Şimdi Ara

Zalman NC-3000U Notebook Soğutucusu Ürün İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
4
Favori
23.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orası lamba değil. İşlevi olan birşey dğeil merak etme.

USB 3.0 portunada takabilirsin ama zorunluluğu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Orası lamba değil. İşlevi olan birşey dğeil merak etme.

USB 3.0 portunada takabilirsin ama zorunluluğu yok.

Teşekkürler cevabın için , son bir soru daha Verilen kablonun ucundaki iki usb girişini birden takınca fan daha mı hızlı dönüyor bir farkı varmı teşekkürler
  • Hiç denemedim açıkcası.
  • güzel inceleme, soğutucu güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende aldım acer 5560 g leptop için bende bir sorun var yalnız. Cihazının oyunda sıcaklığı 60 derece 59 derece fakat leptopun kasası ve klavyeler çok ısınıyor. Soğutucu kullanmaya başlayınca bu sorun çıktı bir fikri olan var mı?
  • Bugün nc3000 almış bulunmaktayım fakat gpu ısısında 1-2 dereceden fazla fark olmuyor nedir bu allah askına fanı sona çekiyorum hızını ama hız sanki artmıyor gibi ama fan dönüyor anlamadım soğuk soğuk çok bir üfleme yok üründemi sorun var anlamadım
  • Bu soğutucular soğuk hava üflemiyor. Oda sıcaklığı neyse ona göre hava üflüyor. Bu hava laptopun sıcaklığından ne kadar düşükse soğuma oranı ona göre oluyor.

Fan olmadan iki saat oyun oynayıp ısı değerlerine bakın. Birde fanlı iki saat oyun oynayıp bakın farkı göreceksiniz. Ama bu fark çok büyük olamaz.

Bir arkadaşım fanın altına ince bir kaba soğuk su koy veya buz torbası koy fark eder dedi ama hiç denemedim.
  • Ne olursa olsun çok farketmiyor. DV7 kullanıyorum multi player cod4 de soğutucu ile cihaz ısısı 75 80 arası soğutucusuz da yine aynı. Çok övmüşlerdi ama tavsiye etmiyorum. Bilgisayarın sizi rahatlatacak kadar soğumasını da beklemeyın kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Arkadaşlar bende aldım acer 5560 g leptop için bende bir sorun var yalnız. Cihazının oyunda sıcaklığı 60 derece 59 derece fakat leptopun kasası ve klavyeler çok ısınıyor. Soğutucu kullanmaya başlayınca bu sorun çıktı bir fikri olan var mı?

bende aspire 5755g var oyun sıcaklığı 60 derece hiç görmedim nerdeyse yani en fazla 10 dk sonra 70 derece üstü oluyor alışırsın büyük ihtimalle yanlış ölçülüyodurr ama benimkide bayağı ısınıyor normal merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmallScreaM

Bugün nc3000 almış bulunmaktayım fakat gpu ısısında 1-2 dereceden fazla fark olmuyor nedir bu allah askına fanı sona çekiyorum hızını ama hız sanki artmıyor gibi ama fan dönüyor anlamadım soğuk soğuk çok bir üfleme yok üründemi sorun var anlamadım

Bir işe yaramıyor hocam aynı durum bendede söz konusu boşuna o kadar para verdik. Zalman falan hikaye
  • detaylı testler yapıp sonuçları yazarım buraya millet de almasın boşuna
  • Evet test sonuçlarını yazmak istedim
    HP DV7 İ7 İŞLEMCİ AMD RADEON 7690M XT EKRAN KARTI

COD 4 MULTİPLAYER ISILAR 74 İŞLEMCİ 76 EKRAN KARTI SOGUTUCU olmadan

ISILAR 74 İŞLEMCİ 75 EKRAN KARTI kısaca kesinlikle işe yaramayan bir aletül edevad

En fazla 1 -2 derece oynatır sıcaklığı. Çok bütük birşey beklemeyin.
  • arkadaşlar herkese merhaba.

bugün aldım ben de bu üründen ve kullanıyorum. beklentilerim mi çok yüksek yoksa daha önce böyle bir alet kullanmadıgım için mi bilmiyorum ama 100TL üzerindeki bir fiyata en verimsiz cihaz gibi göründü bana. Elimi üstüne tutyorum ama max. devirde belli belirsiz bir hava veriyor. Üründe bir sıkıntı olabilir mi? Ha sessiz olmaya cok sessiz ama bilgisayar sessizligini sevecek değil üflemesini sevecek sonucta.

