Şimdi Ara

z5500 le takaslayimmi bi fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar shuan evimde alesis ra300 amfi denox studio 5 trafolu hoporlor (2adet) 1 adet studio2 hoporlor 1 adet studio3 hoporlor ve 2 adet ma audio sub bass var 1000X2 seklinde ben bu sistemi z5500 le takas edmeyi dusunuyorum nedenime gelince sistem anlog oldugu icin iceride sesi donduremiorum dolayisi ile bi film hastasi oldugum icin ve z5500 e suan para yatirmak istemedigim icin bu komple sisteme takasa giricem bi arkadasimla arkadasim sistemi 0 alicak benim sistemim ise 1 senelik var amfi bile hala 476 milyon civari acaba takaslarsam cok pisman olurmuyum die dusunuyorum evde aldigim ses oldukca iyi be yapsam biras fikir verirdrniz sevinirim ozellikle z5500 kullanicilari sistemi hakkInda bunla deishmeye degermi bilgi verirse cok sevinirim suanki sistemim analog saygilar..

• Ben gecen gün bimeks te dinledim z5500 ü ve steryo olarak yani dolby değil iki kolon calısıyor center ve arka kolonlar baglı olmadan sadece bass ve on iki kolon ... Tittretti orayı herkes söyle bir döndü baktı ne oluyor diye elemanda kovulmamak için hemen kıstı zaten :) teşekkür ettim uzaklaştım almayı düşündüğünde gel konuşuruz yine dedi tamam saoalsın dedim... Bass knusunda hiç şüphen olmasın cnkü gerçekten müthişti istediğim sistem işte bu dedim ama tabii o para nerde.... :) klavye dans etmeye başladı ya abartmıyorum dızzz dızzzz yaptı yaptı baktım klavye kayıyo:D müthiş bir sistem ses seviyesi cok yüksek o kdar prfsyonll olmasamda bu konuda kulagım iyidir ve cıkan ses hiç kulagı rahatsız edici değil aksine cok hoş ve etkileyici bir sesti ... Bir de onu güzel bir ses kartı ve tüm kolonlarıyla hayal et :)
  • valla hayel etmeye gerek yok hocam aslinda shuan profesyonele yakIn bi ses sistemim var zaten evde ben bundan ona gectigimde cok kotu gelirmi bana z5500 die dusunuyorum..
  • ynlis anlasilmasin sole soleim bu kosedeki kabin 1000w 2 adet icinde var bundan sora diorum z5500 cok bosh gelmez demi

z5500 le takaslayimmi bi fikir
  • Dostum beklentin nedir onu net olarak bilmek lazım.Örneğin ben sadece sinema için kullanıyorum ve 2 adet dvd playere bağladım hem optik hem koaksiyel olarak.Eğer sadece film amacıyla alıcaksan bu set filmlerde seni uçurur buna emin ol.Bir de oyunlar da inanılmaz bir performans alıyorsun eğer oyun da oynuyorsan.Ama ben müzik de dinleyeceğim dersen hem ses kartı alman lazım hem de her şarkıda iyi performans beklememen lazım.Yani iyi bir ses kartı alacaksın ama her parçada tatmin olmayabilirsin.Şu an elindeki set seni müzikte fazlasıyla tatmin ediyordur buna eminim.Kısacası setin kalsın ve sen yine de Z-5500 ü al.
  • Dostum ben de evimde DJ Setupla (Numark TT200 ve Behringer DJX700) DENOX Studio 5 ve MARTIN sub kullanıyorum… DENOX’ları iyi bir anfi ve sub ile kullanırsan fiyatına göre dehşet bi ses veriyor. Zaten bilirsin bi çok mekanda hep DENOX Studio serisi kullanılıyor şu an… Senin sub’ın çok da iyi değil, ama yinede iyi bir ses aldığını düşünüyorum…
    Bu seti komple verip, yerine Z-5500 ile takas yaparsan adama enayi derler dostum…Z-5500 şu an 450 YTL civarı…Senin sistem ne kadar söylememe gerek yok, sen biliyorsun… Alacaksan mutlaka para ile al…Benim Z-5500’ü vaktiyle 200 liraya satmış olmasaydım direk atlardım takas için, sistemin ganimet gibi çünkü. Bu seti verdiğinde bir daha asla eskisi gibi kaliteli müzik dinleyemeyeceğini de unutma…Z-5500 ile sadece film izlersin…Ama ben artık müzik dinlemiyorum, dolayısıyla bu sette bana lazım değil, bana sadece çevresel ses lazım diyorsan, fiyatın bi önemi yok tabii, takas edebilirsin….Ama çok yazık olur bana göre, arada dehşet fark var….

