Şimdi Ara

Z5500 için ses kartı ve bağlantı kablosu acil!!!lütfen!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam Arkadaşlar, foruma yeni katıldım, hemen konuya giricem, bahsettiiniz ve incelediiniz Creative kartı 5 aydır kullanıyorum(PCMCIA) olanı, diğer nx olan harici onun yanından bile geçemez, inanın bana, ben de bi midi klavye almayı düşünüyorum, bakıcam artıkın, yanlız creative ile ilgili bi uyarı yapmak istiyorum, bakın bu kartın iki tipi var, retail ve box versiyonu türkiyede satılan box zannedersem, en büyük handikap, bazı notebooklarda
    kartın tam oturmaması, yada yuvanın kısa-uzun kalması, bu çok cidi bi sorun çünkü creative'in forumu bu problemle dolu, texas marka PCMCIA olanlar düşünmesin bile, uyumsuz, bir de driverlar hala tam randımanlı çalışmıyor, sürekli siteyi inceliyorum ama şu anda bi betadan başka bişi yok,en çok memnunum,bug lı updateleri yapmazsanız, notebook'un internal speakerlarından ses gelmiyor, bi çok oyunda eax sadece cızırtı yapıyor, ama bu kartı alın, ben çok memnununum, sesi çok berrak ve basları çok çok iyi, 7.1de denemedim ama 5.1 çok iyi ama ben bi kulaklık hastasıyım ve kulaklıkla bırakamazsınız, mp3ünüz yavan gelir uyarıyorum.....

• Ne problemli bir kartmış ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: synthesizer

Selam Arkadaşlar, foruma yeni katıldım, hemen konuya giricem, bahsettiiniz ve incelediiniz Creative kartı 5 aydır kullanıyorum(PCMCIA) olanı, diğer nx olan harici onun yanından bile geçemez, inanın bana, ben de bi midi klavye almayı düşünüyorum, bakıcam artıkın, yanlız creative ile ilgili bi uyarı yapmak istiyorum, bakın bu kartın iki tipi var, retail ve box versiyonu türkiyede satılan box zannedersem, en büyük handikap, bazı notebooklarda
    kartın tam oturmaması, yada yuvanın kısa-uzun kalması, bu çok cidi bi sorun çünkü creative'in forumu bu problemle dolu, texas marka PCMCIA olanlar düşünmesin bile, uyumsuz, bir de driverlar hala tam randımanlı çalışmıyor, sürekli siteyi inceliyorum ama şu anda bi betadan başka bişi yok,en çok memnunum,bug lı updateleri yapmazsanız, notebook'un internal speakerlarından ses gelmiyor, bi çok oyunda eax sadece cızırtı yapıyor, ama bu kartı alın, ben çok memnununum, sesi çok berrak ve basları çok çok iyi, 7.1de denemedim ama 5.1 çok iyi ama ben bi kulaklık hastasıyım ve kulaklıkla bırakamazsınız, mp3ünüz yavan gelir uyarıyorum.....

KARDEŞ SEN NE DİYON YAA?kartı aldıktan sonra mı diyon bunları?ben aldım dizüstünü bekliyorum.retair mı yoksa box mu bilmiyorum ama vatan bilgisayardan aldım bu pcmcia notebook creative marka ses kartını.dizüstümde casper.bir problem çıkartmaz zannetmiyorum.ben çünkü daha önce wireless karta kullanmıştım.hatırladığım kadarıyla,pcmcia dediğin zaman aynen usb gibi standart bir girişin olduğu..biraz aydınlatırsan eğer sevinirim..bu sorun sadece bende formuda ben açtım,
    volkan374@hotmail.com adresine gelirsen daha iyi hallederiz ok?teşekkürler kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 22 Eylül 2005, 9:23:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: synthesizer

