Şimdi Ara

Zalman NC-3000U Notebook Soğutucusu Ürün İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
4
Favori
23.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OneManBand

Forumda bir arkadaş usb'den sürekli güç almanın zamanla portu besleyen güney köprüsünde arıza oluşturabileceğini yazmış da. ben ondan tedirginim biraz...

ayrıca bence soğutucun küçük sayılmaz, benim ilk kullandığım soğutucu bundan daha ufaktı :)

hımm anladım dogru olabilir devamlı bir güç çekimi var yalnız iki fan bir hdd ne kadar elektirik çekerde zorlar orasınıda tam bilemiyorum :)

Çok ufak sayılmaz yalnız 18 inc laptoplara uygun oldugu yazılı benim dizüstü 15.6 lik onun için garipsedim
  • güzel,paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneManBand

Forumda bir arkadaş usb'den sürekli güç almanın zamanla portu besleyen güney köprüsünde arıza oluşturabileceğini yazmış da. ben ondan tedirginim biraz...

ayrıca bence soğutucun küçük sayılmaz, benim ilk kullandığım soğutucu bundan daha ufaktı :)

Aslında ürünü alıp bi kaç ay usb ile kullanmak pek fazla zarar vermez gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

Siparişini verdim kargoya vermişler 105 tl kargo dahil aldım bakalım gelsin bir test edelim ben evde kullanacağım bakalım hayırlısı sabırsızlıkla bekliyorum :))

Çok iyi fiyata almışsın hacı
  • Evet bende öyle düşünüyorum almak isteyen olursa site adını verebilirim halen aynı fiyattan satılıyor.
  • @extrem_015
    Rica ederim.

Arkadaşlar ben ROCCAT Apuri Active USB Hub With Mouse Bungee almayı planlıyorum.

Amacım hem usb port sayısı artsın hemde Laptop soğutucum Zalman NC-3000U enerjiyi laptopdan değilde Apuriden alsın.

Tabi Apuriyide laptopa bağlayacağımdan ve Apuride fişten güç alacağından herhangi bir problem çıkar mı?

Şimdiden yorumlar için Teşekkürler.

Apuri:http://www.gameekstra.com/ROCCAT-Apuri-Active-USB-Hub-With-Mouse-Bungee,PR-2048.html
  • sen ona para verceğine ssd al :P
  • Bak şikayet ederim seni Zamanla onuda alırız.
  • ZALMAN ZM-NC1000 önerirmisin bro ? macbook proyla şekil durucaksa ? hediye olacak ...
  • Nc-1000 de iyi bir model forumda incelemeside var linkini aşağı koydum. Macbookla nasıl olur bilmem.

http://forum.donanimhaber.com/m_36986795/tm.htm
  • quote:

Adaptör kullanılmadıgımda ne gibi zarar gelebilir ki onu anlamış degilim açıkcası Yukarda ki sorum güncel. . sizce soğutucu ufakmı yoksa benmi takıntı yaptım

Soğutucun ufak dostum,morelini bozmak gibi olmasın sakın! zamanın da ben de almadan evvel hepsini inceledim hatta bizzat elime alıp ölçtüm hemen hemen hepsini amma çoğu şişirmece yani internette 18'' yada 21'' uyumlu diyor amma hikaye....15.6'' bile olmuyor sen de olduğu gibi.Ölçtüklerimin içinde bir tek zalman nc-3000u uydu 15.6'' laptobuma bir tek bu cukk diye oturdu ve ben de bunu aldım haliyle şu an için memnunum.

NOT:Zalman NC-3000u için ben de adaptör arıyorum bilginiz olsun!!!

• quote:

Adaptör kullanılmadıgımda ne gibi zarar gelebilir ki onu anlamış degilim açıkcası Yukarda ki sorum güncel. . sizce soğutucu ufakmı yoksa benmi takıntı yaptım

Adaptörlerle kullanınca usb portlarından enerji almadığından daha sağlıklı oluyor ama ben bir yıldan uzun bir süredir usb portundan enerji alarak kullanıyorum. Hiç bir problemim yok. Hatta kardeşimde aynı şekilde kullanıyor ondada problem yok.
  • NC-2000 aldım bugün daha açmadım. Yarın bakayım bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkunited

merhabalar... bugün ereyon dan zalman nc2000 aldım... ama çok sesli çalışıyor sanki.. aleti ters çevirince sessizleşiyor..çok garip bir şey...

bende yok öyle bir sorun
  • @marseltalon yok yok moralim bozulmadı alıştım da zaten ben sogutmak için almamıştım hem güzel hemde ayarlanabilir bir şey olsun istemiştim işimi fazlasıyla görüyor

Aynı şelilde bende bir adaptör arıyorum bir kaç tane aynı deger buldum ama agızları uymadı halen arıyorum :)

@Aydolan bende o şekil kullanıyorum zarar geleceğinide hiç sanmıyorum açıkcası yola devam :)
  • arkadaşlar 2000 modelini kullanıyorum , 1-2 seneyi geçti sanırım alalı

şuan fan çalışıyor elektrik aktarımında bir sorun yok ama artık sogutmuyor , pervanenin gücünde azalma var gibi. vidalarını soktum ama içide açılmıyor bakamadım.

ne yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

arkadaşlar 2000 modelini kullanıyorum , 1-2 seneyi geçti sanırım alalı

şuan fan çalışıyor elektrik aktarımında bir sorun yok ama artık sogutmuyor , pervanenin gücünde azalma var gibi. vidalarını soktum ama içide açılmıyor bakamadım.

ne yapmak lazım

yüksek basınçlı kompresör ya da blower varsa yakın mesafeden onlarla hava tutun içine.
    statik sebebiyle yapışan tozları daha iyi atar bu cihazlar
  • Bende Zalman NC-3000 modelinin açıp içini temizlemiştim. Temizlemenin faydasınıda gördüm. NC-2000 ninde açılması lazım. Ön panledeki siyah silikonların altındaki vidaları çıkardın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 30 Ağustos 2011; 20:15:18 >
  • merhaba .

benim bilgisayarım asırı ısınıyo öyle böyle değil yakında tamire yollicam ama sanırım artık bi soğutucu almak farz oldu . paylaşilanlara anlağim kadarıyla baktım

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656#allImages

bunu beğendim gibi ama pahalı :D sizce daha ucuza alabilir miyim ha yok kardeş bu iyi verdiğin paraya değer ama daha iyisi mesela fan hız ayarı olanı zorla bu fiyatı veren 3 5 daha verir mi dersiniz.

• Öncelikle bilgisayarınız aşırı ısınıyorsa mutlaka bir sorun vardır ve bu sorunu çözmelisiniz aksi halde soğutucuda yetersiz kalır.

Benim soğutucu önerim ise tabiki zalman olacaktır

Dizüstü bilgisayarınızın boyutunu bilmiyorum ama herhalde şu ürün işinizi görecektir fazlasıylahttp://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/zalman-zm-nc1000silver-zm-nc1000-notebook-sogutucusu-gumus/productdetails.aspx?I_ID=39131

Eğer 100 lira verme şansınız varsa bence hiç düşünmeden zalman markalı ürünlerden bir tanesini tercih ediniz.

Sizin bahsettiğiniz üründe fena bir soğutucu değil fakat yüzeyi metal olmasına rağmen soğuk olmuyor ve buda bir eksi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 1 Eylül 2011; 17:24:01 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.