• z5500 multimedya sistemlerin kralıdır ama bu sistemi z5500'le takaslarsan enayi olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyi aciklamayaı yapmissin kardes.
    quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx

z5500 multimedya sistemlerin kralıdır ama bu sistemi z5500'le takaslarsan enayi olursun
  • hocam arkadaslar hafif ya da agır dilli olarak durumu ortaya dokmusler zaten ,

muzik konusunda elbette z5500 bu sistemden sonra boş gelecektir ama sinema ve oyun konusunda da senin sistemden den daha iyi olacaktır , bu senin bilecegin iş ...

ancak senki boyle bir set toplamıs bir araya getirmissin yani bu sistemi biri sana hibe etmediyse az cok ses sistemlerinden anlıyor olman gerekir ki anlayan bir adamda asla boyle bu iki set arasında çelişkide kalmaz bence ...

yine sen bilirsin ama z5500 su an oldukca uygun fiyatlarda senin sistemin bir amfisi kadar yani ...

bence ne yardan ne serden vazgec git bi tane z5500 al , o arkadasını da seni kazıklamaya calıstıgı icin bi guzel patakla :D
  • ya aslinda su var arkadaslar sistemi toplamam 800 e felan mal oldu tum parcalarimi ikinci el aldim ama bende cok kararsizim en iyisi ben bunu nasil dondurebilirim ev icinde onu bi arastiraim agir yada normal tum yorumlar icin tsk.ler z5500 un amfimin fiyatI kdr oldugunu biliorum ama ole bi kaldim iste.. saygilar
  • +1
  • yazık edersin güzel sisteme senin o sistem için z5500 satıp hi-fi ye geçenler var sen ise z5500 e geçmek istiorsun bende 2 seneyi aşkın bi z5500 kullanıcısı olarak çok güzel diyorum ama senin evdekiyle birebir takasa değecek kadar asla değil.Hem evdeki sistemin müzik tabanlı bi sistem şuan doların durumu belli euro zaten uçuk bir daha sistemini kurmak için çok para harcaman gerekebilir ben olsam bi süre bekler para biriktirir ayrı olarak bi z5500 alırdım zaten halen daha biçok mağazada bolca stokları mevcut.hakkaten takas yaparsan emin ol daha sonra içine batar
  • amfini değiştir
  • Dostum hiç iç geçirmene gerek yok. Sendeki sistem herkesin hayali olan bir sistem. 2. el bi 5+1 amfiye bağla gitsin. Logitech i de aratmaz sana.
  • z5500, şu an için multimedya home cinema setleri içindeki en üst düzey 5.1 dijital settir. Bu setle film de izlenir, oyun da oynanır, hatta tabii ki müzik de dinlenir. Ancak müzik konusunda tabii ki asla üst düzey hi-fi setlerle kıyaslanmamalıdır. Müzik başlı başına ayrı bir konudur. z5500ün müzik konusundaki eksiklerini kapamaya çalışmaktansa bir müzik hastası kişinin parasını başka yerlerde değerlendirmesinde fayda vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

z5500, şu an için multimedya home cinema setleri içindeki en üst düzey 5.1 dijital settir. Bu setle film de izlenir, oyun da oynanır, hatta tabii ki müzik de dinlenir. Ancak müzik konusunda tabii ki asla üst düzey hi-fi setlerle kıyaslanmamalıdır. Müzik başlı başına ayrı bir konudur. z5500ün müzik konusundaki eksiklerini kapamaya çalışmaktansa bir müzik hastası kişinin parasını başka yerlerde değerlendirmesinde fayda vardır.

