Şimdi Ara

z550i neden satılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ebatları daha ufak özellikleride dışardan iyi görünüyor ama neden satılmıyor 2.eli nerdeyse yok.. radyo mp3 ufak boyutta bir tel. arıyordum bu denk geldi ama insanlar satın almıyor ne kusuru var acaba?

• türk insanı genelde koyun mantığına sahiptir. z550 mükemmel özelliklere sahip bir cihaz ama hiç reklamı, tanıtımı yapılmadı dikkat et.
    o telefona bugün reklam yap tv de, dergilere resmini koy,

sanki yeni çıkmış gibi insanlar almaya başlar. hatta asıl işin asıl koyun kısmı, birilerinin elinde gören diğerleri de bu telefonu kullanır.

seninki ne renk bilmiyorum ama ben beyaz-bakır rengine hayranım.
    360 ytl ye kadar bulunabilir durumda piyasada ve o fiyatlara mükemmel bir tercih.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

türk insanı genelde koyun mantığına sahiptir. z550 mükemmel özelliklere sahip bir cihaz ama hiç reklamı, tanıtımı yapılmadı dikkat et.

sanki yeni çıkmış gibi insanlar almaya başlar. hatta asıl işin asıl koyun kısmı, birilerinin elinde gören diğerleri de bu telefonu kullanır.

360 ytl ye kadar bulunabilir durumda piyasada ve o fiyatlara mükemmel bir tercih.

hem reklam hemde önünde k750 ve w810i varken satılması çok zor
  • evet aynen türk milleti böyle çoğunluk neyaparsa bizde onu yapıyoruz ama iyi telefon tercihi yapmışsın tavsiye ederim fiyatına göre süper!.. :)
  • renkler ve zevkler tartışılmaz yani ama bence hiçde güzel değil telefon. çok basit duruyor. ayrıca kapaklı telefonlar Türkiye'de fazla tutulmuyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatred -- 10 Haziran 2007; 23:41:02 >
  • Kesinlikle katılıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

türk insanı genelde koyun mantığına sahiptir. z550 mükemmel özelliklere sahip bir cihaz ama hiç reklamı, tanıtımı yapılmadı dikkat et.

• quote:

türk insanı genelde kOyun mantığına sahiptir. z550 mükemmel özelliklere sahip bir cihaz ama hiç reklamı, tanıtımı yapılmadı dikkat et.

türk insanı koyun mantığına sahip, herkes aynı telefonu alıp kullanıyor, böle gelmiş böle gider demek yerine,

herkesin elinde aynı telefon olmasın, herkes kendi istek ve arzularına hitap eden, kendi için en uygun telefonu seçsin, alsın, kullansın diye forum ortamında mümkün olduğunca farklı alternatif sunmaya, tek bir marka yada tek bi model üzerinde durmamaya çalışıyorum. öneri isteyene telefon önermiyor, telefonlar öneriyorum. bana nokyadan telefon önerin diyene , nokia dan bunlar bunlar var ama sony ve samsung daki şu modellerede bi göz gezdirmende yarar var diyerek telefon alacak adama mümkün olduğunca farklı alternatif sunmaya çalışıyorum.

forumdaki herkes, "telefon alacam ne alayım" diyen birine bu tarz bi yaklaşımla tel önerirse, bu konuda kısa sürede mesafe kaydedilir; sokaklarda, cebinde kendi zevklerine, giyim tarzına, yaşam tarzına..vb hitap eden telefon taşıyan insanlar görebiliriz.
    ( bu kadar felsefe yaptım iyi hoşta, son kurduğum cümle yanlış oldu, sokaktaki adamın cebinin içine nası görecez)

quote:

z550i neden satılmıyor...

Her Açıdan Bolca Fotoğraf:
    http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z550-pictures-1564.php

Vidyo İnceleme:
    http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z550-video-1564.php

SonyEricsson Türkiye - Z550:
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pip1&pid=10459&zone=pp

Satın Alabileceğiniz Linkler:
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-z550i-fiyati,6740.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 11 Haziran 2007; 7:33:58 >

• w800 falanda görünüş olarak güzel telefon değil bence özellik açısından alınacak telefondur sanırım ama bu telefon ondan nerdeyse 1.5 cm daha kısa kalınlığıda kapaklı tellere göre w300 e görede epey ince sayılır 2cm.. o yüzden ilgimi çekti..k750 w800 de joystik sorun cıkarabilir deniliyor zaten k750de eski model sayılır merak ettiğim konuda bu satılan k750 ler yeni üretim mi oluyor 2 sene önce üretilen telleri şimdimi satıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cebo34

w800 falanda görünüş olarak güzel telefon değil bence özellik açısından alınacak telefondur sanırım ama bu telefon ondan nerdeyse 1.5 cm daha kısa kalınlığıda kapaklı tellere göre w300 e görede epey ince sayılır 2cm.. o yüzden ilgimi çekti..k750 w800 de joystik sorun cıkarabilir deniliyor zaten k750de eski model sayılır merak ettiğim konuda bu satılan k750 ler yeni üretim mi oluyor 2 sene önce üretilen telleri şimdimi satıyorlar

Sony Ericsson K750i'nin üretimi uzun süre önce durduruldu.
  • darty ye gittim dün -profilonun karşısı- bütün telefonları calıştırıp deneyebiliyorsun ama maalesef z550 yoktu w810 beyaz olanı güzel ama yön ve ok tuşunu kullanmak zor sanırım fiyatıda 500den fazlaydı k750de eski model diye eledim lg nin kg300 modelinde karar kıldım usb den direk şarj ve direk dosya tranferi , parlak ekranı nedeniyle... ama oraya gitmeden önce biride 1000 kontör hediyesi var deyip darty de ki çalışan kampanya bitti deyince almadım şimdilik
  • k750 sanırım onun satılmamasında büyük etken bide böyle kızaklı kapak tasarımı olsaydı eminim bundan daha iyi bir durumda olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.