Selam Arkadaşlar, foruma yeni katıldım, hemen konuya giricem, bahsettiiniz ve incelediiniz Creative kartı 5 aydır kullanıyorum(PCMCIA) olanı, diğer nx olan harici onun yanından bile geçemez, inanın bana, ben de bi midi klavye almayı düşünüyorum, bakıcam artıkın, yanlız creative ile ilgili bi uyarı yapmak istiyorum, bakın bu kartın iki tipi var, retail ve box versiyonu türkiyede satılan box zannedersem, en büyük handikap, bazı notebooklarda

o kadar hzlı yazmışsınki dediklerini anlamakta hala zorlanıyorum.
    ee bir cevap yazmadın

• ewet biraz hızlı yazmışım, bu kez yavaş yazimm:))
    öncelikle ben bu karttan ne kadar sorun olsada memnunum,işte sana bi kaç nokta

1.ben de vatandan aldım ve vatan da satılan box versiyonu, iki versiyon arasındaki fark kartın mm'lik de olsa boyut farkı bizdeki sorunsuz olanı mrk etme:)

2.yukarda bişey yanlış yazmışım, texas haric bir kısım PCMCIA controller'lar la uyumsuz creative in eski forumlarında çok bahseder, ama genelde dell markalar bu controller'ı kullanıyo CASPER da sorun çıkmaz inşallah, benim ki datron, bi sorun yok, sorun dediim şey de popping dedikleri bi cızırtı tarzı sorun, tamamen fiziksel bişi..böyle bi sorun olursa VATAN kartı geri almıyor söliyim..ben almadan önce sordum,kabul etmiyolarmış,riske girdim ama bişi olmadı:))

3.CD içindeki driver'lar güzel ama kart takılıyken hoparlörler çalışmıyor, bu model çıktığında bilinen bi özellikti, daha sonra creative bi patch ile sorunu çözdü ama bu kez sound banklar felan çalışmıyor, halen de bu patchler(6-7 tane) yüklendiğinde midi soundbankleri çalışmıyor, deişik sorunlarda çıkabiliyor, mesela eax menüsü kayboluyor felan falan, şimdi bir beta driver çıkmış, sorunsuz diyolar ama ben cd içinden çıkanları kullanıyorum, notebook speakerlar çalışmıyor ama stabil bi driver daha iyi dimi:)zaten kulaklık daha iyi..gerektiğinde flaş bellek gibi çıkartıyorsun, yeniden eski ses kartından ses alabiliyorsun...çok şık:)

4.mailini msn listeme ekledim mail adresim.msnin yoksa da sana bi mail gelmiştir ordan bana ulaşabilirsin

5.kartla ilgili özellik sölememe gerek yok herhalde,THX onayı ve ayarları(bi işime yaramıyor aslında bence), EAX 4.0 HD, uyumlu oyunlarda çok güzel, 106 yada 104 tam hatırlayamıyorum db noise ratio, artık bassların çatlamayacak hehehehehe, istemediğin kadar bass ve tiz seni bekliyor,

6. pili fazla harcamıyor, üstelik performansı manyak artııyor, şöle ki, ben de dance e jay serisi omple var örneğin versiyon 7 de, pil modunda çok fazla sample olduğunda zorlanıyordu ,yukarda işlemci grafiği var ve acip zorlanıyordu, şimdi ise otobüste açıp mix yapabiliyorum, cpu grafii %30 u geçmiyor yaaaaaaa,işte bu yüzden bayılıyorum,

7.san andreası pil modunda 1280x1024 oynuyabildim hehehehe (ama eax bazen kafayı yiebiliyor:) o kadar olcek.

son olarak bir sürü driver ve patch olayı var yardımcı olamaya çalışırım ama benim yaptığım gibi yap
    cd deki driverı kullan:)) bye

• arkadaşlar bu logitech z 5500 hoparlöre takılan optik kablo, audigy 2 zs ses kartının hangi girişine takılıyo, ben göremedimde..yada nasal takabiliriz

http://img518.imageshack.us/img518/6673/bgek029405rw.jpg
  • arkadaşım normal kulaklık taktığın jack içinden kırmızı bir ışık görünür hiç dikkatini çekmedimi, optik kablo da normal jack'a takılıyo, o kırmızı ışık da optik kabloyla iletilecek müzik:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.