z5500 üst düzey değil orta seviye hi fi setin bile yerini tutmaz tecrübeyle sabittir
  • evet arkadaslar sizin goruslerinizi okudum genede gidip bi deneyim dedim sonuna kdr zorlattirdim muzikde logitech i adam dior istee ya cok actik felan die ama yok benim yuzde 20 de daha net ve daha yuksek ses aliorum ben kendi sistemimden iyi bir muzik dinliyicisi oldugum icin vaz gectim takasdan hepinize tskler..
  • @tamer kardeşim, z5500ü değil herhangi bir multimedya seti hi-fi ile kıyaslamak hatadır başlı başına..
    Ama bu forumda nedense diğer setlerle hi-fi kıyasına verilen tepki, z5500 ile hi-fi kıyasına verilen tepkinin yanında sönük kalıyor..
    Müzik dinlemek isteyen multimedya set almaz zaten, sırf bunun için multimedya set alırsa bu işi bilmiyor demektir.
    Ancak amacı film izlemek ve oyun oynamak olan birinin o setin verdiği imkanlar neticesinde müzik dinlenmesine de kimse tepki vermemelidir.
    Ben şu an elimdeki setle müzik dinlerim, aldığım tatla hi-fi bir olamaz, ancak amacım pro. müzik değilse zaten bu bana yeter de artar.
    Sonuçta her multimedya setin en büyük eksik yönleri, ya müzk performansında ya da film performansında ortaya çıkıyor..
    Bu konuda tek eksiği olan z5500 değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokh

evet arkadaslar sizin goruslerinizi okudum genede gidip bi deneyim dedim sonuna kdr zorlattirdim muzikde logitech i adam dior istee ya cok actik felan die ama yok benim yuzde 20 de daha net ve daha yuksek ses aliorum ben kendi sistemimden iyi bir muzik dinliyicisi oldugum icin vaz gectim takasdan hepinize tskler..

İyi bir karar vermişsiniz, çünkü kendiniz dinleyerek sonuca varmışsınız. Kafanız ve içiniz rahat artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamer_kajmeran

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

z5500, şu an için multimedya home cinema setleri içindeki en üst düzey 5.1 dijital settir. Bu setle film de izlenir, oyun da oynanır, hatta tabii ki müzik de dinlenir. Ancak müzik konusunda tabii ki asla üst düzey hi-fi setlerle kıyaslanmamalıdır. Müzik başlı başına ayrı bir konudur. z5500ün müzik konusundaki eksiklerini kapamaya çalışmaktansa bir müzik hastası kişinin parasını başka yerlerde değerlendirmesinde fayda vardır.

z5500 üst düzey değil orta seviye hi fi setin bile yerini tutmaz tecrübeyle sabittir

Nedense sınıf yada kategoriler surekli karıstırılıyor. Hifi bambaska, ev sineması bambaska olgular. Birde multimedia var. Z5500 bilgisayar icin tasarlanmıs guclu bas ses, efekt ve oyun amaclı multimedia speaker dır. Muzikalitesi dusuktur. En basiti, herseyden once full range degildir. Full range olmayan bir noktada ne yapılırsa yapılsın iyi muzik performansı beklemekte hayal olur. Bu sadece Z5500 icin degil sub+uydu sistemlerin hepsi icin gecerlidir. Ayrıca her stereo sisteme yada full range calısan speakerada hifi demek mumkun degildir. Sıradan alt sınıf bir stereo ampli, cd player sadece ayrık tasarım deck sistemdir o kadar. Hifi kolay, basit bir sey degildir. Sinema amplisinin, mp3 un, dvd, bilgisayar vb olan kaynagın, sub+uydunun oldugu noktalarda hifi zaten biter. Hifi de ton kontrolun bile yeri yoktur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.