Şimdi Ara

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu:'Hayvanları kısırlaştırmayı insani bulmuyorum,soykırım...'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu:"Hayvanları kısırlaştırmayı insani bulmuyorum,soykırım..."
    Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu:"Hayvanları kısırlaştırmayı insani bulmuyorum,soykırım..."x (formerly twitter)
    Teyakkuz (@teyakkuzhaber) on X
    https://x.com/teyakkuzhaber/status/1793004682811511220

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu:

"Hayvanları kısırlaştırmayı insani bulmuyorum, canice buluyorum bu soykırım dedim. İtlaf etmeyi zaten kimse savunmuyor."

Eyy cehape... Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu:"Hayvanları kısırlaştırmayı insani bulmuyorum,soykırım..." 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 24 Mayıs 2024; 16:18:11 >

• Helal olsun. Köpekler ölsün diyenin köpek kadar değeri yok. Nedir bu hayvan düşmanliğı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış düşünüyor. Ben itlaf edilmesini istiyorum. Benim adıma konuşmuş cins...

• kısırlaştırma, itlaf etme...e peki çözüm önerin. Yok.

• İyi o zaman her gün birilerini parçalamaya devam etsinler. Şehirlerde belli bölgelere insan giremiyor, oraların kullanımı da temelli olarak köpeklere tahsis edilsin.

• Partideki abileri bu söylemleri paylaşmasına izin vermemis algı yap sadece demiş.

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu:"Hayvanları kısırlaştırmayı insani bulmuyorum,soykırım..."

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu:"Hayvanları kısırlaştırmayı insani bulmuyorum,soykırım..."

Neyse ki Zafer Partililer bu söylemlere başından beri tepki gösteriyor. Kuzeniyle evli Kılıçdaroğlu'nun şövalyeliğini yapanlar gibi değiller.

• Kısırlaştırma insani değil derken? E çözümün ne o zaman? Birileri başıboş köpekler sebebiyle ölsün sonra da birileri de sebeplenip hayvan mı katletsin? Bu mu çözüm yani şu anda yaşanan bu çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayvanların sokaklarda sersefil yaşaması doğru değil. Ancak vatandaş rahat edecek diye başıboş hayvanların canına devlet eliyle kast edilmesi de doğru değil.

Gerçek çözüm hayvan doğasından kopmayan düzenli yaşam alanlarının yaratılmasıdır. "Hayvan Cezaevi" tarzı barınaklardan söz etmiyorum bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.