardan satan arkadaş var mı?benim için bir incelesen bana söylesen bu olur ya da iyi diyede banada sadece siparişi vermek kalsa,çünkü bunu kıbrısta bulmakta zor!rica etsem!notebook pcmcia ya da audigy 2 NX modellerine bir baksan neyse masrafını çeksek
    durum bundan ibaret yapabileceğim bişe yok inan neyse.teşekkürler...
  • Eğer teknosa veya benzeri bi yere yolum düşerse bakıcam senin yerine ama nezaman gidebilirim bilmiyorum sen netten bir arastir bukadar zor olmamasi lazim yaw yılan hikayesine cevirdin valla
  • ya sorma şimdi vatanbilgisayarı aradım bu pcmcia çıkışlı notebook a göre olan varya?onu sordum kesinlikle optic ya da coax çıkış yok sadece o 3 kabloyu direct bağlayabiliyorsun!bu da bizim işimize gelmez dimi?dijitali kullanamdıktan sonra bir anlamı yok sanırım.sonr aben diyorumi hani bu external audigy ses kartı varya?onu mu alsam acaba!24 bit 96 khz ve 102 db.oysa sizin kullandıklarınız 24 bit 192 khz ve 104 ya da 108 db.aralarındaki fark bu birde thx olayı varmıdır bu ikinci bahsettiğimde acaba.ya 6 kanal direct olursa bu ses kartı yani bu beraber incelediğimizin ne anlamaı olacaktırki?dijital olmuyo o zaman değil mi?valla çözülmedi kaldı öyle :))
  • Eğer optik yada coax bağlayamazsan tabii dijital olarak alamazsın sesi eğer DVD falan izlemiyorum diyosan analog yeter Audigy 2 NX hakkında hic bir bilgim yok onda hangi çıkışlar varmış?
  • verdiğin linkte optik çıkış var digital olarak ses alabilirsin bunla
  • error kardeş sendeki ses kartıda sanırım audigy 2 ZS dahili mi?ya şimdi iki adet ses kartı var hangisini alsam ne yapsam konusunda büyük bir tereddütteyim.externalin çıkışları zayıf gibi geldi sanki.notebook pcmcia olanda da optic ya da coax çıkış yok dert anlayacağın!!!
  • error MaGeSuKo armagaan affan83 Wolverine??!!allah rızası diyeyim artık lütfen bir ses kartı..
  • walla ben sana bi tane tavsiye etmiştim hala üstüne basa basa onu tavsiye ediorumm gayet güsel bence z-5500leri digital olarak da baglayabilirsin o karta
  • Kardeş valla Laptoplarla hiç işim olmadı oyuzden bişey diyemiyorum kusura bakma O bahsi gecen harici NX i hic bilmiyorum maalesef
  • MaGeSuKo inşallah seninde laptopun olur :)sende görürsün gününü.armagaan?emin misin bu kartta?ses kaltesi yeterli olacak mıdır?
  • walla bence fazlasıyla yeterli olur bilmem söledimmi bi arkadas ta o kartı kullanıo laptopunda creative 5700 war onda onları baglıo birkerseinde bise getirdi laptopu bagladık z-5500leri gayet güsel walla bide ayar yaptık.sesi actıımısda laptop saga sola oynamaya basladı we seste inan bana en ufak bi catlama olmuyor... bence o kartı al
  • tm anladım kardeş sanırım o dediğini alacam ben saoL..
    ya dediğine göre laptopu ve hoparlörü birbirine tamamlayan cinsten yetecektir heralde.sonuçta audigy değil mi?notebook pcmcia yuvasına göre olanını alamicaz çünkü optik ya da coax çıkış yok.ama o da thx sertifikalı bilmem napcaz :))ama senin dediğini alcam gibi çok çok saoL
  • walla ben o yuvaya takılanı tavsiye etmem. her neyse senin laptop usb 2.0 dimi alıp da o kartın bosta kalması da war cunku.ewet o kart audigy
  • ya neden tavsiye etmezsin onu?laptopda usb 2,0 pcmcia da var.aklım karışıtık ama bu yuvaya takılanda thx sertifikasıda var!
  • onu kullanan tanıdıgım da war ikisine de bagladık z-5500 dediim kartta performans fark edilcek kadar yuksek.ondan tavsiye etmiorum.benim dediğimden al bak dinle beni pişman olmassın
  • senin arkadaşlarından hem notebook yuvasına takılan ses kartı sistemi kullanan var hem de o bahsettiğin harici audigy NX ses kartından kullanan var ve sen bana o küçük yuvaya gireni önermiyorsun öyle mi?ya hocam pnun thx sertifikası bana şiddetle önerdiğin thx sertifikası yok :((
  • ya yemişim thx sertifikasını ben o kartı gördüm bugün senin için apartmanda birinde daha z-5500 war alıcam onun laptopu ve z-5500leri test yapıcam bilgisleri aktarırım sana
  • tn kardeşim bekliyorum çok teşekkür ederim çok saol...
  • walla suan iki sette kısık seste calıo iki laptop da yan yana dediğim kart olan coax. den baglı dieri opticden coax. baglı olandan kristal berraklıgında ses gelio dieri midlerde zorlanıo ama basları cok az daha iyi sanki bende dierinden bası bir kademe actım simdilik bu kadar acıom sesi saat gecsin zorlıcam bakalım sonuc ne olcak ama ben eminim nx kazancakkk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.