Su an bunu yazarken 1,5 saattir çalışır durumda ve benim bilgisayarın (dizüstü monster) fanı daha sesini alcaltmadı. zalmansız nasıl calısıyorsa zalman ile de öyle calısıyor o fan.

Bu notebook sogutucuları genelde böyle verimsiz ürünler mi yoksa benim aldıgımda mı bir sorun var ya da tamamen normal durumda mı her sey? aydınlatırsanız sevinirim. özellikle incelemeyi yapan arkadas da yardımcı olursa sevinirim. herkese iyi aksamlar.

• Genelde böyle ürünler. Çünkü oda sıcaklığını kullanıyor kendi havayı soğutup üflemiyor. Bu cihazlar yerine göre %5 %10 fayda sağlıyor daha fazla değil.
  • umarım işe yarıyordur. almış bulunuyoruz sonucta, yapacak bir sey yok.
    teşekkürler cevabınız için.
    iyi akşamlar.
  • Ben de bugün Zalman NC3000S aldım.

Birkaç sorum olacak yantılarsanız sevinirim.

1-)NC3000U modelinde 3 port var, verdikleri kabloda da 2 tane giriş var, benim modelde ise 2 port ve 1 giriş var. Bu ne gibi farklılıklar yaratır? Yani U modeli S modelinden iyi midir?
    2-)Adaptör yoktu yanında, eğer olsaydı USB ye göre daha iyi mi performans verirdi?
    3-)Saçma bir soru olacak ama ana pervane neden dönmüyor. :D
  • Portun daha çok olması daha iyi iyi tabi. Farklılık yaratacağını sanmam.

Soğutmada kesin değil ama usb portları kullanamda daha iyi performans verebilir.

USB protlarını doğru yere takmamış olabilirsin.
  • Zalman NC3000U İle NC3000S farkı nedir ?

edit: bende şöyle bir adaptör var. ipod şarj aletiymiş bu ..

İpod USB Power Adapter

Model no : IP 3in 1

İnput : 100-240V 50/60 HZ 0.15 A

OUTPUT : 5-12 V _.... 1A max. 5-12 anlamadım. 5 v soğutucuları sorunsuz çalıştırdı. 5 tane soğutucuda denedim sorun olmadı. zalman ı yakar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 14 Temmuz 2012; 15:29:19 >
  • Anlamak çok güç 100 liradan fazla para veriyorsunuz. Yazık o paraya. İşe yaramıyor kimse birbirini kandırmasın. Hiçbir işe yaradığı yok 1 derece fark ediyorsa ediyor. Aldıysanız da koyun bilgisayarın altında süs diye kalsın ben öyle yapıyorum.
  • Normal derecede ısınma problemini çözmek zalman 2000 - 3000 ile çözmek mumkun lakın ciddi ısınma problemi olanlar ve sürekli oyun oynayanlar için

http://www.nzxt.com/new/products/notebook_cooling/cryo_lx bence mükemmel 3 tane fan ne kücük ne büyük ve üstü tamamen aliminyum

o fanların boyutu orta boy olduğu için tahminimce çok güzelde hava üfürür 3 tane ve üfliyeceği hava direk laptopun tabanına demek istediğim diğer sogutucularda hava sirkulasyonu yeterisz kalıyor ya hava yolu düzgün değil laptop ile tam buluşmuyor yada fan ya büyük tek yada kücük 2 yada 3 oluyor ama bunda fanlar orta büyüklükte ve 3 tane ve laptop ile tam uyuşacagı kanaatindeyim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.