Şimdi Ara

Zalman NC-3000U Notebook Soğutucusu Ürün İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
4
Favori
23.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar... bugün ereyon dan zalman nc2000 aldım... ama çok sesli çalışıyor sanki.. aleti ters çevirince sessizleşiyor..çok garip bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Ben elektirikçiden aynı değerlerde bir adaptör aldım. Ama Fanı yaktı sanırsam. Büyük ihtimal yanlış amperli bir adaptör verdi. Ben Zalmanın Türkiye distiribitörüne mail attım ama dönmediler. İstanbula gideceğimde birde orda araştıracağım.

usb ile kullanmaya devam edeyim ben o zaman :)
  • Geçen bir modelden bahsetmiştim adını bilmiyorum demiştim biraz araştırdım ve modeli buldum bir abimde görmüştüm çok kullanışlıydı şimdi sizde sormak istiyorum bu model hakkında tavsiyeniz var mı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-everest-aluminyum-notebook-stand-ve-sogutucu-ak-nbc-09bk/ProductDetails.aspx?productId=bs11773&categoryId=106859#Gorseller
  • Bir bilgim yok hocam. Bir kaç kez gödüm. Ofis ortamları için iyi bir ürüne benziyor.
  • Siparişini verdim kargoya vermişler 105 tl kargo dahil aldım bakalım gelsin bir test edelim ben evde kullanacağım bakalım hayırlısı sabırsızlıkla bekliyorum :))
  • Güle güle kullan hocam. Gördüğüm kadarıyla adaptörlede çalışıyor. Bulabilirsen adaptör ile kullan.
  • Netten baktıgım kadarıyla adaptör görmedim bizim abide bakmıştım ama ona dikkat etmedim. Bu adaptör ne işe yarıyor peki ben o mevzuya hiç dikkat etmemiştim açıkcası usp takıp çalışmıyormu bu meretler

Ek: Evet adaptör girişi varmış 5v dc mi nedir ama adaptörsüzde usp girişleri bir kaçı çalışır sanırım olmadı uygun bir tane buluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 16 Ağustos 2011; 23:35:44 >
  • Çalışır ama adaptörle daha sağlıklı olur laptop için. Yalnız dikkat edin. Soğutucunun istediği amperden falan fazla olursa yakarsın. Ben yaktım ordan biliyorum
  • Anladım dikkatli olurum heralde kitapçıgı filan vardır orada gerkli degerler yazıyordur ona göre alırım bir tane :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 17 Ağustos 2011; 4:13:02 >
  • Olmadı internet sitesinden bulabilirsin.
  • Ben de birkaç gün önce Vatan'dan aldım ürünü.
    Kullanılabilecek en iyi soğutuculardan birisi, ama malesef benim bilgisayarımda çok da işe yaramadı. Altını güzel soğutuyor, ama bu serinlik üste ulaşmıyor malesef.

Adaptör özellikleri de kitapçığında 5V ve 2A şeklinde yazıyor. 2 amperlik adaptör de yaklaşık 25-30 lira civarıdır diye tahmin ediyorum.
    ayrıca 2 amper nedir arkadaş ya? USB portlarından maksimum 0.5 amper akım çekilemiyor mu zaten?

Adaptör bulup kullanan bir arkadaş var mı acaba aramızda?
  • Ben kullandım yakı verdim hatta Garantiden döndükten sonra adaptör olayını iyice araştıracağım.

Serinlik üste ulaşmıyor demişsin hocam. Bundan tam kastın nedir?
  • bilgisayarın altına dokunuyorum, eskisine göre baya serin. ama üstü hala ateş gibi... yani cihaz kısmi yarar sağlıyor şu ana kadar. 76 derecelerde geziyodu işlemci sıcaklığı, 67 civarına indiriyor o kadar... gerçi ben kalıcı çözüm bulacağımı da sanmıyorum. dell inspiron n5010 kullanıyorum. i7 işlemci var, ne kadar soğutabilirim yani :)

adaptörle performans artışı ümit ediyorum. bi de 2 amperlik adaptör hadisesi korkuttu beni ya. 2 amper akım isteyen bi soğutucu USB portlarının canına okumasın zamanla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneManBand -- 17 Ağustos 2011; 21:10:29 >
  • Normali o hocam. Konunun ilk sayfasında benim ısı değerleride var. Kıyasla istersen.

Adaptörle performans artışı olacağını sanmam. Ama dediğin gibi portlara zarar verebilir. Araştırmak lazım.
  • ben yarın bi adaptör alayım en iyisi. yanarsa da bi bardak soğuk suyla söndürürüz artık :)
  • Benim sogutucu geldi gökdelen gibi yükseldi diz üstü ama canımı sıkan bir durum var yada ben takıntı yaptım sanki benim diz üstüne ufak geldi bu halbu ki 18 inç laptoplara uygun diyolardı ve resimlerde laptoplar tam oturuyordu bir bakın arkadaşlar bu ufakmı sizce

Zalman NC-3000U Notebook Soğutucusu Ürün İncelemesi

@OneManBand benim cihazın adaptör girişinde aynı 5V ve 2A yazıyor demek aynı ama ben aynı sogutucuda olan bir tanıdıkta gördüm adaptör takılı kullanıyor.. Sorun yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 17 Ağustos 2011; 22:10:19 >

• Sağolasın, en sağlamı adaptörle kullanmak. bilgisayara zarar geleceğine soğutucuya gelsin :)
  • Adaptör kullanılmadıgımda ne gibi zarar gelebilir ki onu anlamış degilim açıkcası Yukarda ki sorum güncel. . sizce soğutucu ufakmı yoksa benmi takıntı yaptım
  • Forumda bir arkadaş usb'den sürekli güç almanın zamanla portu besleyen güney köprüsünde arıza oluşturabileceğini yazmış da. ben ondan tedirginim biraz...

ayrıca bence soğutucun küçük sayılmaz, benim ilk kullandığım soğutucu bundan daha ufaktı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneManBand -- 17 Ağustos 2011; 22:50:14 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.