Şimdi Ara

ZAFER YAYİNLARİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler islere gittim dedim zafer yayinlari var mi dediler yok baya eski o. Simdi istesem bulurum fakat nedir nasildir? Daha once de duymustum forumda da hortlamaya basladi saglamliktan kastiniz gereksiz kasinti sorularsa milleti bos yere gazlamayin. Acikcasi eski basim oldugundan az cok tahmin edebiliyorum ama emin olmadan yorum yapmak istemiyorum

kullanan veya yakınen bilen panpalar objektif yorumlarini eksik etmezlerse yararli bir konu olacagini tahmin etmekteyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrTouch -- 17 Şubat 2016; 22:50:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Zafer çözülmez.öss kitabı gibi ygsden çok uzak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu salağı dinleme . Baksan çözmemiştir hiçbir Zafer yayınını. Lys mat kitabı sağlamdır , karekök ve Zafer sb mutlaka çözülmeli lys mat adına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurderman1

Zafer çözülmez.öss kitabı gibi ygsden çok uzak..

Cözemeyince kanka oyle olur hep

• Mehmet demirkol 123 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim salak dediğin çocuk zaferde okuyor her hafta en güncel denemelerine giriyor ama cozemiyor asgdgdd

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrTouch D kullanıcısına yanıt
    Dershanede çözdük geçen pazartesi daha . İçi bilgi sorularıyla doluydu denemenin. Hoş bilgi olduğundan türkçe sosyali sözelci olarak yaptım tıpçılar 140 netten 100 e düştüler bi anda .Fende bilgiymiş matematik baayaaa zorlamıs moralleri gidikti açıkçası mezun olarak bencede uzaktı ya ygs ye .cunku bilgi sorularıydı hep yani sosyal öyleydi fene falan baktım direkt olarak polimer olan yapıyı sormuş mesela kitin di cevap sırf bilgiydi. mantık yorumlama pek istemiyodu açıkçası
    Eski Basımdan söz ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaferi lys için alabilirsiniz ama ygs icin cok gerekli görmüyorum

• Lys matematik ve biyoloji bence de çozulebilir. Ygs adina ise kesinlikle gereksiz goruyorum arkadasin dedigi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs soru bankası var bende uğraştıran sorular var bence iyi bilgini ölçmek için
  • ben geçen sene zafere gidiyordum gayet iyi kendini geliştirmek istiyosan iyi durumdaysan alınır. (denemeler)
  • Ben de var ygs lys kitaplari. Uygun fiyattan satabilirim

• zafer'i lys için tek geçerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.